Matkat – Tucepi

Tervetuloa Tucepin pieneen rantalomakohteeseen, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Makarskan eteläpuolella.
Tucepi on tunnettu kauniista rannastaan, joka levittäytyy muutaman kilometrin mittaiselle alueelle ja koostuu sorasta ja pyöreistä mukulakivistä. Täydellinen valinta sinulle, joka olet kyllästynyt ravistelemaan hiekkaa pyyhkeestä ja uimapuvusta. Lisäksi vesi on kristallinkirkasta, koska kivi ei sekoitu veteen uidessa kuten hiekka. Vesi on myös täydellinen snorklaukseen. Rantaa myötäilee kaunis pinjapuiden reunustama rantapromenadi ja siellä täällä näet pieniä kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisia herkkuja, kuten grillattuja sardiineja.

Vaikka Tucepi on pieni, vain noin 2000 asukkaan kaupunki, se kukoistaa kesäkaudella. Täällä järjestetään esimerkiksi paikallisen klapa-musiikin konsertteja, taidenäyttelyitä, festivaaleja ja muita tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Ei ole siis mikään ihme, että monet saapuvat tänne juuri vilkkaan kulttuurielämän vuoksi.

Makarska Riviera

Tucepi sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä huomattavasti suuremmasta Makarskan kaupungista, jonne on helppo matkustaa bussilla tekemään ostoksia ja katselemaan nähtävyyksiä. Makarskasta lähtee myös monia veneitä saaristoon, esimerkiksi Bracin saarelle. Jos haluat saada liikuntaa, vedä jalkaan vaelluskengät, täytä vesipullo ja lähde Biokovon vuoristoon, joka viettää alas kohti Tucepia.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • All Inclusive
  • Edullisia hotelleja
  • Kristallinkirkas meri
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Tucepi

Tee matkahaku – Tucepi