Tennismatkat Kroatiaan

Tennismatkat Kroatiassa

Splitin rannoilla merivesi kimaltelee turkoosinsinisenä ja kristallinkirkkaana, ja vastakohtana kohoavat mahtavat vuoristomaisemat vain muutaman sadan metrin päässä rannikolta.

Useimmat hotelleistamme sijaitsevat kävelymatkan päässä ravintoloista, kahviloista ja paikallisesta satamasta ja sen ihmisvilinästä. Kaikkialla on mukavaa ja kodikasta, ja keväällä maisemat ovat vehreän kauniita. Kroatia on hyvä kohde aktiivimatkoille, ja varsinkin tennismatkakohteena se on erinomainen, sillä urheilu on erittäin suosittua Kroatiassa, ja ilmasto on lämmin ja leuto.
 

Ilmasto

Splitiä ympäröivällä alueella vallitsee välimerellinen ilmasto ja keskilämpötila huhti-toukokuussa on 18–23 astetta. Yksittäisiä sadekuuroja saattaa esiintyä. Usein lämmintä riittää pitkälle syksyyn. Loka-marraskuussa lämpötila on noin 15–20 astetta.

Hotel Waterman Supetrus Split
Family Garden

Hotel Waterman Supetrus Split

Luokitus: {rating 40}
Sijainti: Bracin saari, 1,5 tuntia Splitin lentokentältä
Tenniskentät: 6 massakenttää
Kentän vuokraus: Alk. 25,-/kenttä/päivä
Ateriat: All Inclusive

Hotel Smartline Bluesun Neptun

Hotel Smartline Bluesun Neptun

Luokitus: {rating 40}
Sijainti: Split, 2 tunnin ajomatka Splitin lentokentältä
Tenniskentät: 5 massakenttää
Kentän vuokraus: Alk. 10€ / tunti
Ateriat: All Inclusive

Yhteystiedot

Turvallista ennen matkaa, matkan aikana ja sen jälkeen

Vastuullisena matkanjärjestäjänä kuulumme Kuluttaja- ja kilpailuviraston (KKV) ylläpitämään vakuusrekisteriin, jolloin myös ryhmänne jäsenten maksut on turvattu matkanjärjestäjän asettamalla vakuudella, mikäli jotain odottamatonta tapahtuu matkan aikana.
 
 

Pyytäkää tarjous tennismatkastanne ryhmäosastoltamme

Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisessä ja autamme mielellämme niin lentojen, majoitusten, retkien kuin erilaisten aktiviteettien sekä kohteiden suunnittelussa. Jos ette vielä ole päättäneet minne päin haluatte lähteä ja mitä kaikkea haluatte sisällyttää matkaanne, ottakaa meihin yhteyttä, niin suunnitellaan matka yhdessä.
Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 09 123 7681.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.