Viihde

Pahimman kuumuuden laskettua Sunwing Family Resortsissa nousee lämpötila näyttämöllä. Lähes joka ilta on luvassa jotain uutta. Suositut lasten showesitykset sekä taitavat tanssi- ja musiikkipitoiset perheshowt seuraavat toinen toistaan. Monet tämän päivän loistavista tähdistä ovat aloittaneet uransa Sunwingin lavalla.

Koko perheelle

  • Lastenshowt Lollon & Bernien kanssa
  • Perheshowt
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars
     

Lastenshowt

Ihastuneet riemunkiljahdukset vuorottelevat täydellisen hiljaisuuden, naurun ja huudon kanssa, kun vuorossa on Sunwingin oma lastenshow. Älä jätä väliin ihania showesityksiä, joissa esiintyvät Lollo & Bernie!

Uutuus!

Uutuus kesällä 2019! Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lähde Lollon & Bernien kanssa lomalle. Mikä seikkailu! Auta heitä pakkaamaan laukut ja lähde mukaan lentokentälle ja näet mitä siellä tapahtuu. Oletko valmiina? Nyt lähdemme lomalle!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie haluavat tehdä koko ajan jotain rannalla. He molemmat rakastavat urheilua ja leikkejä, joten he päättävät järjestää rantakisat. Kumpaa sinä kannatat ja kumpi voittaa suuren palkinnon, Lollo vai Bernie?

Lollo & Bernie - Circus Show

Tule katsomaan Lollo & Bernie's Cirkus Show -esitystä! He esittävät kaikkea mahdollista suosituimmista taikatempuistaan makeimpiin tanssimooveihinsa.

Perheshowt

Älä missaa Sunwingom suosittuja ja ammattimaisia perheshowesityksiä. Luvassa on esimerkiksi unohtumattomia discohittejä ja johdatamme sinut läpi rokin historian. Mukavan lomapäivän päätteeksi pääset nauttimaan värikkäistä showesityksistämme, lauluista, tansseista ja teatterista.

Rock Candy
Uutuus!

Uutuus kesällä 2019! Rock Candy

Todellinen herkkupala rock-musiikin ystäville. Luvassa on värikäs sekoitus riehakasta rock'n'rollia. Ota Schools Out -asenne, tunne Girls Rockin voima ja nauti ihanista Slick & Smooth Medleyn suosikkikappaleista. Kun on Rock Candy -loppuhuipennuksen aika, mene rohkeasti mukaan! We just can´t stop rockin´!

Blame it on the Disco by Alcazar

Jo 20 vuoden ajan on viihdyttävä ja säihkyvä pop-ryhmä, Alcazar, pitänyt yllä diskotanssin perinteitä lavalla. Lähde mukaan musiikkimatkalle, joka sisältää kuuluisia kappaleita, kimallusta, glamouria ja upeita tanssinumeroita!

Holiday Road

Holiday Road

Aloitamme lomamatkamme rannalta ja 1960-luvulta. Matkamme jatkuu Italiaan sekä Pohjolaan ja lopuksi kutsumme kaikki mukaan After Ski -tunnelmaan Alpeille. Toivottavasti saat vielä yhden mukavan lomamuiston kotiinviemisiksi!

Spooky night

Spooky night – a musical story

Koko perheelle sopivassa musikaalissa kuulemme poppia, musikaalisäveliä ja rokkikappaleita. Ennen esityksen alkua sinulla on mahdollisuus tavata myös kaikki hahmot. Toivomme, että onnistumme pelottelemaan sinua edes vähäsen....mutta kuitenkin toivotaan, että tarina päättyy onnellisesti.

Abba Fusion

Abba Fusion... On and On and On

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones.?The Winner Takes It All in the Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN