Matkat – La Mer Beach

Lähde Tjäreborgin matkalle Dubaihin ja lomaile La Mer Beachillä. Voit yhdistää rantaelämän ja rentoutumisen maailmanluokan ostosmahdollisuuksiin.
La Mer Beach on eloisa ja moderni lomakohde Dubain ranta-alueella, jonka taustalla siintävää Burj Khalifa sekä Downtown Dubain keskusta pilvenpiirtäjineen. Täällä voit viettää laiskoja lomapäiviä rannalla, tehdä upeita ostoksia, kokea ihania ruokaelämyksiä ja tarkkailla katuelämää, niin päivällä kuin illallakin. La Mer Beach on modernin ja urbaanin ilmapiirinsä ansiosta ainutlaatuinen kohde Dubaissa. Monet tulevatkin tänne nauttimaan ranta- ja yöelämästä.

La Mer Beachillä on laaja ja monipuolinen valikoima ravintoloita ja baareja. Useat ravintolat sijaitsevat aivan rannalla, joten näköalat ovat mahtavat. Täällä on myös viihtyisiä hotelleja, joissa on tyylikäs ja moderni sisustus, ja ne sopivat erilaisille seurueille kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. La Mer Beachillä on paljon tarjottavaa, ja erinomaisen sijainnin ansiosta, vain lyhyen automatkan päässä Downtown Dubaista, voit lomasi aikana nauttia myös kaupungin ostosmahdollisuuksista ja nähtävyyksistä.

Hotelleja lähellä rantaa

Monet La Mer Beachillä sijaitsevat Tjärebrgin hotellit ovat aivan rannan tuntumassa. Rannalla on hotellin vieraille ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot.

Ravintolat ja baarit

La Mer Beachin rannalla on noin 80 ravintolaa, joten ravintolatarjonta on erittäin laaja ja monipuolinen. Tarjolla on kaikkea mahdollista yksinkertaisista ruokalajeista ja snackseista fine diningingiin ja useamman ruokalajin illallisiin.

Perheystävällinen

La Mer Beach sopii erinomaisesti perheille. Lapsille on useita mielenkiintoisia leikkialueita.

Rannalla on myös vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä, surffiallas, vesileikkiallas ja paljon muuta.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Downtown Dubai ja Burj Khalifa sijaitsevat lähistöllä
  • Laaja ravintolatarjonta
  • Hienoja rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta La Mer Beach

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – La Mer Beach