Lentokenttäkuljetukset

Sujuvasti ja mukavasti

Bussikuljetukset lomalentomatkoilla

Kun varaat kuljetuksen Tjäreborgin kautta, liikut helposti ja turvallisesti lentokentän ja hotellin välillä. Kuljetus on yleensä valinnainen, eikä se sisälly matkan hintaan. Voit varata kuljetuksen joko matkavarauksen yhteydessä tai myöhemmin ennen matkaa. Varatut kuljetukset näkyvät eriteltynä matka-asiakirjassasi. Jos varaat tilauslennoilla toteutettavan matkan, voit varata kuljetuksen myös myöhemmin Omilta sivuilta kohdasta "Lisäpalvelut".

  • Busseissamme noudatetaan aina kunkin maan paikallisia turvamääräyksiä. Bussien taso voi sen vuoksi vaihdella eri kohteiden välillä.
  • Bussi pysähtyy yleensä useamman hotellin kohdalla, joten matka-aika voi vaihdella (ei yleensä koske reittilennoilla toteutettavia matkoja).
  • Jos matkustat alle 2-vuotiaan lapsen kanssa, matkustaa lapsi bussissa sylissä tai bussin istuimella. Voit myös ottaa mukaan turvaistuimen, mutta busseissa ei välttämättä ole kolmipistevöitä, joten istuimen oikeaoppinen kiinnitys ei välttämättä onnistu. Kohteissa joissa lentokenttäkuljetus tapahtuu osittain veneellä ei alle 2-vuotiaalle ole varattu bussissa omaa istumapaikkaa.

Jos lennät lomalle omalla Sunclass Airlines -lentoyhtiöllämme Helsingistä, olet varannut lentokenttäkuljetukset ja asut Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts tai Ocean Beach Club -hotellissa, käytössäsi on Easy Travel -palvelut. Tämä tarkoittaa, että pääset bussilla lentokentältä omaan hotelliisi suorinta reittiä, ilman kiertoteitä muiden hotelleiden kautta. Lue lisää hotellikuvauksesta kohdasta "Sijainti ja liikkuminen".

Urheiluvälineet
Jos olet varannut kuljetukset, voit ottaa bussiin mukaan urheiluvälineen, kuten esim. polkupyörän, jos bussissa on tilaa. Tätä ei voi varata etukäteen. Joissain kohteissa peritään urheiluvarusteiden kujetuksesta lisämaksu, josta saat tietoa kohteeseen saapuessasi.

Yksityinen kuljetus lomalentomatkoilla

  • Kuljetuksissa käytetään minibusseja tai henkilöautoja (vaihtelee saatavuuden mukaan).
  • Tavaratila on rajallinen. Henkilöauton matkatavaratilaan mahtuu yleensä 3 keskikokoista matkalaukkua, minibussiin 7.
  • Saapuessasi kohteeseen ohjaavat oppaamme lentokentällä sinut lentokenttäkuljetuksellesi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.
  • Paluumatkalla saat tiedon kuljetuksen noutoajasta tekstiviestillä. Löydät tämän tiedon myös sovelluksesta.
  • Jos matkustat lapsen kanssa, joka tarvitsee turvaistuimen, sinun on hankittava turvaistuin itse, sillä yhteistyökumppanillamme ei ole turvaistuimia tarjolla.
    Joissain maissa turvaistuimen käyttö on pakollista. Pohjoismaissa voimassaolevien sääntöjen noudattaminen on yleensä näissäkin maissa hyväksyttävää.

Kuljetukset reittilentomatkoilla

Oletko varannut reittilennot ja haluat varata kuljetukset sen jälkeen, kun olet jo varannut matkan? Ota yhteyttä Asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 123 71, niin tarkistamme, onko kuljetukset mahdollista varata. Meillä on useimmissa kohteissa sopimus paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, ja he varmistavat, että pääset perille hotelliin.

Kuljetukset Malediiveilla

Malediiveilla kuljetus lentokentältä hotelliin tapahtuu joko vesitasolla, maan sisäisellä lennolla tai pikaveneellä. Kuljetukset on aina varattava ennen kohteeseen saapumista, sillä kuljetusta ei ole mahdollista ostaa paikan päällä. Saavuttuasi Malediivien kansainväliselle lentokentälle (Malé), matka jatkuu joko lentokoneella, vesitasolla tai pikaveneellä riippuen siitä, kuinka kaukana Malésta hotellisi sijaitsee. Mikäli kuljetus hotelliisi tapahtuu vesitasolla, matkatavarat tulee lähtöselvittää ensin TMA-lähtöselvitystiskillä (Trans Maldivian Airlines), jonka jälkeen sinut kuljetetaan bussilla terminaaliin, josta vesitaso lähtee.

Tietyillä hotelleilla, kuten Komandoo Island Resort & Spa ja Kuredu Island Resort & Spa -hotelleilla on omat oleskelutilat lentokentällä, joissa voit odottaa jatkokuljetusta hotelliin. Odotusajat kentokentällä ovat mahdollisia, sillä vesitasoissa on paikkoja rajoitetusti. Odotusaikana tarjolla on vettä, virvoitusjuomia ja WiFi maksutta.

Hyvä vinkki on ottaa korvatulpat mukaan, sillä sekä vesitaso että pikavene pitävät kovaa ääntä. Joskus korvatulppia jaetaan paikan päällä, mutta omat kannattaa pakata mukaan varmuuden vuoksi.

Pikkuisen parempi matka lisäpalveluilla