Hotellit (3)

Matkat – Brac

Brac on yksi Kroatian suurimmista saarista, jossa on kaikkea mahdollista: rantoja, hienoa luontoa, hyviä ravintoloita sekä paljon aktiviteetteja.
Brac on erinomainen kohde kaikenikäisille lomailijoille, sillä täällä kaikki sijaitsee sopivalla etäisyydellä. Tjäreborgilla voit matkustaa saaren pohjoispuolella sijaitsevaan Supetarin pikkukaupunkiin, jossa asut lähellä sekä rantaa että keskustaa, jossa on paljon ravintoloita ja muita aktiviteetteja.

Aurinkoa ja uimista Bracilla

Brac on rantojen ympäröimä, ja rannat ovat usein melko pieniä. Kaikilla rannoilla on kristallinkirkasta vettä, minkä vuoksi Kroatian rannikko onkin niin suosittu. Useimmat rannat ovat myös erittäin lapsiystävällisiä, sillä ne ovat puhtaita ja suhteellisen matalia. Lisäksi lähettyvillä on lähes aina kioski tai ravintola, jossa voit käydä vilvoittelemassa tai syödä jäätelön. Bracilla on helppo liikkua paikasta toiseen, joten halutessasi voit vaikka valita joka päivä eri rannan.

Maukasta lomailua

Jos ruoka on tärkeä osa lomaasi, olet tullut täysin oikeaan paikkaan. Kroatian rannikolla on lukuisia paikallisia ravintoloita, joiden ruokalistoilla on toinen toistaan herkullisempia ruokia. Raaka-aineina käytetään usein meren antimia, mutta myös muita ruokia on tarjolla. Miten olisi vastagrillatut sardiinit, maukkaat pataruuat tai tuore risotto? Paikallisen ruuan seuraksi sopii luonnollisesti paikalliset viinit.

Koe Brac

Vaikka lomalla onkin mukava keskittyä rentoon rantaelämään, kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja lähteä tutustumaan lähemmin Braciin. Saarella on helppo liikkua bussilla tai voit lähteä myös patikoimaan kauniisiin maisemiin. Jos haluat lähteä tutustumaan Splitin keisarin palatsiin, pääset sinne puolessa tunnissa lautalla. Myös muille Bracin lähistöllä oleville saarille kulkee säännöllisesti veneitä.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Brac

Matkakohteet – Brac

Supetar
  • Rannat
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
Supetar on Bracin suurin kaupunki, mutta vielä viehättävän pieni lomakohde, jossa on kylämäinen tunnelma. Opit tuntemaan kaupungin kiemurtelevat kadut ja kauniin vanhan kirkon jo parissa päivässä.