Matkat – Fort Lauderdale

Fort Lauderdalea kutsutaan Floridan Venetsiaksi, täällä nautit ylellisyydestä, glamourista, hyvistä ostosmahdollisuuksista ja rannoista.
Fort Lauderdalessa sinua odottavat pitkät, hyvinhoidetut hiekkarannat, erinomaiset hotellit, monipuolinen huvielämä sekä ylellisyys ja glamour – valtavaa ostosvalikoimaa unohtamatta. Kaupunkia halkoo siellä täällä levittäytyvä kanaalijärjestelmä, jonka varrella on ylellisiä huviloita sekä satamia huvijahteineen ja purjeveneineen. USA:ssa kaikki on tunnetusti suurta ja mahtavaa, ja tämä koskee erityisesti Fort Lauderdalen ulkopuolella sijaitsevaa valtavaa ostoskeskusta, Sawgrass Mills Outletia. Sieltä löydät kaikkea mahdollista, ja tuotteita saa ympäri vuoden alennushintaan. Ainutlaatuisia löytöjä voi tehdä myös kaupungin suurelta kirpputorilta, Swap Shopista.

Lauderdale by the Sea

Osa Tjäreborgin hotellista sijaitsee Lauderdale by the Seassa, joka on ikään kuin Fort Lauderdalen jatke meren rannalla. Lauderdale by the Sean tunnelma on huomattavasti muuta kaupunkia rauhallisempi, minkä vuoksi se houkuttaa erityisesti lapsiperheitä, jotka tulevat tänne rentoutumaan ja viettämään perheenkeskeistä aikaa. Ranta on hienohiekkainen ja lapsiystävällinen, ja alueen keskustassa on pieniä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Commercial Boulevardin päädystä alkava laituri on rannan keskipiste, jonka ympäristössä on aina paljon ihmisiä kävelyllä tai etsimässä sopivaa ravintolaa. Jos sinulla on onnea, saatat nähdä täällä pelikaaneja, jotka pesivät alueella.

Makunautintoja Fort Lauderdalessa

Fort Lauderdalen ravintolavalikoima on laaja, ja voit lomasi aikana maistella monenlaisia herkkuja maailman eri kolkista ja eri hintaluokissa. Miellyttävän illan voi aloittaa esimerkiksi menemällä vesibussilla johonkin viehättävistä kanaaliravintoloista. Tjäreborgin hotelleilta on myös kävelymatka ravintoloihin, baareihin ja kauppoihin.

Lapsiystävällisiä hotelleja

Tjäreborgin valikoimassa Fort Lauderdalessa on useita lapsiperheille sopivia hotelleja. Voit valita rannalla sijaitsevan hotellin sekä päättää, haluatko asua huoneessa vai huoneistossa.

Suunnittele unelmalomasi

Tjäreborgilla voi yhdistellä hotelleja ja matkakohteita juuri kuten itse haluat. Valikoimassamme on monenlaisia yhdistelmämatkoja ja erinomaisilla paikoilla sijaitsevia hotelleja sekä perheille että aikuiseen makuun. Reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voimassa on valmismatkalaki, jonka ansiosta huolehdimme sinusta, jos jotain yllättävää tapahtuu. Turvallista, helppoa ja joustavaa!

Yhdistelmämatkat ja risteilyt

Florida on unelmakohde sinulle, joka haluat kokea useita matkakohteita yhden loman aikana. Voit vaikkapa nauttia ensin Fort Lauderdalen tai Miami Beachin huvielämästä ja siirtyä sitten Orlandon Disney Worldiin. Fort Lauderdalesta voi lähteä myös mukaville ja jännittäville Karibian-risteilyille.

Vuokra-auto Tjäreborgilta

Floridassa autoillessasi huomaat, että USA on autoilun luvattu maa, jonka valtatiet ovat erittäin hyväkuntoisia ja selkeitä. Tjäreborgilta voit varata matkavarauksesi yhteydessä vuokra-auton. Varaa Avis-auto ennen matkaa.
Hyvä tietää
  • Perhehotelleja
  • Rantahotelleja
  • Upeita rantoja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Hotelleja ja huoneistohotelleja
  • Risteilyjä

Muiden mielipiteet kohteesta Fort Lauderdale

Tee matkahaku – Fort Lauderdale

Vinkit ja inspiraatiota Floridan matkalle

Miami Beach

Yhdistä risteily ja miniloma Floridassa

Monta kohdetta yhdellä matkalla. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Jos on lähdössä Karibialle risteilylomalle Fort Lauderdalesta tai Miamista, lomaan voi mainiosti yhdistää muutaman lomapäivän maissa, kohteena vaikkapa The Keys (saariketju, joka päättyy Key Westiin) tai Miami Beach. Lue lomalähettiläämme Jessican vinkit!