Kesän 2021 matkat

Kaipuu kesän matkalle ei ehkä koskaan ole ollut yhtä suuri kuin nyt. Siksi olemme avanneet myyntiin kesän 2021 matkat, jotta voit varmistaa oman paikkasi seuraavalla kesälomalla. Ensin varattavissa ovat suosituimmat lomakohteet Espanjassa, Kyproksella ja Kreikassa. Aurinkoisia kohteita, joissa voit asua parhaissa Sunwing, Sunprime ja O.B.C. -konseptihotelleissamme. Hotellit on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten niin, että pohjoismaiset vieraamme voivat nauttia erittäin rentouttavasta lomasta.

Joko tiedät, minne haluat matkustaa? Varaa nyt ja päätä myöhemmin! Juuri nyt tarjoamme maksuttoman Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvan ensi kesän matkavarauksiin.

Tjäreborgin Muutos- ja peruutusturvaan sisältyy avoin kauppa 90 päivää, jos matkavaraus tehdään viimeistään 180 päivää ennen matkan alkua. Tämä tarkoittaa, että voit peruuttaa matkavarauksesi ilman kuluja 90 päivän sisällä varauksesta. Voit myös muuttaa varaustasi ilman muutoskuluja, kunhan lähtöpäivään on vielä yli 30 päivää.

Safe Travel – turvallinen matkailu Tjäreborgilla

Turvallisuutesi matkalla

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi koko matkan ajan. Siksi noudatamme uusia hygienia- ja turvallisuuskäytäntöjä hotelleissamme, lennoillamme, lentokenttäkuljetuksissamme ja Tjäreborgin järjestämissä aktiviteeteissa.
Kun varaat matkan lomalennoilla, sisältyy hintaan Muutos- ja peruutusturva. Meillä on myös rahanpalautustakuu.

ASU PARHAISSA HOTELLEISSAMME

Kesän matkakohteet 2021

Juuri nyt saat myös Muutos- ja peruutusturvan varaukseesi, kun varaat ensi kesän matkan.
Huomaa, että matkat reittilennoilla ovat varattavissa noin 11 kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kaikki kesän 2021 matkat

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 hotellia
Suodata
Hotellin luokitus
Asiakasarvosana
 
3,0
5,0
Paikallinen keskusta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Uimaranta
< > 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Lentokenttäkuljetuksen kesto
 
0.5 t
4.5 t