PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Malta

Malta

Maltalle lähtöön löytyy monta hyvää syytä: kolme kohdetta, monipuoliset hotellit ja kaiken lisäksi mukavat hinnat. Reittimatkalla voit itse määritellä matkasi ajankohdan ja pituuden. Nyt myös Maltalla on tarjolla perheystävällinen hotelli: Seabank Resort & Spa, joka sijaitsee Melliehassa.

Lue lisää matkakohteesta Malta Piilota teksti

Koe Malta
Maltan suhteellisen pieneen pinta-alaan on mahdutettu tuhansien vuosien historia, keskiaikaista arkkitehtuuria, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas huvielämä ja Välimeren kirkkaimmat sukellusvedet. Ilmasto on ihana - sekä ilman että veden lämpötila pysyvät mukavan korkealla pitkälle syksyyn. Malta on hieno saari, jota on helppo kiertää omatoimisesti vaikka bussilla tai taksilla, sillä välimatkat ovat lyhyitä.

Milloin on paras aika matkustaa Maltalle?
Maltalla Tjäreborgin lomakohteita ovat St Julian's/Sliema, St Pauls Bay ja Mellieha. Ilmasto on suurin piirtein samanlainen koko saarella. Jos pidät enemmän lämmöstä, auringosta ja uimisesta, korkeasesonki kesä-elokuu on täydellistä aikaa, asteita on keskimäärin 28–31. Heinä- ja elokuu ovat myös aurinkoisimmat kuukaudet ja vesi on 24–25-asteista. Jos matkustat keväällä tai syksyllä, sää muistuttaa Suomen kesää. Toukokuussa keskilämpötila on noin 23 astetta ja loka-marraskuussa 20–24 astetta, merivesi on korkeintaan 20 astetta. Maltalla ei koskaan ole kunnon talvea. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, mutta siitä huolimatta joulu-maaliskuussa on päivisin 15–17 astetta. Huhtikuussa lämpötila kohoaa 19 asteeseen siitä huolimatta, että yöt ovat edelleen kylmiä. Sateita esiintyy harvoin vuoden ympäri, kuivinta on touko-syyskuussa.

  • Valuutta: Euro (EUR)
  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  35 kpl
Seabank Resort Spa, Mellieha

Perheloma Maltalla

Melliehassa sijaitseva Seabank Resort on erinomainen All Inclusive -hotelli, josta on vain kivenheitto Maltan pisimmälle Ghadira Bayn hiekkarannalle. Lapsiperheiden ehdoton valinta!

Tutustu hotelliin ja varaa
San Antonio Hotel & Spa, Malta

All Inclusive lomailua

Suosittu ja pidetty San Antonio Hotel & Spa sijaitsee St. Paul’s Bayssa ja tarjoaa rennon loman koko perheelle. Hotellista avautuvat huikeat näköalat Välimerelle ja All Inclusive sisältyy hintaan.

Tutustu hotelliin ja varaa
Maltan opas