Matkat – Jumeirah Beach

Jos haluat matkustaa Dubaihin nauttimaan auringosta ja uimisesta, Jumeirah Beach on erinomainen valinta sinulle. Täällä sinua odottavat upeat rannat sekä hotellivalikoima, josta jokainen löytää mieleisensä.
Jumeirah Beachillä sijaitsevat parhaat, pisimmät ja kauneimmat rannat, ja myös alueen hotellit ovat huippuluokkaa. Täällä sijaitsee esimerkiksi maailman ylellisin ja korkein hotelli Burj al Arab. Jos olet utelias näkemään, miltä hotellissa näyttää, voit vaikkapa mennä sinne syömään lounasta. Yksi Jumeirah Beachin ylpeydenaiheista on The Palm Dubain keinotekoinen saaristo, jonka pienet saaret muodostavat palmun ääriviivat. Lähistöllä sijaitsee myös uusi satama, johon mahtuu lähes 500 luksusvenettä, sekä pitkä, hieno rantakatu, jota pitkin voi tehdä rauhallisia kävelyretkiä. Suositussa Mall of the Emirates -ostoskeskuksessa on 500 kauppaa, noin sata ravintolaa ja jopa sisätiloissa sijaitseva laskettelurinne. Lisäksi Dubain suurkaupunki on vain parinkymmenen kilometrin päässä, ja sinne pääsee helposti ja nopeasti Skytrain-metrolla. Historiasta kiinnostuneiden suosittelemme vierailemaan Jumeirah Archaeological Site -alueella, jolla on historiallisia arkeologisia kaivauksia. Tämä alue on yksi Dubain kuuluisimmista arkeologisista kohteista.

Dubain yöelämä

Downtown Dubain yöelämä on koko maan monipuolisinta, sillä siellä on klubeja, baareja, ravintoloita, konsertteja, festivaaleja ja muita tapahtumia vuoden ympäri. Jos siis haluat lomallasi nauttia sekä rantaelämästä että viihteestä, Jumeirah Beach on erinomainen valinta matkakohteeksi.

Tjäreborgin Jumeirah Beach

Useimmat Tjäreborgin hotellit Jumeirah Beachillä sijaitsevat erittäin hyvinhoidetulla Marina Beachillä. Meillä on hotelleja myös sataman lähellä, The Palm Dubain saaristossa sekä Al Barshan alueella, Mall of the Emiratesin lähellä. Suuren valikoimamme ansiosta voit valita juuri sinulle sopivan hotellin, halusitpa sitten asua ylellisesti, perheystävällisesti tai sekä että. Valikoimassamme on myös edullisempia vaihtoehtoja, joiden palvelun taso säilyy kuitenkin hinnan laskiessa erittäin hyvänä. Erittäin ylellisesti voit asua Atlantis The Palm -hotellissa, jossa on myös oma vesipuisto! Monet Jumeirah Beachin hotelleista ovat kävelymatkan päässä ostospaikoista, rannasta ja ravintoloista. Täällä vietät ihanaa rantaelämää, ja välillä voit lähteä shoppailemaan tai katselemaan nähtävyyksiä Jumeirah Beachillä tai Dubain kaupungissa.
Hyvä tietää
 • Upeita hotelleja
 • Hyviä rantoja
 • Atlantis the Palm -hotelli
 • Lapsiystävällinen kohde
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Jumeirah Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
Jumeirah Beachin ranta on erittäin hyvinhoidettu, ja se koostuu vaaleasta, hienojakoisesta hiekkasta. Ranta on Dubain pisin ja tunnetuin ja rannalta on upeat näkymät Dubain skylineen päin. Suurin osa Tjäreborgin hotelleista sijaitsee juuri tällä rannalla. Suuri osa Jumeirah Beachin pitkästä rantaviivasta on avoinna kaikille, ja siellä on monia suosittuja uintipaikkoja ja pienempiä rantoja.
Lue lisää Dubain rannoista.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Jumeirah Beachillä on runsaasti ravintoloita, joissa tarjoillaan ruokaa maailman joka kolkasta. Monet sijaitsevat samassa rykelmässä rantapromenadilla. Sijainnista riippumatta ravintolat sijaitsevat melko lähellä, sillä Jumeirah Beachillä pääsee kävellen melkeinpä kaikkialle. Hotelliravintoloiden ja muiden ravintoloiden välillä voi olla suuriakin hintaeroja. En hyvä muistaa, että alkoholia saavat tarjoilla vain ravintolat, jotka sijaitsevat hotellien yhteydessä.
Jumeirah Beachillä on runsaasti trendikkäitä baareja ja yökerhoja suurissa hotelleissa, joilla on lupa tarjoilla alkoholipitoisia juomia. Täällä juhlivat niin paikalliset kuin turistitkin myöhään yöhön. Useimmat klubit menevät kiinni klo 03.00. Baarit sijaitsevat usein korkealla pilvenpiirtäjissä, ja niistä on fantastiset näkymät. Klubit ovat paljon enemmämn kuin vain tanssilattia, ja tarjolla on usein vaikuttavia valoshowesityksiä, joita ei näe Suomessa.
Ostokset
Jumeirah Beachin ostospaikat sijaitsevat etupäässä hotelleissa tai niiden läheisyydessä. Dubaissa sen sijaan on kaikkea huippumoderneista ostoskeskuksista ylellisiin merkkiliikkeisiin ja vilkkaisiin souk-markkinoihin. Yli puolentoista kilometrin pituisen The Walk -kävelykadun varrella on yli 300 kauppaa ja ravintolaa.

