Hotellit (175)

Matkat – Itäinen USA

Kun varaat matkan Tjäreborgin kautta itäiseen USA:han, voit valita mieleisesi kohteen joistakin maan tunnetuimmista suurkaupungeista.
Yksi Tjäreborgin suosituimmista kaupunkikohteista on New York, jonka nähtävyyksiä ovat Manhattan, Central Park, Times Square ja Empire State Building. New Yorkissa on tarjolla sekä hieman edullisempia hotelleja että ylellisempiä, kalliimpia hotelleja, joista suurin osa sijaitsee eteläisellä Manhattanilla. New Yorkin koillispuolella sijaitsee Boston, yksi USA:n vanhimmista kaupungeista. Boston on tunnettu jännittävästä historiastaan, puistoistaan, rannoistaan, hyvästä ruuasta ja meren rannalla sijaitsevasta keskustastaan, jossa on helppo liikkua kävellen.

Jos mieluummin matkustat Chicagoon, joka sijaitsee Michiganjärven rannalla, sinua odottavat monipuoliset kulttuurielämykset, mielenkiintoiset nähtävyydet ja hyvät ostosmahdollisuudet. Chicago sopii erinomaisesti niin viikonloppukohteeksi kuin pidempäänkin oleskeluun. Hieman etelämpänä sijaitsee USA:n pääkaupunki, Washington D.C., jossa on mahtava Valkonen talo ja Capitolium. Vielä etelämpänä, Meksikonlahden rannalla ja Mississippijoen suistossa, sijaitsee jazzin pääkaupunki, New Orleans. Fastastisen musiikin lisäksi New Orleansissa on runsaasti mielenkiintoisia ravintoloita. Kannattaa ehdottomasti myös vierailla kuuluisassa French Quarterissa, joka ei koskaan nuku. Koska itäiseen USA:han lennetään reittilennoilla, voit suunnitella juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivan matkan - milloin haluat matkustaa, kuinka kauan haluat lomailla ja kuinka monta kaupunkia haluat nähdä saman matkan aikana.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Itäinen USA

Matkakohteet – Itäinen USA

Boston
Bostonissa on hyvää ruokaa, vehreitä puistoja, mielenkiintoista historiaa sekä kaunis keskusta, jossa on mukava liikkua kävellen - tervetuloa yhteen Yhdysvaltojen vanhimmista kaupungeista!
Chicago
Chicago on täydellinen viikonloppukohde. Täällä on laaja valikoima kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita, ostoksia ja huveja.
New York
  • Harrastukset
  • Nähtävyydet
New York on yksi Tjäreborgin suosituimmista kaupunkikohteista. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia hotelleja hyvillä sijainneilla eri puolilla New Yorkin kaupunkia.
Washington
USA:n pääkaupungissa, Washingtonissa, on paljon muutakin nähtävää kuin pelkkä Valkoinen talo. Matkusta Tjäreborgin matkalla, asu keskustassa ja tutustu kaikessa rauhassa kaupungin nähtävyyksiin.
New Orleans
Jazzin pääkaupungissa voit aistia kaupungin tunnelmaa ja perinteikästä musiikkiskeneä monissa ravintoloissa. New Orleansissa on myös kauniita puutarhoja ja kuuluisa French Quarter -kortteli.