Matkat – Supetar

Supetar on hurmaava pieni lomakohde – matalat talot ja vehreät kadut ympäröivät vilkasta pientä satamaa, jossa kelluu värikkäitä kalastusveneitä.
Kun saavut saarelle Splitistä, lautta saapuu Supetarin satamaan. Ehdit jo muutamassa päivässä tutustua perin pohjaisesti kaupunkiin, sen mutkitteleviin kujiin ja vanhaan kirkkoon. Kesäaikaan täällä järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja näyttelyitä. Satamassa on paljon ravintoloita ja baareja, joiden ruokalistoilla on meren ja saaren parhaita antimia: vastagrillattua sardiinia, oliiveja, hedelmiä ja äyriäisiä sekä tietenkin saaren omaa viiniä palanpainikkeeksi. Ruoka on hyvin edullista.

Lollo ja Bernie Supetarissa

Kun varaat matkasi Tjäreborgin kautta, voit asua yhdessä saaren parhaista ja lapsiystävällisimmistä hotelleista: Waterman Supetrus Resort on suuri hotelli, joka sopii sekä isoille että pienille lomalaisille. Täällä voit tavata myös Lollon ja Bernien. Hotellissa on lasten- ja aikuistenallas, ja hotellin edustalla on hieno pikkukiviranta, joka on kristallinkirkkaan vetensä ansiosta täydellinen uteliaille pikku snorklaajille. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, ja matka rantakatua pitkin satamaan on myös lyhyt. Matkan varrella on muutamia kauppoja, baareja, yökerho ja jopa pieni tivoli.

Aikuisten loma Supetarissa

Supetarissa on hotelleja jokaiseen makuun. Jos matkustat ilman lapsia, suosittelemme Osam-hotellia. Hotellissa on ikäraja 16 vuotta, ja se sijaitsee täydellisellä paikalla lähellä Supetarin rantaa ja satamaa. Puolihoito sisältyy matkan hintaan ja hotellin ravintola on luokiteltu yhdeksi Bracin parhaista.

Koe Brac

Supetarista on helppo tehdä retkiä Bracin saaren muihin osiin. Täältä lähtee busseja saaren joka kolkkaan, ja saaren toisella puolella sijaitsevaan Bolin kylään matka kestää vain kolme varttia. Bracilla sijaitsee myös Kroatian kenties kuvatuin ranta Zlatni Rat (Kultainen sarvi): kolmionmuotoinen hiekkaranta muuttaa muotoaan merivirtojen ja tuulen mukaan. Jos pidät vaeltamisesta, olet tullut oikeaan paikkaan. Suurin osa saaresta on maaseutua, joka koostuu oliivilehdoista, hedelmäviljelmistä, metsiköistä ja vihreistä niityistä. Siellä täällä on kauniita pikkukyliä, joissa voi nauttia syötävää tai juotavaa ennen hotellille palaamista. Historiallinen Blacan luostari lisättiin Kroatian alustavaan maailmanperintöluetteloon vuonna 2007, ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen. Voit myös lähteä retkelle Splitiin ja tutustua kaupungin vanhempien osien värikkääseen historiaan, kaupungin vilkkaaseen katuelämään ja hyviin ostosmahdollisuuksiin. Lauttamatka Supetarin satamasta Splitiin kestää alle tunnin.
Hyvä tietää
  • Family Garden, jossa Lollo & Bernie
  • Hotelleja aikuisille
  • All Inclusive
  • Kristallinkirkas meri
  • Edullisia ravintoloita
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Supetar

Tee matkahaku – Supetar