Matkat Välimerelle

Lähde lomalle johonkin mielenkiintoisista Välimeren kohteistamme! Löydä uudelleen vanhat tutut klassikot, Rodos sekä Mallorca, tai testaa jotain aivan uutta, kuten Albania!

Lue lisää Matka Välimerelle on melkein kuin synonyymi sanalle kesäloma, ja laajasta lomavalikoimastamme löydät sekä todellisia klassikoita kuin myös uusia, kiehtovia kohteita Välimeren ympäristöstä. Päätä itse lähdetkö perinteiselle viikon tai kahden lomalle, vai haluatko lähteä omin päin matkaan ja valita itse lähtöpäivän ja matkasi pituuden. Vinkki sinulle, joka haluat nähdä ja kokea mahdollisimman paljon lomasi aikana Välimeren maisemissa – varaa yhdistelmämatka. Vietä ensimmäinen viikko uutuuskohteessamme Albaniassa ja yhdistä siihen toinen viikko Korfulla tai yhdistä kaksi lomakohdetta Kreikassa tai vaikkapa Espanjassa.
 
Jos olet lähdössä matkalle ilman lapsia, Välimeren seudulla meillä on tarjolla useita hyviä aikuisille suunnattuja hotelleja. Suosittelemme erityisesti Sunprime-hotellejamme, joissa on SATS Elixia -liikuntatunteja sekä Spa. Välimeren maihin suuntaavat perheet voivat valita mieluisimman hotellin useista tarjolla olevista Sunwing Family Resorts- tai Family Garden -hotelleistamme.
Piilota

Aina suositut matkakohteet Välimerellä

Espanja, Kreikka ja Turkki säilyvät ikisuosikkien joukossa, sillä upeat rannat, hyvä ruoka ja rento tunnelma houkuttelevat lomailemaan yhä uudelleen.

Uusia mielenkiintoisia kohteita Välimerellä

Ikiklassikoiden lisäksi Välimerellä on myös pienempiä, tuntemattomampia helmiä.

Vinkkejä Välimerelle

Olemme kooonnet muutaman vinkin Välimeren matkakohteista matkasi valintaa helpottamaan.

Välimeren ihanat matkakohteet

Löydä loma Välimerellä

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.