Matkat – Vrsar

Vrsar on ihana auringon paahtama kaupunki, jolla on pitkä historia, ja vain kivenheiton päässä keskustasta sinua odottavat viihtyisät rannat.
Vrsar on Kroatiaa parhaimmillaan – kristallinkirkasta vettä, tunnelmallisia kujia sekä ystävällinen ja rento tunnelma. Kaupungin keskusta sijaitsee sataman yläpuolella kohoavalla kukkulalla, ja täällä on mutkittelevia kujia ja pieniä toreja, joiden laidalla oleviin kahviloihin on mukava istahtaa nauttimaan kupillinen kahvia tai vaikka lasillinen erinomaista paikallista viiniä. Tässä pienessä kaupungissa voit aistia todellakin ajatonta tunnelmaa, sillä kaupunki ei ole juurikaan muuttunut viimeisen sadan vuoden aikana. Vrsarissa nautit rauhallisesta tunnelmasta ja vietät mukavan rentouttavan loman.

Tjäreborgin matkat Vrsariin

Tjäreborgilla on Vrsarissa useita hotelleja, sekä lähellä keskustaa että sen ulkoupuolella. Jos kaipaat erityisen helppoa ja mukavaa lomaa, voit kaiken lisäksi valita All Inclusiven. Jos olet matkalla lasten kanssa, mainio vaihtoehto on suosittu Maistra Select Belvedere Resort -hotelli, jossa voit valita asuvasi joko hotellihuoneessa tai huoneistossa. Hotellissa on uima-allas, lastenallas sekä korkeasesongin aikaan erilaisia aktiviteetteja. Matkustaessasi Tjäreborgin joustavilla reittilennoilla Vrsariin päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan.

Tutustu lähiympäristöön

Vaikka Vrsar onkin todella viehättävä ja aika vierähtää mukavasti meren äärellä, kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen ja lähteä tutustumaan lähemmin Kroatiaan. Vain muutaman kilometrin päässä Vrsarista etelään on Limin vuono, joka on yhtä tunnettu sekä osteriviljelmistään kuin dramaattisista maisemistaan. Sisämaassa sinua odottavat Istrian upeat viinitilat, oliivilehdot ja uneliaan tunnelmalliset pikkukylät. Täällä voit todellakin unohtua uneksimaan kuljeskellessasi paikallisilla markkinoilla, levähtäessäsi 1200-luvun kirkon varjossa tai odotellessasi juuri oikeanlaista valoa saadaksesi täydellisen kuvan. Bussiasema sijaitsee heti kaupungin ulkopuolella, ja pääset sinne helposti kävellen. Tarkista aikataulut ja lähde seikkailulle. Voit myös lähteä vaikkapa ostosreissulle muutaman kymmenen kilometrin päässä Vrsarista sijaitsevaan Poreciin.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Perhehotelleja
  • Kristallinkirkas meri
  • Mielenkiintoinen historia
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Vrsar

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Vrsar