Hotellit (36)

Matkat – Varnan alue

Varnan alue on erinomainen matkakohde silloin, kun haluat nauttia aurinkoisista lomapäivistä, pitkistä ihanista hiekkarannoista, kauniista luonnosta sekä hyvistä ravintoloista ja baareista kohtuulliseen hintaan.

Varnan alue sijaitsee Koillis-Bulgariassa, Mustanmeren rannikolla. Muutaman kymmenen kilometrin päässä alueen pääkaupungista Varnasta sijaitsevat rantakohteet Albena, Balchik ja Kultahietikko, jotka houkuttelevat matkailijoita lapsiystävällisillä rannoilla, viihtyisillä perhehotelleilla ja kohtuullisilla hinnoilla. Tjäreborgin valikoimassa on useita erilaisia hotelleja, joista monet ovat lapsiystävällisiä ja sijaitsevat rannan tuntumassa.

Lapsiystävällisiä rantoja

Varnan alueen ylpeyden aihe ovat pitkät, leveät hiekkarannat, joiden hiekka on kullankeltaista ja ihanan pehmeää. Kaiken lisäksi rannat ovat myös matalia ja vesi upean kirkasta. Erityisesti Albenan ja Kultahietikon rannat houkuttelevat viettämään rentouttavia päiviä rannalla. Tarjolla on myös kaikenlaisia vesiurheilulajeja sekä monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita. Jos matkustat lasten kanssa Varnan alueelle, mainio kohde on Kultahietikko, jonka rantojen äärellä on erityisen monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja, kuten pikkuveneitä ja trampoliineja.

Edullinen matkakohde

Bulgariassa on suhteellisen edullinen hintataso, joten täällä saat rahalle vastinetta syömisen ja shoppailun lisäksi myös hotelleissa. Varnan alueella lomaillessasi voit asua hieman ylellisemmin, valita All Inclusiven tai syödä erityisen hyvin todella kohtuulliseen hintaan.

Tjäreborgin matkat Varnan alueelle

Tjäreborgin valikoimassa on paljon erilaisia hotelleja Varnan alueella. Useissa hotelleissa hintaan sisältyy All Inclusive, ja Bulgarian edullisen hintatason ansiosta myös All Inclusive on täällä edullisempi kuin muualla. Täällä on useita viihtyisiä perhehotelleja, kuten esimerkiksi Family Garden -hotellit White Lagoon Beach ja Flamingo, joissa lapset pääsevät tapaamaan hauskat maskottimme Lollon & Bernien.

Löydä hotellisi

Matkakohteet – Varnan alue

Albena
  • Yleisarvosana
  • Ruoka & juoma
  • Harrastukset
Albena on lapsiystävällinen lomakohde. Parhaiten asut lapsiystävällisessä Flamingo-hotellissa, jossa lapset saavat tavata myös ihastuttavat maskottimme Lollon & Bernien.
Balchik
  • Ruoka & juoma
  • Ostokset
  • Harrastukset
Balchik on viehättävä pikkukaupunki, jossa on hieno hiekkaranta. Lapsiystävällinen White Lagoon Beach -hotellimme sopii erinomaisesti perhelomailuun.
Kultahietikko
  • Yleisarvosana
  • Ruoka & juoma
  • Ostokset
Kultahietikko on perinteinen rantakohde, joka sopii yhtä hyvin lapsiperheille kuin myös ilman lapsia matkustaville. Miksipäs et varaisi vuokra-autoa ja lähtisi tutkimaan Bulgarian maaseutua?

Tee matkahaku – Varnan alue