Hotellit (467)

Matkat – Pohjois-Amerikka

Matkat Pohjois-Amerikkaan ovat kiehtoneet meitä suomalaisia jo vuosikymmeniä, ja kiinnostus ei ole laantumaan päin. Tämä suuri maanosa käsittää USA:n sekä Kanadan, kaksi suurta ja vaikutusvaltaista maata, joiden ilmasto ja maisemat erovat suuresti toisistaan, samoin kieli ja kulttuuri.
Tjäreborgin kautta voit matkustaa Pohjois-Amerikkaan reittilennoilla, varata hotellin, koota oman pakettimatkan tai yhdistellä useita eri kohteita samaan matkaan. Kenties haluat liittää viikonloppumatkaan viikon rantaloman rannikkolla tai vaikkapa lähdet risteilylle? Itse voit tietenkin vapaasti valita lähtöpäivän sekä matkan pituuden.

Nähtävyyksiä Pohjois-Amerikassa

Tällä valtavan suurella mantereella on tietenkin myös lukematon määrä paikkoja, joihin voit tutustua, sekä paljon erilaisia aktiviteetteja, joista pääset nauttimaan. Mikä ikinä onkaan mielenkiintosi kohde, voit olla varma, että löydät sen Pohjois-Amerikan mantereelta. Haluat kenties viettää aikaa hiekkarannalla sekä nauttia kiihkeästä ja julkkiksia vilisevästä yöelämästä Miami Beachillä, kulkea ylös alas jyrkkiä katuja San Franciscossa, napsia selfien Vapaudenpatsaan kanssa New Yorkissa tai päästä osalliseksi Hollywoodin glamourista ja tunnelmasta. Tjäreborgilta voit varata kaikki matkat yhdestä paikasta – Tervetuloa Pohjois-Amerikkaan!

Kaupunkiloma Pohjois-Amerikkaan

Koska itse voit räätälöidä juuri omien toiveittesi mukaisen matkan, määrittelet myös itse lähdetkö Pohjois-Amerikkaan vain viikonlopuksi, koko viikoksi vai pidemmäksi aikaa. Pohjois-Amerikan mantereella on lukematon määrä kiehtovia suurkaupunkeja, joihin on helppo rakastua. Käy NHL-lätkämatsissa Torontossa, testaa pelionneasi Las Vegasissa tai kulje kuuluisuuksien jalanjäljissä Hollywood Boulevardia pitkin Los Angelesissa.

Aurinkolomalla Pohjois-Amerikassa

Pohjois-Amerikan mantereella on paljon ihania hiekkarantoja, ja esimerkiksi San Diegossa ja Hawaijilla voit kätevästi nauttia rantalomailun lisäksi myös ravintoloiden palveluista, huvittelumahdollisuuksista, erilaisista aktiviteeteista sekä kaikesta muusta mitä ikinä suurkaupungissa onkaan tarjolla. Leveitä ja pitkiä hiekkarantoja on myös lukematon määrä pitkin Floridan rannikkoa, esimerkiksi Clearwater Beach, Fort Lauderdale sekä Key West.
Löydä hotellisi

Matkakohteet – Pohjois-Amerikka

Pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio on yksi luonnonkauneimmista maista. Sitä värittävät upeat tundrat, suuret metsät ja mahtavat vuorijonot. Kanada koostuu valtavan laajoista koskemattomista alueista, sillä suurin osa maan 30 miljoonasta asukkaasta asuu lähellä Yhdysvaltojen rajaa. Kanada on ollut suhteellisen tuntematon hiihtokohteena, mutta vuoden 2010 Olympialaisten jälkeen yhä useammat ovat löytäneet tiensä myös Kanadan laskettelukeskuksiin ja -rinteisiin. Lento Kanadaan on pitkä, mutta varmasti kaiken sen vaivan arvoinen, sillä nähtävää ja koettavaa rittää vaikka useammankin matkan ajaksi.
Yhdysvallat
USA:ssa on jokaiselle varmasti jotain – suurkaupunkeja, aurinkoa, rantoja, ostostoksia, ravintoloita, kulttuuria, yöelämää ja huvipuistoja.