Dubai – paras ostosvalikoima

Alueen laajimman ja parhaan ostosvalikoiman löydät Dubain kaupungista, molemmin puolin The Creek -jokea. Bur Dubain vanhassa arabialaisessa basaarikorttelissa on kaikenlaista antiikista ja korkealaatuisista persialaisista matoista moderniin elektroniikkaan, mausteisiin, kankaisiin ja kenkiin. Kultaa voi ostaa täältä edullisesti.

Mall of the Emirates - ostoskeskus, jossa on laskettelurinne

Yksi Dubain tunnetuimmista ostoskeskuksista on Mall of the Emirates, jossa on yli 350 kauppaa, ravintoloita ja jopa sisätiloissa sijaitseva laskettelurinne! Mall of the Emirates sijaitsee noin 20 kilometriä Dubaista Abu Dhabin suuntaan.

Dubai Mall – maailman suurin ostoskeskus

Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus, jossa on yli 1 400 kauppaa, muun muassa 220 kaupan kultamarkkinat sekä Fashion Island, jolla myydään haute couture -muotia. Dubai Mallissa on myös akvaario ja olympiamitat täyttävä luistinrata, ja ostoskeskuksen vieressä kohoaa maailman korkein rakennus, Burj Khalifa.
Liikunta ja treeni
Jos haluat viettää aktiivista lomailua, täällä on hyvät mahdollisuudet urheilla ja kokeilla erilaisia aktiviteetteja. Tarjonta on todella monipuolinen golfista vesiurheilulajeihin, ja monissa hotelleissa on myös tenniskenttä. Jos olet moottoriurheilun ystävä, kannattaa suunnata Dubai Autodromella sijaitsevaan Race and Driving Schooliin, jonka aktiviteetit soveltuvat niin aloitteleville kuin kokeneemmille kuljettajille.

Pelaa golfia lomallasi Dubaissa

Ota golfbägi mukaan lomalle, sillä Dubaissa on erinomaiset mahdollisuudet pelata golfia.

Varaa golfajat Greenfee365-yhteistyökumppanimme sivujen kautta.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Jumeirah Beach on täydellinen lomakohde rantaa ja elämyksiä etsiville. Perheet voivat vierailla valtavassa Aquaventure-vesipuistossa, trampoliinipuistoissa, elokuvateattereissa ja ostoskeskuksissa, joissa on erilaisia ??elämyksellisiä nähtävyyksiä. Tarjolla on runsaasti aktiviteetteja, satunnaisia konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia.
Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, Jumeirah Beachiltä voit sekä lähteä eksoottisille aavikkosafareille että nauttimaan aidosta suurkaupunkielämästä ja maailmanluokan ostosvalikoimasta Dubaihin. Dubaissa on myös lukuisia ikimuistoisia nähtävyyksiä, esimerkiksi enemmän futuristisia ja kauniita rakennuksia kuin missään muualla maailmassa. Arkkitehdit ovat toteuttaneet täällä upeimpia visioitaan kromin, teräksen, lasin ja muiden ensiluokkaisten rakennusaineiden avulla. Tästä mainio esimerkki on Dubain rannikkoa hallitseva 321 metriä korkea luksushotelli Burj Al Arab, joka on suunniteltu näyttämään tuulen pullistamalta purjeelta. Rakennus on upea näky, kun se valaistaan monin värein pimeyden laskeutuessa. Jos haluat nähdä ja kokea mahdollisimman paljon, kannattaa osallistua jollekin kiertoajelulle Dubaissa.
Kulkuyhteydet
Jumeirah Beachillä ja Dubain kaupungissa on kattava paikallisliikenne. Useisiin Jumeirah Beachin osiin päsee raitiovaunulla ja metolla. Pidemmille matkoille lähdettäessä julkista liikennettä on vähemmän. Taksilla ajaminen on täällä suhteellisen edullista.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalveluja.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Ramadan

Ramadan, muslimien paastokuukausi, alkaa seuraavan kerran 2.4.2022. Ramadanin aikana monet kaupat pidetään suljettuina, ja kaikki muutkin asiat tapahtuvat hitaammin kuin tavallisesti. Ramadanin aikana syöminen, juominen ja tupakointi julkisilla paikoilla on kiellettyä auringonnoususta auringonlaskuun, eli sinä aikana, jolloin muslimit paastoavat.

