Hotellit (65)

Matkat kohteeseen Malta

Maltalle lähtöön löytyy monta hyvää syytä: neljä kohdetta, joista uutuutena Gozon saari. Reittimatkalla voit itse määritellä matkasi ajankohdan ja pituuden. Nyt myös Maltalla on tarjolla perheystävällinen hotelli: Seabank Resort & Spa, joka sijaitsee Melliehassa.

Koe Malta
Maltan suhteellisen pieneen pinta-alaan on mahdutettu tuhansien vuosien historia, keskiaikaista arkkitehtuuria, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas huvielämä ja Välimeren kirkkaimmat sukellusvedet. Ilmasto on ihana - sekä ilman että veden lämpötila pysyvät mukavan korkealla pitkälle syksyyn. Malta on hieno saari, jota on helppo kiertää omatoimisesti vaikka bussilla tai taksilla, sillä välimatkat ovat lyhyitä.

Löydä hotellisi
Ilmasto ja sää
Milloin on paras sää Maltalla?
Maltalla Tjäreborgin lomakohteita ovat St Julian's/Sliema, St Pauls Bay ja Mellieha, sekä pieni naapurisaari Gozo. Ilmasto on suurin piirtein samanlainen koko saarivaltiossa. Jos pidät enemmän lämmöstä, auringosta ja uimisesta, korkeasesonki kesä-elokuu on täydellistä aikaa, asteita on keskimäärin 28–31. Heinä- ja elokuu ovat myös aurinkoisimmat kuukaudet ja vesi on 24–25-asteista. Jos matkustat keväällä tai syksyllä, sää muistuttaa Suomen kesää. Toukokuussa keskilämpötila on noin 23 astetta ja loka-marraskuussa 20–24 astetta, merivesi on korkeintaan 20 astetta. Maltalla ei koskaan ole kunnon talvea. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, mutta siitä huolimatta joulu-maaliskuussa on päivisin 15–17 astetta. Huhtikuussa lämpötila kohoaa 19 asteeseen siitä huolimatta, että yöt ovat edelleen kylmiä. Sateita esiintyy harvoin vuoden ympäri, kuivinta on touko-syyskuussa.

Matkat kohteessa Malta

St Julian’s/Sliema
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
St. Julian'sissa ja Sliemassa voit nauttia laajasta kulttuuritarjonnasta, shoppailusta ja aidoista paikallisista ravintoloista miellyttävässä ilmastossa.
Mellieha
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
Lapsiystävällisessä Melliehassa sinua odottavat Maltan pisin hiekkaranta, mukavat hotellit ja miellyttävä ilmasto.
St Pauls Bay
  • Nähtävyydet
St. Paul's Bayssä voit uida kristallinkirkkaassa vedessä, nauttia Maltan miellyttävästä ilmastosta ja tehdä pitkiä kävelyretkiä viihtyisää rantapromenadia pitkin.
Gozo
Gozo on rauhallinen saari Välimerellä, vain puolen tunnin lauttamatkan päässä Maltalta. Täällä sinua odottavat kaunis pääkaupunki Victoria, pienet uimapoukamat ja upea luonto.

Tee haku kohteeseen Malta