Kesän 2021 matkat

Kaipuu kesän matkalle ei ehkä koskaan ole ollut yhtä suuri kuin nyt. Siksi olemme avanneet myyntiin kesän 2021 matkat, jotta voit varmistaa oman paikkasi seuraavalla kesälomalla. Ensin varattavissa ovat suosituimmat lomakohteet Espanjassa, Kyproksella ja Kreikassa.

Joko tiedät, minne haluat matkustaa? Varaa nyt ja päätä myöhemmin! Juuri nyt tarjoamme maksuttoman Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan ensi kesän matkavarauksiin. Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvaan sisältyy avoin kauppa 90 päivää, jos matkavaraus tehdään viimeistään 180 päivää ennen matkan alkua. Tämä tarkoittaa, että voit peruuttaa matkavarauksesi ilman kuluja 90 päivän sisällä varauksesta. Voit myös muuttaa varaustasi ilman muutoskuluja, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää.

Kaipaatko sinäkin varaslähtöä kesään jo huhtikuussa, samettisen lämpimiä iltoja kreikkalaisessa tavernassa, Palman katedraalin siluettia auringonlaskua vasten tai lämmintä merta ja rantahiekkaa Kyproksella vielä syyskuussakin? Olemme nyt avanneet myyntiin ensi kesän suosituimpia lomakohteita ja hotelleja. Ehkäpä ensi vuoden kesämatkasi suuntautuu johonkin Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club tai Sunprime Hotels -hotelleistamme?

Pysy kuulolla! Julkaisemme täällä lisää kohteita ja hotelleja kesälle 2021 sitä mukaa kuin niitä avataan myyntiin.

Kesän matkakohteet 2021

Lisää matkoja tulee myyntiin sitä mukaa kuin hinnoittelu valmistuu! Jos suosikkihotelliasi ei ole vielä avattu, aktivoi hotellivahti niin saat tiedon, kun hotelli avataan myyntiin.
Juuri nyt saat myös Muutos- ja peruutusturvan varaukseesi, kun varaat ensi kesän matkan.
Huomaa myös, että matkat reittilennoilla ovat varattavissa noin 11 kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kaikki kesän 2021 matkat

Tee lomahaku valitsemalla sinulle tärkeimmät ominaisuudet.

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 hotellia
Suodata
Hotellin luokitus
Asiakasarvosana
 
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t