Matkat – Orlando

Varaa matkasi Orlandoon Tjäreborgilta ja koe Walt Disney World Resort sekä muut maailmanluokan nähtävyydet!
Orlando on todellinen teemapuistojen mekka, jossa tekemistä ja nähtävää riittää koko perheelle. Walt Disney World Resortin lisäksi on myös monta muuta tunnettua teemapuistoa, kuten Legoland ja Universal Orlando Resort, jossa on Harry Potterin taianomainen maailma. Halusitpa sitten lomallasi shoppailla, huvitella tai vierailla teemapuistoissa, niin täältä löydät kaikki vaihtoehdot. Voit myös käydä Cape Canaveralissa ja Kennedy Space Center Visitor Complexissa, joista suurin osa USA:n avaruusaluksista on lähtenyt matkaan. Jos haluat nauttia uimisesta ja auringosta, voit lähteä retkelle rannikon pitkille hiekkarannoille. Orlandossa on myös paljon ostoskeskuksia ja outlet-myymälöitä, joista voi tehdä edullisia löytöjä.

Lapsiystävällinen Orlando

Jos matkustat Orlandoon lasten kanssa, voit valita useasta lapsiystävällisestä hotellista, joissa on sekä huoneita että huoneistoja. Monet hotellit sijaitsevat suoraan huvipuistojen yhteydessä, joita Orlandossa on paljon. Jos haluat asua sekä lähellä rantaa että huvipuistoa, suosituksemme on Disney's Beach Club Resort.

Karibian-risteilylle Orlandosta

Tiesithän, että voit varata Orlandon-lomallesi myös Karibian-risteilyn? Valittavanasi on useita reittejä, joiden varrella sijaitsee Karibian eksoottisimpia saaria ja satamia, kuten St. Thomas, Barbados, St. Maarten ja Haiti. Risteilyn lisäksi voit viettää Orlandossa tai jossakin muussa Floridan kohteessamme niin monta päivää kuin haluat.

Walt Disney World Resort

Muut nähtävyydet ja huvitukset saavat väistyä Orlandon suurimman vetonaulan tieltä: Walt Disney World Resort on maailman suurin huvipuisto, joka sijaitsee pinta-alaltaan Manhattania suuremmalla alueella. Puistossa on loputtomasti viihdykettä ja tekemistä koko perheelle, ja kaikki nähtävyydet, hotellit, ravintolat, esitykset ja golfkentät ovat hyvin laadukkaita. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit myös asua jossakin Walt Disney World Resortin omista erinomaisista hotelleista.

Walt Disney World Resortin teemapuistot

Magic Kingdomin satumaailmassa lapset voivat tavata itsensä Mikki Hiiren, vierailla Tuhkimon linnassa tai matkata Peter Panin mukana Mikä-Mikä-Maahan. Disney's Hollywood Studios on unelmien täyttymys Disney-elokuvista pitäville, sillä siellä on Disneyn suosituimpiin elokuviin, kuten Toy Storyyn ja Star Warsiin, liittyviä huvipuistolaitteita ja esityksiä. Epcotin tulevaisuuspuistossa teemoina ovat teknologia, keksinnöt ja maailman eri kulttuurit. Täällä voi kokeilla, miltä avaruusmatkustaminen ja astronautin elämä tuntuvat, ja heti perään tutustua viikinkien ja samuraiden maailmaan. Iltaisin kannattaa suunnata Disney Springsin huvikortteliin, josta löydät varmasti mieleisesi ravintolan ja huvitukset.

Koe Orlando vuokra-autolla

Floridassa on helpointa liikkua vuokra-autolla. Valtatiet ovat erinomaisessa kunnossa, ja eri paikkoihin löytää helposti. Aiemmin mainittujen nähtävyyksien lisäksi suosittelemme retkikohteiksi vasta-avattua Legolandia Winter Havenissa, Tampassa sijaitsevaa Busch Gardensin huvipuistoa sekä Universal Orlando Resortia, jossa pääset tutustumaan elokuvien kiehtovaan maailmaan. Hahdollisuudet ovat rajattomat.

Suunnittele unelmalomasi

Tjäreborgilla matkustat Orlandoon reittilennoilla, joten päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit yhdistellä hotelleja ja matkakohteita juuri kuten itse haluat. Valikoimassamme on monenlaisia yhdistelmämatkoja, ja hotellimme sijaitsevat erinomaisilla paikoilla. Voit esimerkiksi yhdistää Orlandon-matkaasi jonkin länsirannikon kohteistamme, kuten Clearwater Beachin tai Fort Myers Beachin. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voimassa on valmismatkalaki, mikä tarkoittaa, että huolehdimme sinusta, jos jotain yllättävää tapahtuu. Turvallista, helppoa ja joustavaa!
Hyvä tietää
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
  • Perhehotelleja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Edullinen autonvuokraus
  • Mielenkiintoisia käyntikohteita
  • Risteilyjä

Muiden mielipiteet kohteesta Orlando

Tee matkahaku – Orlando