PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Sandy Bay Beach

Hotellin luokitus: 4,5

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen Wifi koko hotellissa
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • Huoneistoja, joista suora yhteys uima-altaaseen
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Rannalla
 • Suora bussikuljetus*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa*
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Savuton

Kristallinkirkasta vettä, valkoisia rantoja, aurinkoa vuoden ympäri. Tervetuloa Kyproksen parhaimpaan perheparatiisiin!

Sunwing Sandy Bay Beach on ehdottomasti suosituin perhehotellimme aurinkoisella Kyproksella. Valittavanasi on kuusi uima-allasta, joista kolme on lastenaltaita. Halutessasi pulikoimaan suolaisempaan veteen niin lähimmälle rannalle, jossa myös lapset viihtyvät, on alle 100 metriä. Ja täällä voit myös lähteä snorklaten tutustumaan merenalaisiin maisemiin.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Sunwing Sandy Bay Beachin matalat rakennukset saavat hotellialueen tuntumaan pieneltä kreikkalaiselta kylältä. Ja valinnanvaraa on myös majoitusvaihtoehtojen suhteen. Mikäli kaipaat lomallasi hieman enemmän luksusta, niin silloin unelmahuoneistosi on erikoisvarustuksin sisustettu Royal Family Suite, joka myös sijaitsee parhaimmalla paikalla hotellissa. Kun haluat nauttia tosi mukavasta ylellisyydestä, niin silloin kannattaa varata sviitti, josta pääsee suoraan omaan, jaettuun uima-altaaseen, ja uimaanmeno ei ole silloin ainakaan matkan pituudesta kiinni. Leikkimieliseen lomailuun sopii lapsiperheille suunnattu Lollo & Bernie Suite. Suuremmille matkaseurueille ihanteellisin vaihtoehto on tilava Big Family. Sunwing Sandy Bay Beachista löytyy ihanteellisin asumismuoto jokaiseen makuun.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun sekä vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Fino Restaurant & Grillissä sekä Andrea´s Kitchen -ravintolassa on tarjolla sekä välimerellisiä ruokia että kansainvälisen keittiön herkkuja. Illalla voit nauttia virvoittavan juoman Lime Baarissa ja samalla voit seurata ammattitaitoisten esiintyjen showesityksiä näyttämöllä.

Fitness & Spa -osastolla on tarjolla laaja valikoima erilaisia ohjattuja liikuntatunteja sekä kauneushoitoja. Ja kuten kaikissa muissakin Sunwing Family Resortseissamme, myös täällä on paljon erilaista ajanvietettä lapsille - Lollon & Bernien Mini Land sekä Play & Chat, jossa voit pelata PlayStationilla sekä surffata netissä. Mini Landissa on paikalla myös suomenkielinen ohjaaja.

Hienolla allasalueella riittää tekemistä kaikille, sillä altaita on useita sekä isommille että pienemmille vieraille. Täällä on myös vesiliukumäkiä, joista tulee taatusti kaikkien lasten suosikkeja loman aikana.

Syksyn 2016, talven 2016/2017 ja kevään 2017 aikana Sunwing Sandy Bay Beachin naapuritontilla on rakennustyömaa, joka voi aiheuttaa häiriötä. Työt aloitetaan 7.11.2016.
Rakennustyömaata lähinnä oleviin huoneistoihin majoitetaan asiakkaita vasta 15.5.2017 alkaen, hotellin muut huoneistot avataan aikaisemmin, maalis-huhtikuussa.
Kesäksi 2017 rakennetaan uusi La Tasca -ravintola. Ravintola tulee sijaitsemaan uudessa paikassa hotellialueella ja sen uusi nimi tulee olemaan Andrea´s Kitchen. La Tascan nykyiselle paikalle rakennetaan uusi uima-allas.

Sunwing Sandy Bay sijaitsee rauhallisella alueella, meren rannalla. Hotellin ulkopuolella on jonkin verran ravintoloita sekä muutamia kauppoja. Ayia Napan ravintoloihin, kauppoihin ja huvittelumahdolliuksiin on hotellista noin 2,3 kilometriä.

Lue lisää hotellista Sunwing Sandy Bay Beach Piilota teksti Savuton Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beachistä on tullut täysin savuton hotelli. Hotellialueella on kuitenkin muutamia erillisiä tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittu. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot.

Sunwing Inclusive

Hyvää ja edullista! Varatessasi Sunwing Inclusive -ateriapaketin jo ennen matkaa nautit buffetaamiaisen jokaisena aamuna sekä buffetlounaan ja -illallisen viitenä päivänä seitsemästä (tai kymmenenä päivänä neljästätoista) hotellin monipuolisesta buffetpöydästä. Lue lisätietoja ateriapaketeistamme.

* Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit varata ne erikseen lisämaksusta. Suora bussikuljetus ja lähtöselvitys hotellissa on voimassa, kun matkustat Thomas Cook Airlines Scandinavian lennolla Helsingistä. Lue lisää kohdasta Hotellitiedot. Lue myös lisätietoa Easy Travelista.

Osoite

75 Nissi Avenue
P.O Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus

Tarjonta Sunwing Sandy Bay Beach

Lähdöt ja hinnat