Luksusta perheille merenrannalla

O.B.C. by Sunwing on rauhallinen ja ihana designhotelli perheille. Ocean Beach Clubissa aika kuluu mukavasti ja täällä on helppo viihtyä sekä sisä- että ulkotiloissa.Lue lisää Viehättävä lounge, uima-allas sekä hotellin keskipisteenä oleva ravintola, jonne perheiden ja ystävien on helppo kokoontua viettämään aikaansa yhdessä. Huoneistot ovat hyvin suunnitellut ja tyylikkäästi sisustetut ja niissä on myös paljon fiksuja ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Isoihin terasseihin on myös panostettu ja ihastuttavat sviitit, joiden terassilta pääsee pulahtamaan suoraan jaettuun, yksityiseen altaaseen, sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat lomallasi jotain ekstraa.

Yhteinen nimittäjä kaikille O.B.C.-hotelleille on sijainti ja meren läheisyys. Kuntosali, ryhmäliikuntatunnit sekä spa kuuluvat myös oleellisena osana konseptiin. Tarjolla on paljon erilaisia aktiviteetteja koko perheelle, ja Sunwing-hotellien vieressä sijaitsevissa O.B.C.-hotelleissa tietenkin myös kaikki Sunwingin puolella olevat aktiviteetit ovat ilmaiseksi käytettävissäsi.

O.B.C. by Sunwing -hotellimme

Piilota

Aina O.B.C. by Sunwing -hotelleissa

  • Rauhallinen ja rento tunnelma
  • Huoneita, joista suora yhteys uima-altaaseen
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn tunnit
  • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Suorat kuljetukset ja Easy Travel, kun lennät Sunclass Airlinesin lennoilla Helsingistä
  • Lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
Ocean Veach Club – moderniin perhelomaan

TUTUSTU TARKEMMIN O.B.C.-HOTELLEIHIN

AJANKOHTAISTA

Ocean Beach Club Yoga Flow

Yoga Flow

Haasta itsesi eri tasoilla ja saat hyvän johdannon dynaamiseen joogaan uudella Yoga Flow -tunnilla. Pääset testaamaan monia erilaisia jooga-asentoja, asanoita, ihanan, inspiroivan musiikin soidessa taustalla.

Treenaamaan yhdessä!

Yhdessä treenaamaan!

Perhe-crosstraining on kiertoharjoittelua, jossa eri pisteissä harjoitetaan niin kuntoa kuin voimaakin. Yli 8-vuotiaat lapset treenaavat vanhempiensa kanssa yhdessä. Tämä jos mikä on yhteistä laatuaikaa.

Ocean Beach Club kasvisruokamenu

Kasvisruokamenu

O.B.C:n kasvisruokamenu on ollut suuri menestys. Vai mitäpä sanoisit herkullisista juuriselleripihveistä, mehukkaasta halloumiburgerista tai suippokaalipakora-tortilloista?

LISÄTIETOJA O.B.C.:sta

Katso video Ocean Beach Club -hotelleista. Designhotelleja perheille, rauhallisempi ympäristö ja rento tunnelma.

O.B.C.-hotellimme

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia
Suodata
Hotellin luokitus
Asiakasarvosana
 
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t