Matkat – Jumeirah Beach

Jos haluat matkustaa Dubaihin nauttimaan auringosta ja uimisesta, Jumeirah Beach on erinomainen valinta sinulle. Täällä sinua odottavat upeat rannat sekä hotellivalikoima, josta jokainen löytää mieleisensä.

Jumeirah Beachillä sijaitsevat parhaat, pisimmät ja kauneimmat rannat, ja myös alueen hotellit ovat huippuluokkaa. Täällä sijaitsee esimerkiksi maailman ylellisin ja korkein hotelli Burj al Arab. Jos olet utelias näkemään, miltä hotellissa näyttää, voit vaikkapa mennä sinne syömään lounasta. Yksi Jumeirah Beachin ylpeydenaiheista on The Palm Dubain keinotekoinen saaristo, jonka pienet saaret muodostavat palmun ääriviivat. Lähistöllä sijaitsee myös uusi satama, johon mahtuu lähes 500 luksusvenettä, sekä pitkä, hieno rantakatu, jota pitkin voi tehdä rauhallisia kävelyretkiä. Suositussa Mall of the Emirates -ostoskeskuksessa on 500 kauppaa, noin sata ravintolaa ja jopa sisätiloissa sijaitseva laskettelurinne. Lisäksi Dubain suurkaupunki on vain parinkymmenen kilometrin päässä, ja sinne pääsee helposti ja nopeasti Skytrain-metrolla.

Dubain yöelämä

Downtown Dubain yöelämä on koko maan monipuolisinta, sillä siellä on klubeja, baareja, ravintoloita, konsertteja, festivaaleja ja muita tapahtumia vuoden ympäri. Jos siis haluat lomallasi nauttia sekä rantaelämästä että viihteestä, Jumeirah Beach on erinomainen valinta matkakohteeksi.

Tjäreborgin Jumeirah Beach

Useimmat Tjäreborgin hotellit Jumeirah Beachillä sijaitsevat erittäin hyvinhoidetulla Marina Beachillä. Meillä on hotelleja myös sataman lähellä, The Palm Dubain saaristossa sekä Al Barshan alueella, Mall of the Emiratesin lähellä. Suuren valikoimamme ansiosta voit valita juuri sinulle sopivan hotellin, halusitpa sitten asua ylellisesti, perheystävällisesti tai sekä että. Valikoimassamme on myös edullisempia vaihtoehtoja, joiden palvelun taso säilyy kuitenkin hinnan laskiessa erittäin hyvänä. Erittäin ylellisesti voit asua Atlantis The Palm -hotellissa, jossa on myös oma vesipuisto! Monet Jumeirah Beachin hotelleista ovat kävelymatkan päässä ostospaikoista, rannasta ja ravintoloista. Täällä vietät ihanaa rantaelämää, ja välillä voit lähteä shoppailemaan tai katselemaan nähtävyyksiä Jumeirah Beachillä tai Dubain kaupungissa.

Hyvä tietää
 • Upeita hotelleja
 • Hyviä rantoja
 • Atlantis the Palm -hotelli
 • Lapsiystävällinen kohde
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Jumeirah Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
23°14°
7
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
24°15°
7
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
27°17°
8
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
31°20°
9
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
36°24°
10
Aurinkotuntia/pv
25°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
38°26°
10
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
40°29°
10
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • elokuu
40°29°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
38°26°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
35°23°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
31
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
31°18°
8
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
30
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
26°15°
7
Aurinkotuntia/pv
23°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
Rannat
Jumeirah Beachin ranta on erittäin hyvinhoidettu, ja se koostuu vaaleasta, hienojakoisesta hiekkasta. Suurin osa Tjäreborgin hotelleista sijaitsee juuri tällä rannalla.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika Helsingistä n. 6 tuntia.

