Pariskunta hiekkarannalla pakettimatkalla nojailemassa toisiinsa

Turvallisesti, helposti ja mukavasti

Pakettimatkat Tjäreborgilla

Pakettimatkat

Matkapakettiin sisältyy vähintään kaksi eri matkapalvelua, esim. lennot ja hotelli tai lennot ja risteily.
Matkapaketti on lomalaiselle turvallinen valinta, sillä suojana ovat matkapakettiehdot.
Monipuolisesta valikoimastamme löydät matkat eri puolille maailmaa – niin perinteiset rantalomat tilauslennoilla kuin vaikkapa itse koottu matka, johon sisältyy lennot ja hotellimajoitus tai lennot ja risteily. Varaamalla matkapaketin meiltä sinua suojaa laki matkapalveluyhdistelmistä ja voit valmistautua lomamatkallesi turvallisin mielin.

Turvalliset matkat ovat erityisalaamme, meillä on yli 50 vuoden kokemus matkojen järjestämisestä ympäri maailman.

Voit myös varata lisäpalveluja, kuten esim. retkiä, vuokra-auton tai bussikuljetukset lentokentältä hotellille. Tilauslentokohteissamme osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tekemään lomastasi niin mukavan kuin mahdollista. Mikäli valitset jonkin joustavista matkoistamme, esim. reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan tai risteilypaketin, voit aina olla meihin yhteydessä, jos tarvitset apua.

Valmismatkat

Kun matkasi on valmiiksi suunniteltu ja paketoitu valmismatkaksi, voit huoletta lähteä lomalle ja keskittyä vain rentoutumiseen, sillä matkanjärjstäjä vastaa järjestelyistä ja matkapakettilaki suojaa sinua,

Matkusta turvallisesti kanssamme

Aina Tjäreborg-matkoilla

 • Matkapaketti, johon sisältyy vähintään kaksi matkapalvelua (esim. lennot ja hotelli)
 • Monipuolinen valikoima, useita lentoyhtiöitä, hotelleja ja risteilyvarustamoja
 • Tavoitat meidät ympäri vuorokauden
 • Helppoa, mukavaa ja turvallista

Lisäturvana sinua suojaavat laki matkapalveluyhdistelmistä sekä matkapakettiehdot. Monissa lomakohteissamme voit varata käteviä lisäpalveluja, kuten retkiä, vuokra-auton tai lentokenttäkuljetukset. Huolimatta siitä, millaisen matkapaketin valitset, olemme täällä sinua varten. Sinulla on monia mahdollisuuksia saada henkilökohtaista palvelua lomakohteessa, esim. puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestitse. (Yhteystietomme löydät matka-asiakirjoistasi).

Hotelli + lento -matkat

Valitsemalla matkan Tjäreborgilta, saat vapauden valita lähtöpäivän, matkan pituuden sekä hotellin toiveidesi mukaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja erilaisiin matkapakettivaihtoehtoihin.

Lapsiperhe juoksee rannalla pakettimatkalla

Matkat lomalennoilla

Haaveiletko perinteisestä valmismatkasta tilauslennoilla? Näihin matkoihin sisältyy myös hotellimajoitus ja valittavissa on toinen toistaan ihanampia rantalomakohteita.

Pariskunta pakettimatkalla Roomassa

Matkat reittilennoilla

Voit paketoida juuri sellaisen matkan kuin itse haluat valitsemalla reittilennot ja hotellin tai vaikkapa reittilennot ja risteilyn. Paljon kaupunki- ja kaukokohteita.

Hintaesimerkkejä

Sunprime
 • Aikuisille
 • 1 viikko
 • Classic Room – 1 huone, parveke ympäristöön päin
 • Meno 6.8.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Meno 6.8.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
265,- alennus680,-
Hinta per henkilö
Valitse
Sunprime
 • Aikuisille
 • 1 viikko
 • Junior Suite - 2 huonetta, terassi puutarhaan päin
 • Meno 21.8.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Meno 21.8.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
310,- alennus755,-
Hinta per henkilö
Valitse
Sunprime
 • Aikuisille
 • 1 viikko
 • JUNIOR SUITE - 2 huonetta, parveke ympäristön suuntaan
 • Meno 7.12.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Meno 7.12.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
100,- alennus900,-
Hinta per henkilö
Valitse
Popular Selection
 • 1 viikko
 • Meno 4.12.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Meno 4.12.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
515,-
Hinta per henkilö
Valitse
Top Selection
 • 1 viikko
 • Meno 10.9.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Meno 10.9.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
462,- alennus2 005,-
Hinta per henkilö
Valitse
Popular Selection
 • 1 viikko
 • Meno 6.12.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Meno 6.12.2024 Lähtöpaikka Helsinki
Lennot ja hotelli
2 Aikuista
170,- alennus1 780,-
Hinta per henkilö
Valitse

Matkat Eurooppaan ja kaukokohteisiin

New Yorkin skyline. Pakettimatkat.