Ramadan saattaa vaikuttaa myös hotellin palveluihin ja baarien aukioloaikoihin. Ramadanin aikana hotelli ei saa tarjota alkoholia julkisilla paikoilla, kuten rannalla, uima-altaan ympärillä jne. Hotellin ravintoloiden ja baarien aukioloajat saat hotelliin saavuttaessa. Joissakin hotellissa saatetaan paaston aikanan tarjoilla alkoholipitoisia juomia huoneisiin.

Ait el Kebir -juhla on noin 9.7.2022 ja myös tuolloin kaupat ja markkinat ovat suljettuna, mutta ostoskeskukset ovat avoinna

Dubain majoitusvero

Dubain viranomaiset ovat ilmoittaneet, että kaikilta Dubaissa yöpyviltä matkustajilta peritään majoituspaikasta uloskirjautuessa majoitusvero, joka on hotelliluokituksen mukaan n. 10–20 AED (n. 2,50–5,50 EUR)/huone/yö. Esim. kaksioissa maksetaan veroa molemmista huoneista. Veroa ei voida periä matkan hinnassa ennen matkaa, vaan maksu suoritetaan aina paikan päällä hotellissa.

Valuutta ja maksaminen

Arabialainen dirhami (AED). Maksukortit käyvät useimmissa paikoissa.
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Talviaika: Suomen aika + 2 tuntia. Kesäaika: Suomen aika + 1 tunti.

Sähkö

220/240 V. 50Hz. Adapteri tarvitaan, englantilainen 3-haarainen pistoke.

Kieli

Arabia. Monet puhuvat myös englantia, varsinkin hotelleissa ja turistikohteissa.

Lisätiedot

Dubai on seitsemästä Arabiemiraatista kaikkein avoin ja turistiystävällisin emiraatti. Liikuntaesteisten liikkumiseen on myös kiinnitetty huomiota. Dubaissa voi ottaa aurinkoa rannalla bikineissä, mutta auringonotto yläosattomissa on ehdottomasti kiellettyä. Dubaissa rakennetaan jatkuvasti, joten työmailta voi kantautua melua. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Arabiemiraattien useimmissa hotelleissa on 21 vuoden ikäraja, jos matkustaa ilman vanhempiaan tai toista aikuista. Jos sinulla ei ole sama sukunimi kuin vanhemmillasi, englanninkielinen virkatodistus (ote väestötietojärjestelmästä) on oltava mukana. Jos olet alle 21-vuotias ja matkustat jonkun muun 21 vuotta täyttäneen aikuisen kanssa, sinulla tulee olla mukana kopio vanhempasi passista sekä englanninkielinen matkustuslupa. Lisätietoa saat Arabiemiraattien suurlähetystöstä.
Suurimmassa osassa hotelleja luottokortiltasi veloitetaan takuusumma, joka palautetaan uloskirjautuessa. Takuusumma on n. 200 USD, mutta neljän ja viiden tähden hotelleissa takuusumma voi olla jopa 500–800 USD.
Lähes kaikki hotellit vaativat sisäänkirjautumisen yhteydessä luottokortin mahdollisia ylimääräisiä kuluja (esim. puhelin, ravintola jne.) varten. Monet hotellit veloittavat luottokortilta myös pakollisen takuumaksun, joka palautetaan kirjautuessasi ulos hotellista. Monissa hotelleissa takuumaksun voi maksaa myös käteisenä.
Yhdistyneillä Arabiemiirikunnilla on tiukat lääkkeitä koskevat tuontimääräyksen. Reseptilääkkeistä vaaditaan todistus joko englanniksi tai arabiaksi. Kaikkista reseptilääkkeistä on ilmoitettava etukäteen ennen Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin matkustamista. Ilmoitus tehdään täyttämällä tiedot United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention -sivuilla.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika Helsingistä n. 6 tuntia.

Näin matkustat tänne

Jumeirah Beachille voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennoilla vuoden ympäri ja määritellä itse matkasi pituuden.

Lento laskeutuu Dubain lentokentälle.
Suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen, jotta pääset sujuvasti hotelliisi. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Ajoaika Dubain lentokentältä Jumeirah Beachin hotelleihin on n. 35 min (n. 35 km) riippuen muusta liikenteestä. Ruuhka-aikaan matka saattaa kestää huomattavasti kauemmin.
Sää
 • tammikuu
23°14°
7
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
24°15°
7
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
27°17°
8
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
31°20°
9
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
36°24°
10
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
38°26°
10
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
40°29°
10
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • elokuu
40°29°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
38°26°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
35°23°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°18°
8
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
26°15°
7
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Jumeirah Beach
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.