Sunwing Family Resorts – ympäristötyö
Sunwing

Ympäristötyömme Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Sunwing Family Resorts -hotelleissa on tehty jo vuosia työtä ympäristön parantamiseksi. Jo 1990-luvulla päätimme työskennellä kestävän kehityksen hyväksi ja perustimme ensimmäisen ympäristötyöryhmän. Syksyllä 2003 Sunwing Kallithea Beach Rodoksella sai ensimmäisenä eurooppalaisena hotellina EU-ympäristömerkin, EU-kukan. Vuodesta 2010 lähtien Sunwing Family Resorts -hotelleissa on toimittu Travelifen asettamien ympäristökriteerien mukaisesti. Travelife tarjoaa ohjeita ja mittausjärjestelmiä, joiden avulla hotellit voivat toimia kestävämmin. Tavoitteenamme on, että kaikilla Sunwing-hotelleilla on sertifiointi vuoden 2022 aikana. Tänä päivänä kestävä kehitys on osa perimäämme. Sen voi havaita sekä pienissä että suuremmissa asioissa. Haluamme edistää myönteistä taloudellista ja sosiaalista kehitystä ja samaan aikaan vähentää toimintamme ympäristövaikutuksia niin hotelleissamme kuin muussakin toiminnassamme.

Ympäristötyö Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Kuinka vieraamme voivat vaikuttaa asiaan?

On myös asioita, joita sinä vieraana voit tehdä auttaaksesi meitä ympäristötyössämme. Suuria ponnistuksia ei tarvita, mutta panostuksesi ovat erittäin arvokkaita.

Vuodevaatteiden ja pyyhkeiden vaihto

Liinavaatteita ja pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti siivouksen yhteydessä. Kun haluat lakanat ja pyyhkeet vaihdettavan, laita käytetyt liinavaatteet kylpyhuoneessa olevaan likapyykkikoriin.

Liinavaatteita ja pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti siivouksen yhteydessä. Kun haluat lakanat ja pyyhkeet vaihdettavan, laita käytetyt liinavaatteet kylpyhuoneessa olevaan likapyykkikoriin.

Puhtaasta vedestä on usein pulaa Välimeren alueella ja Kanariansaarilla. Sen vuoksi pyydämme kaikkia säästämään vettä. Jos 500 ihmistä sulkee vesihanan sillä aikaa kun harjaa hampaitaan, säästämme vähintään 50 00 litraa vettä viikossa.

Yhdessä voimme saavuttaa merkittäviä vaikutuksia – ja jättää jälkeemme vain pieniä jälkiä.

Jätteidenlajittelu kaikissa Sunwing-hotelleissa

Kaikissa Sunwing-hotelleissa on otettu käyttöön jätteidenlajittelu. Keräilypisteiden lukumäärä vaihtelee hotelleittain, mutta aina niitä on vähintään neljä. Siivousaineita korvataan jatkuvasti uusilla. Siivouksessa käytetään mahdollisimman vähän kemikaaleja, mieluiten pelkkää moppia ja mikrokuituliinoja. Mikäli kemikaaleja käytetään, niillä on korkeat ympäristövaatimukset. Tuotteiden ja toimittajien täytyy läpäistä tietyt ympäristövaatimukset, muussa tapauksessa ne vaihdetaan uusiin. Tehostamme jatkuvasti toimintaamme ja investoimme uuteen tekniikkaan mm. energiaa ja vettä säästääksemme. Lapsille järjestetään Lollo & Bernie Clubissa erityinen ympäristöpäivä, jolloin he yhdessä henkilökunnan kanssa saavat lajitella roskia ja oppivat samalla kuinka ympäristöstä kannattaa pitää huolta. Aikuiset - ottakaa oppia!

Travelife

Travelife tuottaa suosituksia sekä mittausjärjestelmiä, joiden avulla hotellit voivat parantaa kestävän kehityksen vastuullisuustyötään. Hotellien on täytettävä yli 160 erilaista kriteeriä, jotka koskevat esimerkiksi työlainsäädäntöä, ihmisoikeuksia sekä ympäristöasioita, kuten energian, veden ja kemikaalien kulutuksen vähentämistä sekä jätehuoltoa. Osana Travelife-yhteistyötä yritysten tulee myös suosia paikallista työvoimaa ja tuottajia, sekä työskennellä lasten hyväksikäyttöä vastaan. Sertifiointi myönnetään Tjäreborgin hotelleille Travelifen riippumattoman tarkastajan tekemän arviointikäynnin perusteella, jotka tehdään joka toinen vuosi.
Lue lisää Travelife-sertifioinnista

World Animal Protection

World Animal Protection

Tjäreborg on kirjannut uudet eläinsuojelulliset periaatteet, joissa kiinnitetään huomiota erityisesti vangittujen villieläinten kohteluun. Me uskomme, että villielämiin on parasta tutustua niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Lisäksi olemme tehneet yhteistyösopimuksen kansainvälisen World Animal Protection -järjestön kanssa. Yhteistyöllä haluamme varmistaa, ettei toiminnastamme lomakohteissa aiheudu vahinkoa eläimille.

Lue sisää eläinsuojelullisista periaatteistamme.