Pappa och dotter badar i en pool
Family Garden

Huolella valikoidut perhehotellit

Family Garden

Laadukkaat perhehotellit

Lapsiystävällinen, leikkisä ja ... aivan ihana. Family Garden -hotellit soveltuvat perheille, jotka haluavat lomalla viettää yhteistä aikaa. Hotelleissa on lastenaltaita, maksuton treenimahdollisuus ja paljon hauskaa tekemistä niin pienille kuin suuremmillekin hotellivieraille. Ja mikä parasta: kaikissa Family Garden -hotelleissa lapset pääsevät tapaamaan Tjäreborgin suosittuja maskotteja, Lolloa & Bernietä.

Kesäksi 2024 monista hotelleista tulee entistäkin parempia. Laajaa tarjontaa täydennetään älykkäillä ratkaisuilla ja haukoilla aktiviteeteilla. Kaikki Family Garden -hotellit sijaitsevat suosituissa lomakohteissa – tutustu ja löydä juuri sinun perheellesi sopivin vaihtoehto! Hyvä vinkki: kannattaa tutustua äskettäin kunnostettuun Servatur Puerto Azuliin tai Barut Goiaan, joka oli aikaisemmin nimeltään Sunwing Side Beach -hotelli.

Aina Family Garden -hotellissa

 • Alle 12-vuotiaat syövät puoleen hintaan buffetpöydästä
 • Perheystävällistä asumista
 • Skandinaavinen lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
 • Uima-altaita sekä lapsille että aikuisille
 • Aktiviteetteja lapsille ja nuorille
 • Viihdeohjelmaa lapsille ja nuorille
 • Huolella valikoidut perhehotellit
 • Käteviä ateriapaketteja
 • Kuntosali, joogaa ja vesijumppaa maksutta
 • Ilmainen WiFi koko hotellissa
 • Ilmaiset uimapyyhkeet käytössä koko perheelle
Lollo & Bernie

Lisää tietoa Family Garden -hotelleista

Hotellin uima-allas

Asu paremmin

Family Garden -hotellissa asut mukavassa huoneessa, jonka kaikki yksityiskohdat on mietitty siten, että koko perhe viihtyy mahdollisimman hyvin. Hotelliluokitus on aina vähintään 4. Kaikissa hotelleissa on huoneita tai huoneistoja, joihin mahtuu vähintään neljä henkeä, joihinkin jopa seitsemän.

Ruoka ja juoma Family Garden -hotelleissa

Ruoka & Juoma

Family Garden -hotelleissa voit valita useista edullisista ateriapaketteista. Hotelleissa on useita baareja ja aina buffetravintola, jossa alle 12-vuotiaat lapset saavat vähintään 50 % alennuksen.

Poika uimassa pallon kanssa

Kaikille sopivia uima-altaita

Loiskuttele, leiki – tai ui rauhallisesti ennen kuin palaat takaisin aurinkotuoliisi. Family Garden -hotelleissa on uima-altaita jokaiseen makuun. Lastenaltaita, joissa on aurinkosuoja sekä suuria uima-altaita, joissa koko perhe voi uida ja pitää hauskaa yhdessä. Toisinaan Tjäreborgin oppaat tai hotellin oma henkilökunta järjestää vesileikkejä ja aktiviteetteja joko altaassa tai altaan ympärillä. Kaikissa Family Garden -hotelleissa uimapyyhkeet ovat kaikkien käytettävissä maksutta (joskus peritään takuumaksu).

Nuoret pelaamassa vesipalloa uima-altaassa

Aktiviteetteja kaikille

Family Garden -hotelleissamme on aina jotain tekemistä. Tietyissä hotelleissa aktiviteeteissa on mukana myös omaa henkilökuntaamme. Toisissa hotelleissa viihteestä ja aktiviteeteista vastaa hotellin oma henkilökunta. Tarjolla on kaikkea mahdollista, kuten Mini Discoa, jalkapallo-otteluita, leikkejä kaikkein pienimmille sekä urheiluaktiviteetteja ja showesityksiä koko perheelle.

Lollo, Bernie ja yksi lapsi rannalla

Lollo & Bernie

Kaikissa Family Garden -hotelleissa lapset tapaavat Tjäreborgin suositut maskotit, Lollon & Bernien. Lollo on utelias kirahvi ja Bernie on viisas ja rohkea karhu. Lollo & Bernie rakastavat halaamista, he keksivät mielellään kepposia ja kaikkea hauskaa puuhaa lasten kanssa. Heillä on myös oma kerho, jonne kaikki lapset ovat tervetulleita leikkimään ja puuhastemaan kaikkea kivaa.

Nainen juoksumatolla hotellin kuntosalilla

Kuntoilu ja aktiviteetit

Kaipaatko hieman aktiivisempaa lomaa – tai ainakin mahdollisuuden treenata kerran tai pari? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Family Garden -hotelleissa on ilmainen kuntosali sekä mahdollisuus osallistua joogatunneille ja vesijumppaan. Monissa hotelleissa järjestetään myös erilaisia koko perheelle sopivia urheiluaktiviteetteja.

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia