Matkat – Fujairah

Fujairahissa voit nauttia rantaelämästä Arabian niemimaalla. Kohde sopii erinomaisesti lapsiperheille.
Fujairah on mataline rantoineen ja viihtyisine hotelleineen täydellinen kohde lapsiperheille, jotka haluavat lomallaan rentoutua ja nauttia auringosta. Täällä lomasi on yhdistelmä rentoutumista, ostoksia ja suurkaupungin sykettä sekä ainutlaatuisia kulttuuri- ja luontoelämyksiä. Talvikuukausina päivälämpötila on 25–30 astetta, aavikkoilmaston ansiosta aurinko paistaa varmasti ja ilmankosteus on pieni.

Luontoa ja rentoutumista

Fujairah sijaitsee Arabian niemimaan itärannikolla Intian valtameren rannalla, ja sen rannat ovat leveitä ja liidunvalkoisia. Fujairah on yksi pienimmistä emiraateista, mutta siellä sijaitsee maan kauneimpiin kuuluvia luonnonnähtävyyksiä, mikä on suurelta osin dramaattisen vuoriston ansiota. Fujairah on mataline rantoineen ja viihtyisine hotelleineen täydellinen kohde lapsiperheille, jotka haluavat lomallaan rentoutua ja nauttia auringosta sekä kokea hieman erilaisen matkakohteen viehätysvoiman.

Suunnittele unelmalomasi

Matkustitpa Fujairahiin lasten, puolisosi tai parhaiden ystäviesi kanssa, Tjäreborgilla voit suunnitella juuri sinulle ja seurueellesi sopivan matkan. Reittilennoilla lentäessäsi voit itse päättää matkasi ajankohdan ja keston. Voit halutessasi yhdistää Fujairahin myös toiseen kohteeseen, esimerkiksi johonkin muuhun emiraattiin tai Malediiveihin.

Tekemistä ja nähtävää

Jos haluat tutustua tarkemmin matkakohteesi ympäristöön, suosittelemme vierailua Fujairah Cityyn, jossa on useita ostoskeskuksia, ravintoloita ja kulttuurikohteita, kuten Hatta Heritage Village. Perjantaisin järjestettävillä paikallisilla markkinoilla pääset kokemaan kaikki itämaiset tuoksut, maut, äänet ja värit. Lähistöllä järjestetään myös joka iltapäivä suuret kalamarkkinat. Fujairahista voit vierailla myös Abu Dhabin kuuluisassa Šeikki Zayedin moskeijassa, lähteä aavikkosafarille Omanin raja-alueelle, käydä vuoriston kanjoneissa ja sukeltaa Intian valtameressä. Dubai sijaitsee noin kahden tunnin päässä Fujairahista, joten sinne on myös helppo lähteä päiväretkelle ihastelemaan muun muassa maailman korkeinta rakennusta, Burj Khalifaa.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Edullisia hotelleja
  • All Inclusive

Muiden mielipiteet kohteesta Fujairah

Tee matkahaku – Fujairah