Sunwing - perheiden suosikki

Sunwing-hotellit – perheiden suosikit

Tietysti Sunwing Family Resorts on mielestämme paras lomahotelli perheille, koska se on meidän oma hotelliketjumme. Mutta aivan puolueettomastikin arvioituna, Sunwing Family Resorts ON yksi parhaista perhehotelleista, koska...
Parhaat perhehuoneet Sunwing-hotelleissa

1. Erilaisia huonetyyppejä valittavana

Lomailetko alle kolmevuotiaan kanssa? Valitse Happy Baby -huoneisto. Ne ovat lähes aina ensimmäisen kerroksen huoneistoja, joissa on aidattu terassi. Huoneistoon kuuluu lastensänky, kokoontaitettavat rattaat ja syöttötuoli.

Haluatko hieman ekstra mukavuutta? Silloin Royal Family Apartments and Suites voisi olla sopiva. Laadukkaat vuoteet/patjat, kylpytakit kaikille, aurinkotuolit omalla terassilla tai parvekkeella, päivittäinen siivous ja tiskaus ovat vain esimerkkejä näiden huoneistojen mukavuuksista. Kesästä 2019 alkaen kaikissa Royal Suite -huoneistoissa on myös roomcast, jonka avulla voit striimata sisältöä omasta älypuhelimestasi tai tabletistasi ja katsella vaikka suosikkielokuvasi huoneesi tv:stä. Royal Rooftop Suitessa nautit omalla kattoterassilla, ja Royal Pool Suitessa uima-allas on heti terassinoven ulkopuolella.

Onko teitä monta? Big Family -huoneistoissa on kolme huonetta, ja niihin voi majoittua jopa kahdeksan lomailijaa.

Onko perheessäsi Lollon & Bernien ystäviä? Siinä tapauksessa ehkä viihtyisitte leikkisästi ja värikkäästi sisustetuissa Lollo & Bernie Suiteissa, joiden varustukseen kuuluu myös pelejä ja leikkikaluja. Lollo & Bernie piipahtavat tietysti myös vierailulla! Näissä huoneistoissa on kaksi huonetta, ja niihin voi majoittua enintään kuusi henkilöä.

Pieni perhe? Small Family -huoneistot ovat yksiöitä, joihin voi majoittua enintään kolme.

Kaikissa Sunwing-hotelleissa on pääsääntöisesti tarjolla samat huoneistovaihtoehdot, mutta valikoimassa on pieniä hotellikohtaisia eroja. Tutustu kaikkiin Sunwing-asumismuotoihin täällä.

2. Voit valita lomakohteen läheltä tai kauempaa

Sunwing Family Resorts -lomakeitaita on Mallorcalla, Gran Canarialla, Teneriffalla, Rodoksella, Kreetalla, Kyproksella, Turkissa ja Thaimaassa.

Katso kaikki Sunwing Family Resorts -hotellit

Lapset syövät Sunwingissä ilmaiseksi

3. Lapset syövät ilmaiseksi buffetravintolassa

Kaikki alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi buffetravintoloissa maksavan aikuisen seurassa. Lollo & Bernie’s buffet sisältää lasten suosikkeja – hampurilaisia, lihapullia, pastaa, vihanneksia ja paljon muuta.
Hotelleissa myydään kaikille alle 12-vuotiaille hauskoja jätskikortteja. Ne ovat leimakortteja, joilla lapsi voi itse käydä hakemassa jätskiä baarista milloin vain.

Ihanat SPA-hoidot koko perheelle Sunwingissä

4. Spa-hoitoja on tarjolla koko perheelle

Spa-hoidot eivät ole vain aikuisille. Nuoremmat lomailijat voivat kokeilla Lollon öljyhierontaa tai Bernien suklaahierontaa. Hoidot kestävät 25 minuuttia ja niitä suositellaan yli 5-vuotiaille aikuisen seurassa.

Yli 11-vuotiaat ovat tervetulleita Spa Together -hoitoihin yhdessä aikuisen kanssa.

Ohjatutu liikuntatunnit Sunwing-hotelleissa

5. Lapsille ja nuorille riittää tekemistä

Kids Parkour, minigolf, Creative Time, tennis, Teen Idol, Lollo & Bernie, Lollo & Bernie -clubi, lasten showesitykset, Mini Stars – Sunwing-hotellissa ei käy aika pitkäksi!

Lasten aktiviteetit

Nuorten aktiviteetit

6. Voit treenata maksutta

Sunwing-hotelleissa voit treenata kuntosalilla tai osallistua ohjatuille tunneille, kuten joogaan, coreen tai vesijumppaan. Kuntosali ja tunnit ovat maksuttomia, ja kaikki ohjaajat ovat SATS ELIXIAn kouluttamia.

PS Fitness Together tarjoaa hauskaa yhteistä liikuntaa aikuisille ja 11–15-vuotiaille.

7. Hotelleissa on ilmainen WiFi

Digipaasto ei ole pakollista lomallakaan, sillä kaikissa Sunwing-hotelleissa käytössäsi on ilmainen WiFi. Lomakuvat ja tunnelmat on helppo jakaa heti tuoreeltaan.

Ei siis happamia ilmeitä perheen teinienkään kasvoilla! Lisäksi Teen Loungessa voi pelata PlayStation 4:lla, pingistä, biljardia sekä muita pelejä ja hengailla kavereiden kanssa.

8. Laukut voi lähtöselvittää kotimatkalle jo hotellissa

Kotiinlähtö ei välttämättä ole loman huippuhetkiä, eivätkä jonot lentokentällä tee siitä ainakaan hauskempaa. Kun lomailet Sunwingissä ja lennät Sunclass Airlines lomalennolla, voit lähtöselvittää matkatavarasi kotimatkalle jo hotellissa. Lentokentällä voit mennä suoraan turvatarkastukseen.

Tutustu Easy Travel -palveluun

Paras perheloma Sunwing-hotellissa

9. Täällä kaikki on teitä varten

Sunwing Family Resorts on suunniteltu vain yhtä tarkoitusta varten: jotta sinun ja perheesi lomasta tulee paras mahdollinen!