Matkat – Clearwater Beach

Clearwater Beachillä pääset nauttimaan maailman parhaimpiin kuuluvasta rannasta ja auringosta, joka paistaa vuoden ympäri.
Clearwater Beach sijaitsee Tampan kaupungin lähellä pitkällä hiekkasaarella. Kohteen ranta on usein mukana maailman parhaiden rantojen top 10 -listoilla, ja kun astut hienohiekkaiselle, liidunvalkealle rannalle, ymmärrät varmasti, miksi ranta on niin arvostettu. Rannan ympäristössä on myös paljon turisteille suunnattuja palveluja sekä runsaasti baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Jos kaipaat lomaasi hieman aktiivisempaa tekemistä, täällä on hyvät mahdollisuudet myös siihen. Voit valita laajasta vesiurheilulajien valikoimasta, lähteä delfiiniristeilylle, pelata golfia tai vaikkapa vuokrata rullaluistimet ja lähteä katselemaan nähtävyyksiä omatoimisesti.

Tekemistä ja nähtävää Clearwater Beachin lähellä

Lyhyen bussimatkan päässä Clearwater Beachiltä sijaitsee Tampan suurkaupunki, jonka kulttuuri on kiehtova sekoitus espanjalaisia, kuubalaisia ja amerikkalaisia vaikutteita. Tampassa on monipuolisesti nähtävää ja koettavaa: voit lähteä katsomaan jääkiekkoa tai amerikkalaista jalkapalloa, tehdä kävelyretkiä kasvitieteellisissä puutarhoissa tai lähteä iltaristeilylle Meksikonlahdelle.... huvittelumahdollisuuksia on lukuisia. Clearwater Beach on erinomainen tukikohta tehdä retkiä myös muualle Floridaan. Esimerkiksi Orlandon Disney Worldiin on vuokra-autolla matkaa vain alle kaksi tuntia.

Lapsiystävällinen hotelli

Mikäli matkustat Clearwater Beachille lasten kanssa, voit majoittua ensiluokkaisesti Sheraton Sheraton Sand Key Resort -hotellissa, joka sijaitsee Sand Keyn rannalla hieman Clearwater Beachin keskustan ulkopuolella. Täällä voit rentoutua houkuttelevalla allasalueella, jossa on myös lastenallas, aurinkotuoleja sekä allasbaari. Hotellissa on myös ravintola, tenniskenttä ja leikkipaikka.

Suunnittele unelmalomasi

Tjäreborg auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi lomamatkan. Reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkan ajankohdan, keston ja majoituksen, juuri niin kuin sinulle ja matkaseurueellesi sopii. Me huolehdimme siitä, että löydät haluamasi vaihtoehdot. Voit myös yhdistää Clearwater Beachin johonkin toiseen mielenkiintoiseen Floridan kohteeseemme.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Perhehotelleja
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Edullinen autonvuokraus
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Clearwater Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Clearwater Beach