Äkkilähdöt

Houkutteleeko etelän lämpö? Pääsetkö matkaan vaikka heti? Täältä löydät äkkilähdöt ja edulliset matkat nopealle lähtijälle. Jos etsit matkapakettia, johon sisältyy lomalennot ja hotelli, voit valita joko tietyn tai määrittelemättömän hotellin.

Pakettimatkat. Tyttö istuu pöydän ääressä ja syö aamiaista

Perheloma lasten kanssa

Etenkin kun matkustat lasten kanssa, turvallisuus ja ennakoitavuus ovat todella tärkeitä lomamatkan valintakriteerejä. Varaamalla matkapaketin Tjäreborgilta, voit ongelmatilanteissa kääntyä meidän puoleemme.

Yleisiä kysymyksiä pakettimatkoista

Mikä on pakettimatka?

Pakettimatkat
Matkapaketti on yhdistelmä, johon sisältyy vähintään kaksi erityyppistä, samaa matkaa varten ostettavaa matkapalvelua: kuljetus, majoitus, auton vuokraus tai muu matkailupalvelu, jos se muodostaa merkittävän osan matkan arvosta (vähintään 25 prosenttia) tai on muutoin olennainen osa kuljetus-, majoitus- tai ajoneuvonvuokrauspalveluun yhdistettyä matkapakettia. Matkan on oltava kestoltaan vähintään 24 tuntia tai siihen tulee sisältyä yöpyminen. Matkapaketilla tarkoitetaan lisäksi yksittäisistä matkapalveluista palvelun tarjoajien kanssa tehtäviä erillisiä sopimuksia, kun:

1) palvelut ostetaan yhdestä myyntipisteestä ja ne valitaan ennen kuin matkustaja sitoutuu maksamaan ne;
2) palveluja markkinoidaan yhteis- tai kokonaishintaan tai niistä veloitetaan yhteis- tai kokonaishinta;
3) palveluja markkinoidaan ”matkapakettina” tai vastaavalla nimikkeellä;
4) palvelut yhdistetään sen jälkeen, kun elinkeinonharjoittaja on tehnyt matkustajan kanssa sopimuksen, jonka perusteella matkustajalla on oikeus valita haluamansa palvelut erityyppisten matkapalvelujen valikoimasta; tai
5) palvelut ostetaan eri elinkeinonharjoittajilta käyttämällä sellaisia toisiinsa kytkettyjä verkkovarausmenettelyjä, joissa matkustajan nimi, maksutiedot ja sähköpostiosoite toimitetaan matkapalvelun ensin myyneeltä elinkeinonharjoittajalta toiselle elinkeinonharjoittajalle ja toista matkapalvelua koskeva sopimus tehdään viimeistään 24 tuntia ensimmäisen matkapalvelun varauksen vahvistamisen jälkeen. Matkanjärjestäjä on vastuussa koko matkapaketista, esimerkiksi matkaan kuuluvista palveluista kuten kuljetuksista ja majoituksesta.

Lue lisää matkapakettiehdoista

Miksi valita pakettimatka?

Matkapaketti kannattaa valita monestakin syystä. Sen lisäksi että sinua suojaa laki matkapalveluyhdistelmistä sekä matkapakettiehdot, kun varaat matkasi meiltä, autamme sinua kysymyksissäsi ennen matkaa, lomasi aikana, kuin matkan jälkeenkin. Pakettimatka on siis helppo ja turvallinen valinta.

Miten löydän edullisen pakettimatkan?

Edullisimmat pakettimatkat ovat yleensä sellaisia matkoja, joissa on lähtöpäivä lähitulevaisuudessa. Katso äkkilähdöt nähdäksesi peruutusmatkat ja nopeat lähdöt. Toinen vinkkimme löytää edullisia matkoja on tarkistaa matkatarjonta koulujen loma-aikojen sekä korkeasesongin ulkopuolelta (esim. ottaa varaslähtö kesään aikaisin keväällä tai tai pidentää kesää myöhään syksyllä).

Kuuluvatko Tjäreborgin matkat matkavakuuden piiriin?

Kyllä, Tjäreborg on asettanut matkapakettilain mukaisen vakuuden Kilpailu- ja kuluttajavirastoon. Matkapaketteja tarjoava matkanjärjestäjä on velvollinen asettamaan vakuuden, joka turvaa matkustajien paluukuljetukset ja ennakkoon suoritettujen maksujen palautukset mahdollisessa maksukyvyttömyystilanteessa.

Mikä on matkapakettilaki ja miten se hyödyttää minua asiakkaana?

Matkapakettilakiin sekä matkapakettiehtoihin on selkeästi kirjattu lomamatkaasi liittyvät vastuut ja velvollisuudet. Tjäreborg käsittelee mahdolliset ongelmatilanteet aina asianmukaisesti ehtojen mukaisesti. Jotta lomasi sujuisi mahdollisen onnistuneesti, on tärkeää että tutustut etukäteen huolellisesti matkaehtoihimme. Ehtoihin on kirjattu mm. matkan maksamista, mahdollista muutosta tai peruutusta koskevat säännöt sekä korvauskäytännöt.

Tärkeitä linkkejä:
Matkapakettiehdot
Vakuusrekisteri