Hotellit (4)

Matkat – Hvarin alue

Idyllisellä Hvarilla käyt paikallismarkkinoilla, nauti illallisista auringon laskiessa, retkeile pieniin kyliin ja ui kristallinkirkkaassa vedessä.
Hvarin saari sijaitsee Makarskan Rivieran ja Kroatian rannikon edustalla. Matkustaessasi Tjäreborgilla Hvarille asut Hvarin kaupungissa tai kaupungin lähistöllä. Saari on alle 70 kilometriä pitkä ja 5-10 kilometriä leveä, joten täällä on helppo liikkua paikasta toiseen omin päin. Pääkaupunki Hvar on hienostunut ja eloisa pikkukaupunki, jossa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja huvittelumahdollisuuksia.

Kristallinkirkkaat vedet

Hvarin saari on naapurisaarinsa verrattuna hieman kauniimpi, trendikkäämpi ja kalliimpi. Täällä on myös Kroatialle harvinaisia hiekkarantoja, sillä yleensä uimaan lähdetään uimalaitureilta, kallioilta tai kivirannoilta. Uimavesi on yhtä kristallinkirkasta kuin maan muissakin osissa, ja siksi snorklausolosuhteet ovat täälläkin erinomaiset.

Tjäreborgin matkat Hvarille

Hvarille matkustaminen on kätevää ja saarella on helppo liikkua. Jos haluat saada Kroatian lomastasi irti kaiken mahdollisen, voit hyvin yhdistää matkaasi myös jonkun toisen kohteen, kuten esimerkiksi Splitin tai Makarskan.
  • Hyviä ravintoloita
  • Kristallinkirkkaat uimavedet
  • Yhdistelmämatkoja
  • Luonnonkaunista ympäristöä
  • Lyhyt lentomatka
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Hvarin alue

Matkakohteet – Hvarin alue

Hvar
Hvarin kaupunki on elegantti lomakohde, jolla on rikas historia, hienostunut yöelämä ja todella hyviä ravintoloita. Se on myös hyvä tukikohta, kun haluat lähteä tutustumaan lähemmin saareen.