Kesän 2021 matkat

Kaipuu kesän matkalle ei ehkä koskaan ole ollut yhtä suuri kuin nyt. Siksi olemme avanneet myyntiin kesän 2021 matkat, jotta voit varmistaa oman paikkasi seuraavalla kesälomalla. Ensin varattavissa ovat suosituimmat lomakohteet Espanjassa, Kyproksella ja Kreikassa. Aurinkoisia kohteita, joissa voit asua parhaissa Sunwing, Sunprime ja O.B.C. -konseptihotelleissamme. Hotellit on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten niin, että pohjoismaiset vieraamme voivat nauttia erittäin rentouttavasta lomasta.

Joko tiedät, minne haluat matkustaa? Varaa nyt ja päätä myöhemmin! Juuri nyt tarjoamme maksuttoman Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan ensi kesän matkavarauksiin.

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvaan sisältyy avoin kauppa 90 päivää, jos matkavaraus tehdään viimeistään 180 päivää ennen matkan alkua. Tämä tarkoittaa, että voit peruuttaa matkavarauksesi ilman kuluja 90 päivän sisällä varauksesta. Voit myös muuttaa varaustasi ilman muutoskuluja, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää.

Sunprime Platanias Beach -hotelli

Lomalöytö Kreetalle!

Varaa nyt ja säästä jopa 150,-/varaus. Tarjous koskee lomalentopaketteja Kreetalle (vähintään 2 henkilöä/huone) ajalla 1.4.–31.10.2021.

Varaa viimeistään 22.10.2020

ASU PARHAISSA HOTELLEISSAMME

Varaa levollisin mielin

Äiti kantaa tytärtään sylissä rannalla

Lisäturvapakettimme

Voit varata matkan levollisin mielin. Maksuttoman Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan lisäksi käytössä ovat myös tehostetut turvallisuuskäytännöt. Kun varaat Tjäreborgin matkapaketin, sinua suojaa matkapakettilaki. Tämä tarkoittaa, että saat rahasi aina takaisin, jos matka jostain syystä perutaan.

Kesän matkakohteet 2021

Lisää matkoja tulee myyntiin sitä mukaa kuin hinnoittelu valmistuu! Jos suosikkihotelliasi ei ole vielä avattu, aktivoi hotellivahti niin saat tiedon, kun hotelli avataan myyntiin.
Juuri nyt saat myös Muutos- ja peruutusturvan varaukseesi, kun varaat ensi kesän matkan.
Huomaa myös, että matkat reittilennoilla ovat varattavissa noin 11 kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kaikki kesän 2021 matkat

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 hotellia
Suodata
Hotellin luokitus
Asiakasarvosana
 
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t