Tjäreborgin lomaparatiisi perheille

Sunwing Family Resorts -hotellit ovat Tjäreborgin omia perhehotelleja ja ehdottomasti paras vaihtoehto lapsiperheille. Olemme hioneet kaikki lomailuun liittyvätLue lisää pienimmätkin yksityiskohdat sellaisiksi, että näissä hotelleissa koko perhe pääsee nauttimaan rentouttavasta, mukavasta ja onnistuneesta lomasta.

Tilavissa huoneistoissa on runsaasti säilytystilaa, treenausmahdollisuudet ovat ilmaiset, tarjolla on paljon aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille, saatavilla ja voit myös tilata kätevät ateriapaketit, jolloin alle 12-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa - tässä vain muutamia faktoja, jotka tekevät Sunwing Family Resorts -hotellista todellisen lomaparatiisiin koko perheelle.

Sunwing -hotellimme

Piilota

Aina Sunwing Family Resorts -hotelleissa

  • Alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa
  • Aktiviteetteja ja viihdettä
  • Edulliset ja kätevät lisäpalvelut
  • Spa, kuntosali & SATS ELIXIA -liikuntatunteja
  • Lastenkerho, jossa Lollo & Bernie
  • Suorat kuljetukset ja Easy Travel, kun lennät Thomas Cook Airlines Scandinavian lennoillamme Helsingistä
  • Käteviä ateriapaketteja lisämaksusta

TUTUSTU TARKEMMIN SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLEIHIN

Lollo & Bernie

Sunwing Family Resortsin halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Lollo on utelias kirahvi, joka rakastaa tanssimista ja musiikkia. Hänen ystävänsä Bernie on fiksu ja rohkea karhu, joka pitää erityisen paljon ruuasta. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintolissa, Lollo & Bernie's Mini Discossa ja Mini Landissa

AJANKOHTAISET ASIAT

Kunnostetut Sunwingit

Talven aikana tulemme kunnostamaan kaikkiaan neljä Sunwing Family Resorts -hotelliamme. Alcudia, Kallithea, Cala Bona sekä Arguineguín. Tervetuloa entistäkin ehompaan ja raikkaampaan perheparatiisiin ensi kesänä!

Yoga Flow

Sunwing Family Resorts -hotelleihin on tulossa uusi treenitunti. Yoga Flow -tunnilla voit nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin. Hengitys ja dynaamiset liikkeet yhdistyvät Yofa Flow´ssa.

LISÄTIETOJA SUNWINGISTA

SUNWING FAMILY RESORTS -HOTELLIMME

Suodata
Hotellin luokitus
Asiakkaiden arvosana
3,05,0
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
 
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
 
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t
2 aikuista
Lähtö
Helsinki
1 viikko
Helsinki
Edullisin hinta
Suodata
0 / 0 hotellia
O.B.C. by Sunwing

Ocean Beach Clubissa on ripaus luksusmaisen desinghotellin tunnelmaa, ja siellä on mukava viettää modernia perhelomaa. Hotellissa on runsaasti tilaa laiskottelupäivien viettoon ja seurusteluun. Ocean Beach Clubissa aika kuluu mukavasti ja täällä on helppo viihtyä sekä sisä- että ulkotiloissa. Viehättävä lounge, uima-allas sekä ravintola on hotellin keskipiste, jonne perheiden ja ystävien on helppo kokoontua viettämään aikaansa yhdessä.