Matkat – Gradac

Gradac sijaitsee Makarska Rivieran eteläisimmässä osassa, ja se on sopivan kokoinen kaupunki, jossa on pitkiä rantoja ja yksi Tjäreborgin suosituimmista hotelleista.
Gradac sijaitsee Makarska Rivieran eteläisimmässä päässä, sopivan matkan päässä huomattavasti suuremmasta Makarskan kaupungista, jonka toisella puolella on Biokovovuoristo ja toisella Adrianmeri. Täällä vietät lomaa luonnonkauniissa ympäristössä, ja ulottuvillasi ovat upeat kävelyreitit sekä ihanat rannat. Pitkistä illallisista voit nauttia merelle tai rantapromenadille katsellen. Tjäreborgin asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä tähän matkakohteeseen, ja monet palaavat kerta toisensa jälkeen suosittuun Marco Polo -hotelliin.

Asu lähellä rantaa

Matkustaessasi Tjäreborgilla Gradaciin, asut aivan rannan tuntumassa. Marco Polo -hotellimme on vuodesta toiseen yksi suosituimmista hotelleistamme. Täällä voit kokea aitoa kroatialaista vieraanvaraisuutta ja välitöntä tunnelmaa. Hotellin henkilökunta antaa mielellään vinkkejä mielenkiintoisista retkikohteista ja nähtävyyksistä Kroatian lomasi aikana. Hotellissa on myös yksi alueen parhaista ravintoloista, jossa voit maistella aitoja kroatialaisia makuja.

Gradacin rannat

Gradac on tunnettu pitkistä rannoistaan. Kun haluat virkistäytyä vedessä, löydät varmasti sopivan kohdan kilometrien pituisen rantapromenadin varrelta. Kuten myös muualla rivieralla, rannoilla on pääasiassa pyöreitä pikkukiviä, mistä johtuen vesi on aina kristallinkirkasta, vaikka rannalla saattaa olla hieman tuulista.

Syö hyvin Gradacissa

Gradacissa on paljon erilaisia ruokapaikkoja, joissa voi nauttia sekä kroatialaisista erikoisuuksista että kansainvälisemmistä vaihtoehdoista, kuten pizzasta ja pastasta. Tunnelmallisessa iltavalaistuksessa on mukava kävellä ympäriinsä ja etsiä sopivaa illallispaikkaa keskustan ja rantapromenadin lukuisista hyvistä vaihtoehdoista.

Saariretket ja vaeltaminen

Gradacista voi vaeltaa alle kahdessa tunnissa kaupungin takana olevan Biokovovuoren huipulle. Reitti saattaa vaatia hieman kuntoa, mutta huipulta aukeavat kerrassaan upeat näkymät kaupungin ja Dalmatian saariston yli. Voit ihastella Hvarin saaren laventeliviljelmiä ja kaunista Peljesacin niemimaata. Jos haluat lähteä tutustumaan lähemmin kauniisiin saariin, voit hypätä laivan kyytiin alhaalta satamasta.
Hyvä tietää
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Kristallinkirkas meri
  • Edullisia ravintoloita
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Gradac

Tee matkahaku – Gradac