Matkat – Miami Beach

Tervetuloa Floridan tunnetuimpaan rantakohteeseen! Miami Beachillä voit nauttia upeista rannoista ja vilkkaasta elämänmenosta sekä bongata julkkiksia.
Miami Beach on Floridan vanhin ja tunnetuin rantakohde. Täällä vallitsee täydellinen ilmasto, joten saat nauttia auringosta ja uimisesta sekä erinomaisista ostosmahdollisuuksista ja vilkkaasta huvielämästä. Miami Beachillä loman ehdoton ykköspaikka on South Beach, uskomattoman hieno ranta, jolla on myös vilkas mutta hienostunut yöelämätarjonta. Meno on hyvin intensiivistä, ja trendikkäimmissä paikoissa voi nähdä monia julkkiksia. Lincoln Road Mall ja Ocean Driven kaupat tarjoavat lisäksi erinomaisen ostosvalikoiman. Käy viihtyisissä ravintoloissa tai ihaistele värikkäitä, art deco -tyylisiä rakennuksia.

Valitse hotellisi Miami Beachillä

Yli sadasta hotellista löydät vamasti mieleisesi hotellin Miami Beachillä. Valinnanvaraa riittää ja tarjolla on sekä perheille että aikuisille sopivia hotelleja. Monet Tjäreborgin hotelleista sijaitsevat vilkkaan Ocean Drive -kadun varrella, keskellä suojeltua art deco -aluetta. Täällä asut upeasti kunnostettujen 1920-luvun pastellisävyisten rakennusten ympäröimänä, ja viihde-elämä odottaa sinua aivan kulman takana. Meillä on hotelleja myös sekä South Miami Beachillä että North Miami Beachillä, ja voit majoittua joko hotellihuoneessa tai huoneistossa. Tjäreborgin valikoimassa on erihintaisia ja -tasoisia hotelleja.

Suunnittele unelmalomasi

Nauti lomastasi enemmän ja yhdistä useampi kohde.
Tjäreborgin kanssa matkustat Miami Beachille reittilennoilla, jolloin voit itse päättää matkasi ajankohdan ja keston sekä yhdistellä hotelleja ja kohteita juuri sinulle sopivalla tavalla. Mikset vaikkapa viettäisi ensin muutamia päiviä rannalla Miami Beachillä ja jatkaisi sitten lomaa Orlandon Disney Worldissa?

Karibian-risteily Miami Beachiltä

Voit yhdistää Miami Beachin lomaasi myös risteilyn Karibialla. Valikoimassamme on useita reittivaihtoehtoja ja voit tutustua useaan suosittuun kohteeseen yhden risteilyn aikana. Risteily on oiva vaihtoehto sinulle, joka haluat kokea mahdollisimman monta kohdetta saman matkan aikana. Risteilyn lisäksi voit viettää Miami Beachillä niin monta päivää kuin haluat joko ennen risteilyä tai sen jälkeen.

Tutustu Floridaan vuokra-autolla

Floridassa on mukavaa liikkua autolla ja hyväkuntoisilla valtateillä huomaa selvästi, että USA on autoilun luvattu maa, sillä paikasta toiseen on helppo löytää seuraamalla kylttejä. Tjäreborgilta voit vuokrata auton lomamatkaasi varten edullisesti. Teemme yhteistyötä Avis-autovuokraamon kanssa. Hyviä päiväretkikohteita autolla ovat esimerkiksi upea Key Westin kaupunki tai Evergladesin luonnonpuisto, jossa voi nähdä alligaattoreita.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Edullinen autonvuokraus
  • Hotelleja ja huoneistohotelleja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Risteilyjä

Muiden mielipiteet kohteesta Miami Beach

Tee matkahaku – Miami Beach

Vinkit ja inspiraatiota Floridan matkalle

Miami Beach

Yhdistä risteily ja miniloma Floridassa

Monta kohdetta yhdellä matkalla. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Jos on lähdössä Karibialle risteilylomalle Fort Lauderdalesta tai Miamista, lomaan voi mainiosti yhdistää muutaman lomapäivän maissa, kohteena vaikkapa The Keys (saariketju, joka päättyy Key Westiin) tai Miami Beach. Lue lomalähettiläämme Jessican vinkit!

Hintaesimerkkejä reittilennoilla – Miami Beach