Tämän vuoksi kannattaa valita

konseptihotelli

Mikä oikeastaan on konseptihotelli?

Pitäisikö hotellin olla lapsille sopiva? Vai pelkästään aikuisille? Tyylikkäästi sisustettu? Hotellivalikoima voi tuntua läpipääsemättömältä viidakolta, mutta varaamalla konseptihotellin on helppo osua oikeaan.

Teksti: Lén-Veronica Kongerud

– Konseptihotellit ovat hotelleja, jotka on suunniteltu nimenomaisesti jollekin tietylle lomailijatyypille. Hotelleja on kehitetty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja haluamme olla eturintamassa vastaamassa siihen, mitä asiakkaamme odottavat modernilta hotellilta – hotellin designin, ruuan tai vaikka kuntoilumahdollisuuksien suhteen, sanoo tuotepäällikkö Carlos Cebrian.

Olemme jo useiden vuosien ajan voineet havaita, että hotellin merkitys lomakokemuksessa kasvattaa merkitystään jatkuvasti. Lomamatka on merkittävä panostus emmekä halua asua huonommin kuin kotona.

§§ – Hotelli on paljon enemmän kuin vain yöpymispaikka. Se on lomakohde jo itsessään.

Carlos Cebrian

Carlos Cebrian

Perhelomalle

Sunwing Family Resorts

Kaikista Tjäreborgin hotelleista 10 kuuluu erityisesti lapsiperheille suositeltuun ja suosittuun Sunwing-hotelliryhmään. Nämä hotellit ovat parhaiden vaihtoehtojen joukossa, kun valitset hotellia perhelomalle. Sunwing-hotellit on yksityiskohtia myöten suunniteltu lasten kanssa lomailuun.

Heti varausvaiheessa huomaat, että näissä hotelleissa on monia erilaisia huoneistoja erilaisille perheille, esimerkiksi sen mukaan montako teitä on tai minkä ikäisiä lapset ovat. Kannattaa tutustua erilaisiin huoneistoihin ennen varaamista. Esimerkiksi Lollo & Bernie -sviiteissä on iloisen värikäs sisustus ja paljon leluja ja pelejä. Suositut maskotit käyvät tietysti myös vierailulla.

Aika ei käy aika pitkäksi, sillä lapsille ja nuorille on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten Kids Parkour, minigolf, Creative Time, tennis, Teen Idol, Lollo & Bernie, Mini Land, lasten show ja Mini Stars. Alle 12-vuotiaat lapset myös ruokailevat maksutta aikuisen mukana buffetravintolassa.

Jopa span ja liikunta-aktiviteettien tarjonnassa on huomioitu perheet. Sunwingin spa-osastolla lapsetkin voivat kokeilla Lollon ekologista öljyhierontaa tai Bernien suklaahierontaa. Hieman isompien lasten (yli 11 v) kanssa voit varata yhteisen spa-hoidon. Uutuutena monissa Sunwing-hotelleissa on myös yhteistä ryhmäliikuntaa vanhemmille ja lapsille ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Kaikki kolme vuotta täyttäneet voivat osallistua yhdessä vanhempien kanssa vaikkapa perhejumppaan tai lapsiystävälliseen joogaan.

Lue lisää, miksi Sunwing on perheiden suosikki.

Ocean Beach Club

Sunwing-perhe on täydentynyt kolmella uudella Ocean Beach Club by Sunwing -hotellilla, joista on välittömästi tullut lomailijoiden suosikkeja. O.B.C.-hotellit ovat perheille sunnattuja designhotelleja, joissa on paljon samaa kuin Sunwingeissä, mutta ne ovat pienempiä mittakaavassa, rauhallisempia ja persoonallisempia – ja aina aivan meren rannalla.

Näissäkin hotelleissa alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi ja näissäkin on lastenkerhot ja Lollo & Bernie. Niissä O.B.C.-hotelleissa, jotka sijaitsevat Sunwingin vieressä, myös kaikki Sunwingin palvelut ovat käytettävissä ilman lisämaksua. Lue lisää O.B.C.-hotelleista.

