Ocean Beach Club
Ocean Beach Club - Kreeta
Ocean Beach Club

Tervetuloa

O.B.C. by Sunwing

Perheluksusta merenrannalla

Ocean Beach Club by Sunwing on rannan tuntumassa sijaitseva rauhallinen ja ihana designhotelli perheille. Ocean Beach Clubissa aika kuluu mukavasti ja täällä on helppo viihtyä sekä sisä- että ulkotiloissa. Viehättävä lounge, uima-allas sekä hotellin keskipisteenä oleva ravintola, jonne perheiden ja ystävien on helppo kokoontua viettämään aikaansa yhdessä. Huoneistot ovat hyvin suunnitellut ja tyylikkäästi sisustetut ja niissä on myös paljon fiksuja ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Isoihin terasseihin on myös panostettu ja ihastuttavat sviitit, joiden terassilta pääsee pulahtamaan suoraan jaettuun, yksityiseen altaaseen, sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat lomallasi jotain ekstraa. Kesäksi 2024 Ocean Beach Club – Kreeta paranee entisestään, huoneistot ovat täysin uudistetut ja ravintola on myös saanut täydellisen kasvojenkohotuksen.

Yhteinen nimittäjä kaikille O.B.C.-hotelleille on sijainti ja meren läheisyys. Kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä spa kuuluvat myös oleellisena osana konseptiin. Tarjolla on paljon erilaisia aktiviteetteja koko perheelle, ja Sunwing-hotellien vieressä sijaitsevissa O.B.C.-hotelleissa tietenkin myös kaikki Sunwingin puolella olevat aktiviteetit ovat ilmaiseksi käytettävissäsi.

Aina O.B.C. by Sunwing -hotelleissa

  • Rauhallinen ja rento tunnelma
  • Huoneita, joista suora pääsy uima-altaaseen
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn tunnit
  • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
  • Korkealaatuiset ateriapaketit lisämaksusta
  • Suorat kuljetukset ja Easy Travel Sunclass Airlinesin lennoilla Helsingistä
  • Lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
Ocean Veach Club – moderniin perhelomaan
Paras tulee entistäkin paremmaksi!
Uutuus!

Paras tulee entistäkin paremmaksi!

Kesällä 2024 sinä ja perheesi pääsette nauttimaan entistäkin paremmasta perhesuosikin versiosta – Ocean Beach Club – Kreeta. Hotellin kunnostustyöt aloitettiin 2023, jolloin vastaanotto ja hotellin muut tilat uusittiin. Kesäkauden alkuun mennessä kaikki huoneet saavat todellisen kasvojenkohotuksen, kuten myös kuntosali & fitnesstudio, ravintola ja lounge.

TUTUSTU TARKEMMIN O.B.C.-HOTELLEIHIN

Potkaise lomasi kunnolla käyntiin PT:n opastuksella

Tiedämme, että inspiraatio, suunnittelu ja vinkit tehokkaaseen harjoitteluun helpottavat todella paljon aloittamista ja myös motivoivat harjoittelun jatkamista. Get started ja Get more -paketteihimme sisältyvät nämä kaikki ja aloitat treenaamisen henkilökohtaisen valmentajan, Personal Trainerin, johdolla.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

Halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät O.B.C.-hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollon & Bernien minidiskossa ja Lollo & Bernie Clubissa.

Luksusta lomallasi!

Luksusta lomallasi!

Haluatko tehdä lomastasi O.B.C.-hotellissa entistäkin mukavamman tai ylellisemmän? Tarjolla on useita käteviä vaihtoehtoja ja ratkaisuja, jotka helpottavat lomailuasi hotellissa. Miksipäs et varaisi Lollon & Bernien tervetulopakettia, Vauvapakettia tai Lollon tai Bernien vierailua? Nämä lisäpalvelupaketit varataan jo kotimaassa, matkavarauksen yhteydessä tai Omat sivut -osion kautta.

Easy Travel

Easy Travel – helppoa matkustamista

Matkustamisen on oltava helppoa. Senpä vuoksi haluamme tarjota useita lomailua helpottavia yksityiskohtia sinulle, joka lennät lomalle omalla Sunclass Airlines -lentoyhtiöllämme Helsingistä, olet varannut lentokenttäkuljetukset ja asut Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C. -hotellissa.

LISÄTIETOJA O.B.C.:sta

Katso video Ocean Beach Club -hotelleista. Designhotelleja, joissa rauhallisempi ympäristö ja rento tunnelma.

Helsinki, 2 aikuista, 2 lasta, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia