Matkat – Orlando

Varaa matkasi Orlandoon Tjäreborgilta ja koe Disney World sekä muut maailmanluokan nähtävyydet!

Orlandossa riittää tekemistä ja nähtävää, halusitpa sitten lomallasi ennen kaikkea shoppailla, huvitella tai vierailla teemapuistoissa. Täältä voit myös käydä Cape Canaveralissa ja Kennedy Space Centerissä, joista suurin osa USA:n avaruusaluksista on lähtenyt matkaan. Jos haluat nauttia uimisesta ja auringosta, voit lähteä retkelle rannikon pitkille hiekkarannoille. Orlandossa on myös paljon ostoskeskuksia ja outlet-myymälöitä, joista voi tehdä löytöjä hyvään hintaan.

Lapsiystävällinen Orlando

Jos matkustat Orlandoon lasten kanssa, voit valita useasta lapsiystävällisestä hotellista, joissa on sekä huoneita että huoneistoja. Monet hotellit sijaitsevat suoraan huvipuistojen yhteydessä, joita Orlandossa on paljon. Jos haluat asua sekä lähellä rantaa että huvipuistoa, suosituksemme on Disney's Beach Club Resort.

Karibian-risteilylle Orlandosta

Tiesithän, että voit varata Orlandon-lomallesi myös Karibian-risteilyn? Valittavanasi on useita reittejä, joiden varrella sijaitsee Karibian eksoottisimpia saaria ja satamia, kuten St. Thomas, Barbados, St. Maarten ja Haiti. Risteilyn lisäksi voit viettää Orlandossa tai jossakin muussa Floridan kohteessamme niin monta päivää kuin haluat.

Disney World

Muut nähtävyydet ja huvitukset saavat väistyä Orlandon suurimman vetonaulan tieltä: Disney World on maailman suurin huvipuisto, joka sijaitsee pinta-alaltaan Manhattania suuremmalla alueella. Puistossa on loputtomasti viihdykettä ja tekemistä koko perheelle, ja kaikki nähtävyydet, hotellit, ravintolat, esitykset ja golfkentät ovat hyvin laadukkaita. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit myös asua jossakin Disney Worldin omista erinomaisista hotelleista.

Disney Worldin teemapuistot

Magic Kingdomin satumaailmassa lapset voivat tavata itsensä Mikki Hiiren, vierailla Tuhkimon linnassa tai matkata Peter Panin mukana Mikä-Mikä-Maahan. Disney's Hollywood Studios on unelmien täyttymys Disney-elokuvista pitäville, sillä siellä on Disneyn suosituimpiin elokuviin, kuten Toy Storyyn ja Star Warsiin, liittyviä huvipuistolaitteita ja esityksiä. Disney's Animal Kingdom on valtava eläinpuisto, jossa on erilaisia teema-alueita maailman joka kolkasta. Siellä voit nähdä muun muassa tiikereitä, leijonia, kirahveja, virtahepoja ja elefantteja. Epcotin tulevaisuuspuistossa teemoina ovat teknologia, keksinnöt ja maailman eri kulttuurit. Täällä voi kokeilla, miltä avaruusmatkustaminen ja astronautin elämä tuntuvat, ja heti perään tutustua viikinkien ja samuraiden maailmaan. Iltaisin kannattaa suunnata Disney Springsin huvikortteliin, josta löydät varmasti mieleisesi ravintolan ja huvitukset.

Koe Orlando vuokra-autolla

Floridassa on helpointa liikkua vuokra-autolla. Valtatiet ovat erinomaisessa kunnossa, ja eri paikkoihin löytää helposti. Aiemmin mainittujen nähtävyyksien lisäksi suosittelemme retkikohteiksi vasta-avattua Legolandia Winter Havenissa, Tampassa sijaitsevaa Busch Gardensin huvipuistoa sekä Universal Studios -puistoa, jossa pääset tutustumaan elokuvien kiehtovaan maailmaan. Autolla liikkuessa mahdollisuutesi ovat rajattomat. Tjäreborgilta voit varata vuokra-auton matkavarauksesi yhteydessä. Teemme yhteistyötä tunnettujen ja arvostettujen autovuokraamojen kanssa, mikä takaa parhaat hinnat ja hyvän palvelun.

Suunnittele unelmalomasi

Tjäreborgilla matkustat Orlandoon reittilennoilla, joten päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit yhdistellä hotelleja ja matkakohteita juuri kuten itse haluat. Valikoimassamme on monenlaisia yhdistelmämatkoja, ja hotellimme sijaitsevat erinomaisilla paikoilla. Voit esimerkiksi yhdistää Orlandon-matkaasi jonkin länsirannikon kohteistamme, kuten Clearwater Beachin tai Fort Myers Beachin. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voimassa on valmismatkalaki, mikä tarkoittaa, että huolehdimme sinusta, jos jotain yllättävää tapahtuu. Turvallista, helppoa ja joustavaa!

Hyvä tietää
 • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
 • Perhehotelleja
 • Yhdistelmämatkoja
 • Edullinen autonvuokraus
 • Mielenkiintoisia käyntikohteita
 • Risteilyjä
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Orlando

Ostokset
4,5
Harrastukset
4,3
Nähtävyydet
4,3
Matkatarjouksia – Orlando
Maingate Lakeside Resort
Maingate Lakeside Resort
Orlando, Florida, Yhdysvallat
 • 1 viikko
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 20.4.2020, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 20.4.2020, 1 viikko
Staybridge Suites Lake Buena Vistafamilycomfort
 • Perheille
Staybridge Suites Lake Buena Vista
Orlando, Florida, Yhdysvallat
 • 1 viikko
 • Lento + hotelli
 • Sis. Aamiainen
 • Lähtö 20.4.2020, lähtöpaikka Helsinki
Aamiainen
Helsinki, 20.4.2020, 1 viikko
Hilton Orlando Lake Buena Vista (ex Disney World)
Hilton Orlando Lake Buena Vista (ex Disney World)
Orlando, Florida, Yhdysvallat
 • 1 viikko
 • Lento + hotelli
 • Lähtö 20.4.2020, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 20.4.2020, 1 viikko
Tee matkahaku