Matkat – Jumeirah Beach

Jos haluat matkustaa Dubaihin nauttimaan auringosta ja uimisesta, Jumeirah Beach on erinomainen valinta sinulle. Täällä sinua odottavat upeat rannat sekä hotellivalikoima, josta jokainen löytää mieleisensä.
Jumeirah Beachillä sijaitsevat parhaat, pisimmät ja kauneimmat rannat, ja myös alueen hotellit ovat huippuluokkaa. Täällä sijaitsee esimerkiksi maailman ylellisin ja korkein hotelli Burj al Arab. Jos olet utelias näkemään, miltä hotellissa näyttää, voit vaikkapa mennä sinne syömään lounasta. Yksi Jumeirah Beachin ylpeydenaiheista on The Palm Dubain keinotekoinen saaristo, jonka pienet saaret muodostavat palmun ääriviivat. Lähistöllä sijaitsee myös uusi satama, johon mahtuu lähes 500 luksusvenettä, sekä pitkä, hieno rantakatu, jota pitkin voi tehdä rauhallisia kävelyretkiä. Suositussa Mall of the Emirates -ostoskeskuksessa on 500 kauppaa, noin sata ravintolaa ja jopa sisätiloissa sijaitseva laskettelurinne. Lisäksi Dubain suurkaupunki on vain parinkymmenen kilometrin päässä, ja sinne pääsee helposti ja nopeasti Skytrain-metrolla. Historiasta kiinnostuneiden suosittelemme vierailemaan Jumeirah Archaeological Site -alueella, jolla on historiallisia arkeologisia kaivauksia. Tämä alue on yksi Dubain kuuluisimmista arkeologisista kohteista.

Dubain yöelämä

Downtown Dubain yöelämä on koko maan monipuolisinta, sillä siellä on klubeja, baareja, ravintoloita, konsertteja, festivaaleja ja muita tapahtumia vuoden ympäri. Jos siis haluat lomallasi nauttia sekä rantaelämästä että viihteestä, Jumeirah Beach on erinomainen valinta matkakohteeksi.

Tjäreborgin Jumeirah Beach

Useimmat Tjäreborgin hotellit Jumeirah Beachillä sijaitsevat erittäin hyvinhoidetulla Marina Beachillä. Meillä on hotelleja myös sataman lähellä, The Palm Dubain saaristossa sekä Al Barshan alueella, Mall of the Emiratesin lähellä. Suuren valikoimamme ansiosta voit valita juuri sinulle sopivan hotellin, halusitpa sitten asua ylellisesti, perheystävällisesti tai sekä että. Valikoimassamme on myös edullisempia vaihtoehtoja, joiden palvelun taso säilyy kuitenkin hinnan laskiessa erittäin hyvänä. Erittäin ylellisesti voit asua Atlantis The Palm -hotellissa, jossa on myös oma vesipuisto! Monet Jumeirah Beachin hotelleista ovat kävelymatkan päässä ostospaikoista, rannasta ja ravintoloista. Täällä vietät ihanaa rantaelämää, ja välillä voit lähteä shoppailemaan tai katselemaan nähtävyyksiä Jumeirah Beachillä tai Dubain kaupungissa.
Hyvä tietää
  • Upeita hotelleja
  • Hyviä rantoja
  • Atlantis the Palm -hotelli
  • Lapsiystävällinen kohde

Muiden mielipiteet kohteesta Jumeirah Beach

Tee matkahaku – Jumeirah Beach