Sunwing Family Resorts - Liikunta ja kuntoilu
Sunwing

Aktiivista lomaa

Joiltakin siihen menee muutamia päiviä. Toiset taas tuntevat outoa levottomuutta jo muutaman tunnin paikallaan olon jälkeen. Useimmiten lähes kaikki haluavat jossain vaiheessa lomaansa kuitenkin nousta ylös aurinkotuolista ja lähteä liikkeelle. Sunwing Family Resorts -hotelleissa on kuntosali ja voit myös osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi.

UUTUUS!
Kesäksi 2024 meillä on useita uutuuksia sinulle, joka haluat treenata myös lomasi aikana. Sunwing Sandy Bay Beach -hotellin koko ulkona oleva urheilualue uusitaan täysin. Jos olet lähdössä Kreetalle Sunwing Makrigialos Beachiin ja kuntosali sekä fitness ovat sydäntäsi lähellä, niin silloin pääset treenaamaan kunnostetuissa treenitiloissa.

Treenaus huipussaan

Treenaaminen Sunwingissa

  • SATS ELIXIA -liikuntatunteja, joilla koulutetut ohjaajat
  • Hyvin varustettu kuntosali
  • Vesijumppaa
  • Juoksureittejä
  • Perheliikuntaa
Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit osallistua Sunwing Family Resortissa ihan tavallisena päivänä.*

09.00 - Vinyasa Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Core
17.15 - Tabata

* Aktiviteetit ja niiden lukumäärät vaihtelevat päivittäin ja hotelleittain.

LISÄTIETOJA KUNTOILUSTA SUNWINGISSA

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

SATS ELIXIAn kanssa yhteistyössä tarjoamme sinulle erilaisia ryhmäliikuntatunteja: Core, Yoga, Crosstraining ja Tabata (tarjonta saattaa vaihdella hotelleittain). Kaikki ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta.

Träningsnyheter på Cypern

Treeniuutisia Kyprokselta

Suositussa Sunwing Sandy Bay Beach -hotellissa on jo aikaisemmin ollut sekä monitoimikenttä, tenniskenttä sekä ulkokuntosali palmujen katveessa. Kesäksi ulkona treenaamisen mahdollisuudet paranevat entisestään. Tulossa on kaksi uutta padelkenttää, useita painoja ja laitteita kuntosalille ja lisää ryhmäliikuntatunteja, jotka pidetään ulkona auringossa.

Kuntosali

Sunwing Family Resorts -hotellin kuntosalilla voit treenata omin päin. Lue jokaisen hotellin kohdalta erikseen minkälaisia laitteita juuri siinä hotellissa on tarjolla. Tietyissä Sunwingeissä on tarjolla ns. Fitness Together, eli nuoret ja aikuiset voivat treenata myös yhdessä.

Tietyissä hotelleissa voit myös varata yksityistunnin Personal Trainerin kanssa.

Vesijumppa

Hyppää altaaseen ja osallistu vesijumppaan! Ohjaajamme vetävät tunnit läpi hymyssä suin ja kannustaen osallistujia! Vesijumppa on yksi Sunwing Family Resorts -hotellien suosituimmista aktiviteeteista ikään katsomatta.

UUTUUS! Water Tabata
Water Tabata on korkean intensiteetin harjoitus, joka tapahtuu vedessä. Siinä yhdistyvät Tabata-harjoittelun perusteet, joihin sisältyy lyhyitä intensiivisiä harjoittelujaksoja ja lyhyitä lepotaukoja.

UUTUUS! Lastenhoitopalvelu treenauksen ajaksi

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua tietyille ryhmäliikuntatunneille ja keskittyä kaikessa rauhassa treenaamiseen. Lastenkerhon henkilökunta pitää sillä aikaa huolta lapsestasi, ja lapsesi voi osallistua hauskaan liikunta-aktiviteettiin. Koskee 3–11-vuotiaita lapsia. Palvelu on tarjolla muutaman kerran viikossa, paikkoja rajoitetusti.

Treenaa omassa huoneessasi

Treenaa omassa huoneessasi

Treenaatko lomallasi mieluummin yksin? Nyt sinun ei tarvitse täyttää matkalaukkuasi treenivarusteilla. Varaa etukäteen treenipaketti, ja saat lainaksi joogamaton, jumppakuminauhan - kevyt, keskivahva ja jäykkä, sekä Excertube mediumin ja liukumatot. Mukana on myös erilaisia harjoitusohjeita. Kaikki varusteet ovat valmiina huoneessasi hotelliin saapuessasi. Lomalla treenaaminen ei voi enää olla helpompaa! Varattavissa useissa Sunwing-hotelleissamme.

Yoga

Jooga

Joogaharjoittelu rauhoittaa kehoasi ja mieltäsi samalla kun harjoitat liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa. Kokeile erilaisia joogatuntejamme, kuten Yin Yogaa. Rauhallinen ja lempeä joogatunti lisää joustavuutta ja antaa mielenrauhaa. Vinyasa Yoga on puolestaan dynaaminen joogamuoto, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä Vinyasa Yogasta tai Power Pilateksesta, joka on hauska, hikinen ja energinen pilatestunti, jonka aikana haastat lihaksesi toden teolla.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Tule ohjaajamme vetämään kuntosaliesittelyyn aloittaaksesi treenaamisen. Ohjaaja käy yhdessä osallistujien kanssa läpi laitteet ja opastaa laitteiden käytössä. Saat myös vinkkejä harjoitusrutiinin luomiseksi. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat asiat, jotka koskevat kuntosaliharjoittelun aloittamista.

Juoksu

Juoksu

Olemme kartoittaneet hotellin lähellä olevat suosituimmat juoksureittimme. Voit ladata reitit RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin sekä muihin sovelluksiin. Lue lisätietoja jokaisen hotellin kohdalta Kuntoilu-välilehdeltä.

Tennis

Tennis

Useimmissa Sunwing Family Resorts -hotelleissa voit varata tenniskentän ilmaiseksi. Mailoja on vuokrattavana ja pallot voit ostaa.

Golf

Golf

Monet Sunwing Family Resorts -hotelleistamme sijaitsevat lähellä golfkenttiä. Oppaamme auttavat sinua varaamaan peliajat.

Rullahiihto

Rullahiihto

Sunwing Alcudia Beachin ympäristössä on useita hyviä rullahiihtoon soveltuvia reittejä. Voit ladata suosikkireittimme RunKeeperiin ja MapMyRuniin. Hotellista voit myös vuokrata tarpeelliset varusteet/välineet.