Kaikki huoneistot on suunniteltu perheille. Generous Suite sopii vähän isommalle perheelle, sillä sinne mahtuu jopa kahdeksan. Vesipedoille sopii Swim Out, Club House Pool Suite tai Compact Pool Suite. Niissä pääsee nimittäin pulahtamaan altaaseen suoraan omalta terassilta, joten sinunkaan ei tarvitse aina lähteä mukaan pääaltaalle kun lapset haluavat uimaan. Oma allas ja terassi on mukava myös silloin jos sinulla on päiväunia nukkuvia lapsia. Voit itse nautiskella ulkosalla, ja lapset nukkuvat lähelläsi viileässä huoneessa.

Kun matkustat ilman lapsia

Sunprime Hotels

Eikö olekin niin, että kun matkustat ilman lapsia, on oikeastaan mukavinta majoittua hotellissa, joka ei ole täynnä muidenkaan lapsia?

Sunprime-hotelleissa kukaan saa kiukkukohtausta aamiaisella tai melskaa uima-altaassa puhallettavan krokotiilin kanssa – ei ainakaan kukaan alle 16-vuotias. Kaikilla hotelleissa on nimittäin ikäraja, jotta voit rentoutua mahdollisimman rauhallisessa ympäristössä.

Sunprime-hotellien huoneet on sisustettu kauniisti ja modernisti. Erinomaisissa vuoteissa kelpaa nauttia laiskoista aamuista ja mukavaa hotelliasumista edistävät myös hyvät pyyhkeet, kylpytakit ja tohvelit. Jos haluat suoda itsellesi hieman ekstraa, ehkä valintasi on vaikkapa Prime Pool Suites – tilava kaksio, jossa pääset uima-altaaseen suoraan omalta terassiltasi. Vai sittenkin Penthouse Suite, jossa on merinäköala ja parvekkeella oma jacuzzi?

Sunprime-hotelleissa on oma spa-osasto, joka tarjoaa erilaisia hoitoja aina klassisesta kasvohoidosta päästä varpaisiin kokovartalohoitoihin. Varaa lyhyt 15–25 minuutin pikahoito tai yli kolmen tunnin ihana hemmottelu. Kaikissa hoidoissa olet ammattitaitoisten spa- ja ihoterapeuttien käsissä.

Ja ruoka! Tietenkin ruoka on myös tärkeä osa lomaelämystä. Paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, leipää, leivonnaisia, juustoja, kinkkuja, hedelmiä ja vihanneksia ja tietysti myös huolella koostettu viinilista. Ravintoloissa on viihtyisä sisustus, rento ilmapiiri ja ruoka on todella maistuvaa. Taitavat kokit painottavat erityisesti tuoreita, korkealuokkaisia raaka-aineita ja monipuolisuuta.

Lue lisää, miksi sinunkin kannattaa ensi kerralla valita Sunprime Hotels

Easy Travel

Kun asut konseptihotellissa

Kotimatka on harvoin loman kohokohta. Eikä seisoskelu lentokentän lähtöselvitysjonossa juuri paranna asiaa. Jotta mukava lomafiilis säilyy mahdollisimman pitkään, voit hoitaa lähtöselvitysmuodollisuudet ja luovuttaa matkatavarasi jo hotellissa, kun asut Sunwing, O.B.C. tai Sunprime-hotellissa ja lennät Sunclass Airlinesilla.

Lentokentällä voitkin sitten ohittaa lähtöselvitysjonot ja mennä suoraan turvatarkastukseen. Kutsumme palvelua nimellä Easy Travel ja se on sinulle maksuton, kun olet varannut meiltä myös lentokenttäkuljetukset.

Easy Travel tarkoittaa myös, että lentokenttäbussisi ajaa suoraan hotellillesi ilman muita hotellipysähdyksiä. Lisäksi saat ottaa mukaasi 10 kg enemmän matkatavaraa – ei hassumpaa sekään.