Hotellit (18)

Matkat – Istrian alue

Matkustaessasi Tjäreborgilla Istrian alueelle voit valita neljästä eri lomakohteesta mieleisesi ja valittavanasi on eritasoisia hotelleja.
Istria on täynnä kulttuuria, historiaa, vilkasta paikallista elämää ja ihania rantoja kristallinkirkkaine vesineen. Valitsitpa minkä matkakohteen tahansa, on suositeltavaa vuokrata auto, jolla pääset tutustumaan Istrian houkutteleviin nähtävyyksiin täysin omassa tahdissasi. Kätevintä on tehdä autovaraus etukäteen matkavarauksesi yhteydessä, jolloin kaikki on valmista saapuessasi kohteeseen.

Koe Istrian alue

Istrialla on pitkä historia, minkä tulet huomaamaan matkasi aikana. Täällä on jäänteitä Rooman valtakunnan ajoilta, venetsialaista arkkitehtuuria ja Opatijassa on upeita kylpylähotelleja ajalta, jolloin Istria oli habsburgien vallassa. Istriassa voi nähdä jälkiä menneistä ajoista kaikkialla, kuten Pulan amfiteatteri tai Porecissa sijaitseva Eufrasiuksen basilika. Istrian alueella on myös kaunista luontoa, ja suosittuja aktiviteetteja ovat patikoiminen sekä retket Vrsarin eteläpuolella sijaitsevaan upeaan Limin vuonoon.

Syö hyvin Istriassa

Jos hyvä ruoka on tärkeä osa matkaasi, olet tullut täysin oikeaan paikkaan. Jokaisella Istrian niemimaan kaupungilla ja kylällä on omat erikoisuutensa, ja ravintoloissa voit maistella näitä eri herkkuja. Monet ruokalajit ovat hyvin italialaistyyppisiä, kuten pastat ja risotot, mutta Istriassa on tarjolla myös paljon muuta ja usein erittäin kohtuullisen hintaan. Mainio kohde tutustua istrialaiseen keittiöön on Rovinj, jossa on satoja ravintoloita, kahviloita ja jäätelöbaareja.

Aurinko ja uimista

Istriassa ei ole juurikaan hiekkarantoja, minkä ansiosta vesi on niin kirkasta, että tuntuu kuin leijuisit merenpohjan yläpuolella. Uimaan lähdetään kallioilta tai rannikolla tasaisin välein olevilta uimalaitureilta. Usein uimapaikkojen lähistöllä on myös paikallinen taverna tai baari. Jos haluat mieluummin lähteä uimaan rannalta, kannattaa kohteeksi valita Porec, jossa on useita kivi- ja sorarantoja sekä tietenkin kristallinkirkkaita vesiä.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Istrian alue

Matkakohteet – Istrian alue

Opatija
  • Ravintolat & baarit
  • Yöelämä
  • Ostokset
Opatija on tyylikäs kylpyläkohde, jossa elämä on keskittynyt pitkän rantapromenadin äärelle. Opatija muistuttaa Ranskan Rivieraa, mutta erona on vain se, että tämä kohde on edullisempi.
Rovinj
  • Ravintolat & baarit
  • Yöelämä
  • Ostokset
Rovinjissa sinua odottaa yksi Istrian alueen ehdottomasti viehättävimmistä rannikkokaupungeista. Täällä maasto on mäkistä, ja taustalla kukkulan päällä kohoaa Pyhän Eufemian kirkko.
Vrsar
Vrsar on ihana auringon paahtama kaupunki, jolla on pitkä historia, ja vain kivenheiton päässä keskustasta sinua odottavat viihtyisät rannat.
Porec
  • Ravintolat & baarit
  • Yöelämä
  • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Keskiaikainen kaupungin keskusta, kristallinkirkasta vettä, edullinen hintataso ja hyvät hotellit - kaunis Porec tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.