Sunwing Family Resorts - Liikunta ja kuntoilu
Sunwing Family Resorts

Aktiivista lomaa Sunwing Family Resorts -hotelleissa

Joiltakin siihen menee muutamia päiviä. Toiset taas tuntevat outoa levottomuutta jo muutaman tunnin paikallaan olon jälkeen. Useimmiten lähes kaikki haluavat jossain vaiheessa lomaansa kuitenkin nousta ylös aurinkotuolista ja lähteä liikkeelle. Sunwing Family Resorts -hotellissa on kuntosali ja voit myös osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi.

Treenaus huipussaan

Treenaaminen Sunwingissa

  • SATS ELIXIA -liikuntatunteja
  • Hyvin varustettu kuntosali
  • Vesijumppaa
  • Juoksureittejä
  • Perheurheilua
     
Aktiviteettiohjelma

Aktiviteettiohjelma

Esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit osallistua Sunwing Family Resortissa ihan tavallisena päivänä.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Bootylicious
17.15 - Core

* Aktiviteetit ja niiden lukumäärät vaihtelevat päivittäin ja hotelleittain.

LISÄTIETOJA KUNTOILUSTA SUNWINGISSA

Fitness

Ryhmäliikunta

SATS ELIXIAn kanssa yhteistyössä tarjoamme sinulle erilaisia liikuntatunteja: Core, Yoga, Crosstraining ja Bootylicious (tarjonta saattaa vaihdella hotelleittain). Kaikki ohjatut liikuntatunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta.

Vesijumppa

Hyppää altaaseen ja osallistu vesijumppaan! Ohjaajamme vetävät tunnit läpi hymyssä suin ja kannustaen osallistujia! Vesijumppa on yksi Sunwing Family Resorts -hotellien suosituimmista aktiviteeteista ikään katsomatta.

Kuntosali

Sunwing Family Resorts -hotellin kuntosalilla voit treenata omin päin. Tietyissä Sunwingeissä on tarjolla ns. Fitness Together, eli nuoret ja aikuiset voivat treenata myös yhdessä. Tietyissä hotelleissa voit myös varata yksityistunnin Personal Trainerin kanssa. Lue jokaisen hotellin kohdalta erikseen minkälaisia laitteita juuri siinä hotellissa on tarjolla.

Juoksu

Olemme kartoittaneet hotellin lähellä olevat suosituimmat juoksureittimme. Voit ladata reitit RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin sekä muihin sovelluksiin. Lue lisätietoja jokaisen hotellin kohdalta Kuntoilu-välilehdeltä.

Tennis

Tennis

Useimmissa Sunwing Family Resorts -hotelleissa voit varata tenniskentän ilmaiseksi. Mailoja on vuokrattavana ja pallot voit ostaa.

Golf

Golf

Monet Sunwing Family Resorts -hotelleistamme sijaitsevat lähellä golfkenttiä. Oppaamme auttavat sinua varaamaan peliajat.

Rullahiihto

Rullahiihto

Sunwing Alcudia Beachin ympäristössä on useita hyviä rullahiihtoon soveltuvia reittejä. Voit ladata suosikkireittimme RunKeeperiin ja MapMyRuniin. Hotellista voit myös vuokrata tarpeelliset varusteet/välineet.

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN