Hotellit (13)

Matkat – Splitin alue

Dalmatian alueen houkutuksia ovat erityisesti kristallinkirkkaat vedet, hyvät hotellit ja viehättävät, historiaa huokuvat kaupungit.
Tjäreborgilla voit matkustaa maailmanperintölistalla olevaan Splitin kaupunkiin tai pieneen ja viehättävään Trogiriin, joka sijaitsee läheisellä pikkusaarella. Molemmat näistä kaupungeista ovat säilyttäneet historiallisen charminsa kapeine mukulakivikatuineen ja viihtyisine pienine toreineen. Jos haluat virkistäytyä kristallinkirkkaassa vedessä, rannikolla on useita sorarantoja, kallioita ja uimalaitureita.

Kulttuuria ja nähtävyyksiä

Asuitpa sitten missä tahansa kannattaa ehdottomasti vierailla Splitissä matkasi aikana. Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Vaikka kaupunki on suuri, useimmat kävijät suuntaavat yleensä Diocletianuksen palatsille ja Trg Republike -aukiolle, joka oli alun perin kaupungin keskus. Splitissä järjestetään useita markkinoita, jotka ovat vierailemisen arvoisia. Esimerkiksi Hopeaportin luona olevilta markkinoilta voit ostaa vihanneksia, hedelmiä, kinkkua, juustoa ja hunajaa tai istahtaa alas nauttimaan tunnelmasta.

Tjäreborgin matkat Splitiin

Splitin alueella voit valita ylellisen luksushotellin, lapsiystävällisen hotellin, jossa on lastenkerho tai tietenkin jonkun muun itsellesi sopivan vaihtoehdon. Matkustaessasi Tjäreborgilla Splitiin, voit lentää myös reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden, joten voit räätälöidä täysin omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen matkan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Splitin alue

Matkakohteet – Splitin alue

Split
  • Rannat
  • Lapsiystävällisyys
  • Ravintolat & baarit
Splitissä nautit historiasta, paikalliselämästä sekä ostosmahdollisuuksista. Hyvä kohde, kun haluat tutustua omin päin ympäristöön tai yhdistää siihen jokun toisen Tjäreborgin Kroatian kohteista.
Trogir
Trogir on viehättävä kaupunki, jossa on kapeita, kivillä päällystettyjä katuja ja hurmaavia, pieniä aukioita. Täydellinen lomakohde, kun haluat viettää romanttista lomaa kaikessa rauhassa.