Näin matkustat tänne

Jumeirah Beachille voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennoilla vuoden ympäri. Lento laskeutuu Dubain lentokentälle.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotellille ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Dubain lentokentältä Jumeirah Beachin hotelleihin on n. 35 min (n. 35 km) riippuen muusta liikenteestä. Ruuhka-aikaan matka saattaa kestää huomattavasti kauemmin.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Kohteessa on runsaasti ravintoloita, joissa tarjoillaan ruokaa maailman joka kolkasta. Alkoholia ei tarjoilla hotellien ulkopuolella. Hotelliravintoloiden ja muiden ravintoloiden välillä voi olla suuriakin hintaeroja.
Jumeirah Beachin yöelämä on keskittynyt enimmäkseen hotelleihin, mutta lähellä sijaitsevassa Dubain keskustassa on valtava viihdevalikoima – kaupunkia kuvaillaankin Tuhannen ja yhden yön tarinoiden sekä Hongkongin sekoitukseksi.
Ostokset
Jumeirah Beachin ostospaikat sijaitsevat etupäässä hotelleissa tai niiden läheisyydessä. Dubaissa sen sijaan on kaikkea huippumoderneista ostoskeskuksista ylellisiin merkkiliikkeisiin ja vilkkaisiin souk-markkinoihin. Yli puolentoista kilometrin pituisen The Walk -kävelykadun varrella on yli 300 kauppaa ja ravintolaa.

Dubai – paras ostosvalikoima

Alueen laajimman ja parhaan ostosvalikoiman löydät Dubain kaupungista, molemmin puolin The Creek -jokea. Bur Dubain vanhassa arabialaisessa basaarikorttelissa on kaikenlaista antiikista ja korkealaatuisista persialaisista matoista moderniin elektroniikkaan, mausteisiin, kankaisiin ja kenkiin. Kultaa voi ostaa täältä edullisesti.

Mall of the Emirates

Yksi Dubain tunnetuimmista ostoskeskuksista on Mall of the Emirates, jossa on yli 350 kauppaa, ravintoloita ja jopa sisätiloissa sijaitseva laskettelurinne! Mall of the Emirates sijaitsee noin 20 kilometriä Dubaista Abu Dhabin suuntaan.

Dubai Mall – maailman suurin ostoskeskus

Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus, jossa on yli 1 400 kauppaa, muun muassa 220 kaupan kultamarkkinat sekä Fashion Island, jolla myydään haute couture -muotia. Dubai Mallissa on myös akvaario ja olympiamitat täyttävä luistinrata, ja ostoskeskuksen vieressä kohoaa maailman korkein rakennus, Burj Khalifa.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Jumeirah Beachillä on erinomaiset mahdollisuudet viettää aktiivista lomaa urheilun ja huvittelun parissa. Aktiviteetteja on jokaiseen makuun golfista ja vesiurheilusta aavikkosafareihin. Dubaissa on useita hyviä golfkenttiä, ja tenniskenttiä on useissa hotelleissa. Moottoriurheilusta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Dubai Autodromella sijaitsevaan Race and Driving Schooliin, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi.
Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, Jumeirah Beachiltä voit sekä lähteä eksoottisille aavikkosafareille että nauttimaan aidosta suurkaupunkielämästä ja maailmanluokan ostosvalikoimasta Dubaihin. Dubaissa on myös lukuisia ikimuistoisia nähtävyyksiä, esimerkiksi enemmän futuristisia ja kauniita rakennuksia kuin missään muualla maailmassa. Arkkitehdit ovat toteuttaneet täällä upeimpia visioitaan kromin, teräksen, lasin ja muiden ensiluokkaisten rakennusaineiden avulla. Tästä mainio esimerkki on Dubain rannikkoa hallitseva 321 metriä korkea luksushotelli Burj Al Arab, joka on suunniteltu näyttämään tuulen pullistamalta purjeelta. Rakennus on upea näky, kun se valaistaan monin värein pimeyden laskeutuessa.
Kulkuyhteydet
Jumeirah Beachillä ja Dubain kaupungissa on kattava paikallisliikenne. Pidemmille matkoille lähdettäessä julkista liikennettä on vähemmän. Taksilla ajaminen on täällä suhteellisen edullista.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalveluja.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaiset voivat edelleen matkustaa Arabiemiraatteihin ilman viisumia, vaikka uusista maksullisista ja lyhennetyistä viisumien voimassaoloajoista on annettu ennakkotieto. Lentokentällä annettava leima oikeuttaa matkailijan oleskelemaan maassa 30 päivää. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk kotiinpaluun jälkeen. Väliaikaista passia ei hyväksytä maahantuloon oikeuttavaksi asiakirjaksi. Arabiemiraattien liiton virallisen käytännön mukaan Israelin leima passissa estää maahanpääsyn....

