Easy Travel – LÄHTÖSELVITÄ MATKATAVARAT KAIKESSA RAUHASSA

Lähtöselvitä matkatavarat kaikessa rauhassa

Easy Travel

Easy Travel – helppoa matkustamista

Matkustamisen on oltava helppoa. Senpä vuoksi haluamme tarjota useita lomailua helpottavia yksityiskohtia sinulle, joka lennät lomalle omalla Sunclass Airlines -lentoyhtiöllämme Helsingistä, olet varannut lentokenttäkuljetukset ja asut Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C. -hotellissa. Easy Travelin ansiosta lomailu on entistäkin helpompaa. Sinun ei tarvitse jonottaa lentokentällä lähtöselvityksessä vaan voit lähtöselvittää matkatavarasi paluulennolle jo omassa hotellissasi. Jos olet varannut lentokenttäkuljetukset etukäteen, pääset bussilla lentokentältä omaan hotelliisi suorinta reittiä, ilman kiertoteitä muiden hotelleiden kautta.
Easy Travel - helppoa matkustamista

Helppoa matkustamista Sunclass Airlinesilla

 • 10 kiloa ylimääräistä matkatavaraa
 • Suora bussikuljetus lentokentältä hotelliisi ja takaisin kentälle, kun lennät Helsingistä Sunclass Airlinesilla ja olet varannut lentokenttäkuljetukset*
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissasi
 • Suojamuovi lastenrattaille***

LÄHTÖSELVITÄ MATKATAVARAT KAIKESSA RAUHASSA

10 kiloa ylimääräistä matkatavaraa ja suojamuovi rattaille

10 kiloa ylimääräistä matkatavaraa ja suojamuovi rattaille

Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C.-hotellien vieraat voivat ottaa mukaan 10 kg enemmän matkatavaraa henkilöä kohti, sekä meno- että paluulennolle, kun lennät Sunclass Airlinesilla Helsingistä ja olet varannut lähtöselvitettävien matkatavaroiden kuljetukset. Samaan hintaan sisältyy siis 10 kg enemmän matkatavaraa kuin normaalihotelleissa. Tämä pätee myös, kun olet varannut yhdistelmämatkan ja yhdistät Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C.-hotellin johonkin toiseen hotelliin/lomakohteeseen.

Lue lisätietoja yleisistä matkatavarasäännöistä.

Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa

Matkatavaroiden lähtöselvitys hotellissa

Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels ja O.B.C. -hotelleissa voit lähtöselvittää matkatavarasi omassa hotellissasi, jos olet varannut matkapaketin ja lennät Sunclass Airlinesilla. Lentokentällä voit mennä suoraan turvatarkastukseen, eikä sinun tarvitse seisoa pitkissä lähtöselvitysjonoissa.

Sunclass Airlinesilla on vastaanottoalueella omia Tagomaatteja, joilla voit tulostaa kotimatkalle omat matkalaukkulipukkeesi.

Tee lähtöselvitys netissä/sovelluksessa 24 tuntia ennen kotimatkaa. Tämän jälkeen voit tulostaa matkalaukkulipukkeet hotellin vastaanoton yhteydessä olevalla Tagomaatilla, silloin kun sinulle sopii. Sitten matkatavarasi ovat valmiita luovutettavaksi lähtöpäivänä. Yksi henkilö voi luovuttaa koko matkaseurueen matkatavarat hotellin sisäänkäynnin luona, mikäli hänellä on mukanaan kaikkien matkustusasiakirjat.

Jos tarvitset apua, voit aina ottaa yhteyttä Help Deskiin/vastaanottoon.

Lähtöselvityksen voi tehdä hotellissa lennoille, jotka lähtevät klo 11 jälkeen.

Matkatavaroiden luovutusajat

Useimmissa kohteissa matkatavarat voi luovuttaa hotellissa lennoille, jotka lähtevät klo 11 jälkeen. Matkatavaroiden luovutus paluulennolle tehdään hotellissa yleensä aamulla/aamupäivällä, riippumatta paluulennon aikataulusta.

Matkatavaroiden luovutusajat voit katsoa hotellin omilta MySunwing/MySunprime/MyO.B.C. -infosivuilta sekä hotellin Help Deskin/vastaanoton yhteydessä olevan Tagomaatin luona olevalta infotaululta.

Erikoismatkatavarat

Turvallisuussyistä hotellissa ei voi lähtöselvittää suuria matkatavaroita, vaan niiden lähtöselvitys tehdään erikoismatkatavaroiden tiskillä lentokentällä. Lue lisää oman hotellisi kohdalta.

Jos olet tilannut kuljetukset lentokentältä hotelliisi, voit ottaa golfbägin/polkupyörän tai muun urheiluvälineen bussin kytiin, mikäli siellä on tilaa. Näille erikoismatkatavaroille ei voi varata kuljetustilaa bussista etukäteen. Jos tavarat mahtuvat kyytiin, saatat myös joutua maksamaan niiden kuljetuksesta. Maksun suuruus ilmoitetaan saavuttuasi lentokentälle ja se myös maksetaan siellä.

* Joidenkin hotellien ja lentokentän välillä pidetään tauko matkan varrella, lue tarkemmin oman hotellisi kohdalta.
*** Tarvittaessa saat käyttöösi rattaille suojamuovin, joka suojaa lastenvaunuja lentomatkan aikana. Voit käyttää suojamuovia myös paluulennolla.

Mikä on hotellisi?
Sunprime Hotels
Sunprime

Sunprime Hotels

 • Vain aikuisille
 • Moderni sisustus
 • Kuntosali ja SATS ELIXIA -tunnit

Parhaat hotellimme vain aikuisille

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

 • Designhotellit ja luksusta perheille
 • Rauhallinen ja rento tunnelma
 • Lollo ja Bernie

Designhotellit ja luksusta perheille

Sunwing Family Resorts -perhehotellit
Sunwing

Sunwing Family Resorts

 • Parhaat perhehotellimme
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Suuret lapsiystävälliset altaat

Parhaat perhehotellimme