Matkat – Baska Voda

Baška Vodan lomakohde sijaitsee Biokovovuoriston ja Adrianmeren yhtymäkohdassa. Täällä pääset nauttimaan hyvistä rannoista ja huvittelumahdollisuuksista ja voit myös tutustua lähemmin Makarska Rivieraan.
Baška Voda on niin pieni, ettei sillä ole varsinaista keskustaa. Sen sijaan täällä on satamakatu ja toisella puolen pääkatua rivi paikallisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Siellä voit istuutua puiden varjoon ja nauttia kupin espressoa tai vaikkapa grillattuja sardiineja, jotka jäävät varmasti lomalta mieleen. Mitä ikinä tilaatkin, voit luottaa siihen, että ruoka on tuoretta ja usein myös lähellä tuotettua. Täällä on myös pari supermarkettia, joista voit ostaa evääksi vettä tai esimerkiksi tuoreita hedelmiä, ennen kuin menet rannalle ja pulahdat Adrianmeren lämpimään veteen.

Baška Vodan rannat

Baška Vodassa on paljon rantoja sekä itse kylässä että sen molemmin puolin. Useimmat rannat koostuvat pyöreiksi hioutuneista mukulakivistä ja vesi on kristallinkirkasta, joten se soveltuu erittäin hyvin snorklaamiseen. Jos et halua jäädä uimaan Baška Vodan omalla rannalle, voit lähteä kävelemään rantatietä joko pohjoisen tai etelän suuntaan. Sinun ei tarvitse kävellä kovinkaan pitkälle, kun jo löydät itsellesi mukavan uimapaikan, jossa voit olla aivan omassa rauhassa.

Asu hyvin Baška Vodassa

Baška Vodassa voit itse valita haluatko asua hotellihuoneessa tai huoneistossa, rantakadun varrella tai hieman ylempänä rinteessä. Suurin osa hotelleista on suhteellisen pieniä ja usein myös perheomistuksessa, kuten esimerkiksi Apartments Putnik. Todennäköisesti tutustut lomasi aikana myös omistajaperheeseen, mikä luo oman mukavan lisänsä lomailuusi. Baška Voda onkin tämän vuoksi asiakkaidemme suosiossa, eikä pelkästään edullisten hintojen vuoksi.

Näe enemmän Kroatiaa

Baška Voda sijaitsee Adrianmeren rannikkotien varrella, joka johtaa alas Dubrovnikiin ja pohjoiseen Splitiin. Busseilla on helppo liikkua omatoimisesti, mutta kätevimmin pääset ihailemaan maisemia rannikkoseuduille ja sisämaahan suuntautuvilla retkillämme. Kun haluat lähteä tutustumaan Kroatian kauniiseen saaristoon, Baška Vodan satamasta pääset retkiveneiden kyydissä useille eri saarille.
Hyvä tietää
  • Edullisia hotelleja
  • Erittäin tyytyväisiä asiakkaita
  • Upeita rantoja
  • Kristallinkirkas meri
  • Edullisia ravintoloita
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Baska Voda

Tee matkahaku – Baska Voda

HINTAESIMERKKEJÄ – BASKA VODA