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Arabiemiraattien lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Arabiemiraattien lähetystöstä/konsulaatista. Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien suurlähetystö, Helsinki, p. (+358) 9 251 663 61.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Ramadan

Ramadan, muslimien paastokuukausi, alkaa seuraavan kerran 5.5.2019. Ramadanin aikana monet kaupat pidetään suljettuina, ja kaikki muutkin asiat tapahtuvat hitaammin kuin tavallisesti. Myös hotelleissa saattaa olla tiettyjä matkailijoita koskevia rajoituksia ruokailun ja juomisen suhteen (esim. virvokkeiden nauttiminen on kielletty allasalueella kokonaan). Ait el Kebir -juhla on noin 11.8.2019, ja myös tuolloin kaupat ja markkinat ovat suljettuna, mutta ostoskeskukset ovat avoinna. Ramadanin aikana syöminen, juominen ja tupakointi julkisilla paikoilla on kiellettyä auringonnoususta auringonlaskuun, eli sinä aikana, jolloin muslimit paastoavat.

Dubain majoitusvero

Dubain viranomaiset ovat ilmoittaneet, että kaikilta Dubaissa yöpyviltä matkustajilta peritään majoituspaikasta uloskirjautuessa majoitusvero, joka on hotelliluokituksen mukaan n. 10–20 AED (n. 2,50–5,50 EUR)/huone/yö. Esim. kaksioissa maksetaan veroa molemmista huoneista. Veroa ei voida periä matkan hinnassa ennen matkaa, vaan maksu suoritetaan aina paikan päällä hotellissa.

Valuutta ja maksaminen

Arabialainen dirhami (AED). Maksukortit käyvät useimmissa paikoissa.

Aikaero

Talviaika: Suomen aika + 2 tuntia. Kesäaika: Suomen aika + 1 tunti.

Sähkö

220/240 V. 50Hz. Adapteri tarvitaan, englantilainen 3-haarainen pistoke.

Kieli

Arabia. Monet puhuvat myös englantia, varsinkin hotelleissa ja turistikohteissa.

Lisävuoteet

Mikäli Arabiemiraateissa huoneeseen/huoneistoon majoittuu kolme henkeä, he nukkuvat useimmiten samassa vuoteessa tai vuoteissa (kaksi grand lit -vuodetta, yksi tai kaksi queen size –vuodetta tai yksi king size -vuode). Vuoteessa on yhteinen patja ja vuodevaatteet. Mikäli huoneeseen/huoneistoon majoittuu neljä henkeä, he nukkuvat kahdessa grand lit –vuoteessa tai kahdessa queen size –vuoteessa tai yhdessä king size -vuoteessa.

Lisätiedot

Dubai on seitsemästä Arabiemiraatista kaikkein avoin ja turistiystävällisin emiraatti. Liikuntaesteisten liikkumiseen on myös kiinnitetty huomiota. Dubaissa voi ottaa aurinkoa rannalla bikineissä, mutta auringonotto yläosattomissa on ehdottomasti kiellettyä. Dubaissa rakennetaan jatkuvasti, joten työmailta voi kantautua melua. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Arabiemiraattien useimmissa hotelleissa on 21 vuoden ikäraja, jos matkustaa ilman vanhempiaan tai toista aikuista. Jos sinulla ei ole sama sukunimi kuin vanhemmillasi, englanninkielinen virkatodistus (ote väestötietojärjestelmästä) on oltava mukana. Jos olet alle 21-vuotias ja matkustat jonkun muun 21 vuotta täyttäneen aikuisen kanssa, sinulla tulee olla mukana kopio vanhempasi passista sekä englanninkielinen matkustuslupa. Lisätietoa saat Arabiemiraattien suurlähetystöstä.
Suurimmassa osassa hotelleja luottokortiltasi veloitetaan takuusumma, joka palautetaan uloskirjautuessa. Takuusumma on n. 200 USD, mutta neljän ja viiden tähden hotelleissa takuusumma voi olla jopa 500–800 USD.
Lähes kaikki hotellit vaativat sisäänkirjautumisen yhteydessä luottokortin mahdollisia ylimääräisiä kuluja (esim. puhelin, ravintola jne.) varten. Monet hotellit veloittavat luottokortilta myös pakollisen takuumaksun, joka palautetaan kirjautuessasi ulos hotellista. Monissa hotelleissa takuumaksun voi maksaa myös käteisenä.
Yhdistyneillä Arabiemiirikunnilla on tiukat lääkkeitä koskevat tuontimääräyksen. Reseptilääkkeistä vaaditaan todistus joko englanniksi tai arabiaksi. Kaikkista reseptilääkkeistä on ilmoitettava etukäteen ennen Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin matkustamista. Ilmoitus tehdään täyttämällä tiedot United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention -sivuilla.
Tee matkahaku