Matkat – Abu Dhabi

Varaa Tjäreborgin matka Abu Dhabiin ja koe kiehtovien vastakohtien suurkaupunki.
Abu Dhabi on Arabiemiirikuntien suurin emiraatti ja maan pääkaupunki, joka sijaitsee noin 150 kilometrin päässä Dubaista ja koostuu useista lähellä toisiaan olevista saarista. Abu Dhabi oli alkujaan vain pieni kalastajakylä, ja vain muutaman sukupolven kuluessa kaupunki on kehittynyt yhdeksi maailman metropoleista, joka on viehättävä yhdistelmä vanhaa ja uutta. Täällä pilvenpiirtäjät ja palatsit ovat sulassa sovussa perinteisen arabialaisen kulttuurin ja historian kanssa. Abu Dhabissa matkailijoita houkuttelevat myös monipuoliset ostosmahdollisuudet – täällä on kaikkea kansainvälisistä merkeistä ja suurista kauppakeskuksista perinteisiin arabialaisiin souk-markkinoihin. Taidemuseo Louvre Abu Dhabin kokoelmat ovat maailmanluokkaa.

Tjäreborgilla Abu Dhabiin

Matkustaessasi Tjäreborgilla Abu Dhabiin voi valita hotellin useista eritasoisista vaihtoehdoista. Useimmissa hotelleissa on yksi tai useampi uima-allas, ja useat hotellit sijaitsevat rannalla. Abu Dhabi sopii erityisesti aikuisille matkailijoille, jotka haluavat viettää aktiivista lomaa eksoottisessa kaupunkiympäristössä, mutta tänne voi hyvin matkustaa myös lasten kanssa. Ilmasto on lämmin ympäri vuoden, mutta kannattaa huomioida, että kesäisin (kesä-syyskuussa) lämpötila voi nousta yli 40 asteeseen. Voit yhdistää Abu Dhabin matkaasi myös jonkun toisen emiraatin. Näin saat lomastasi irti kaiken mahdollisen.

Aktiviteetit Abu Dhabissa

Abu Dhabissa on paljon nähtävää ja tekemistä. Täällä on upeita rantoja, joilla on mukava rentoutua, ja jos olet innokas golfaaja, viihdyt varmasti Abu Dhabissa. Kannattaa ehdottomasti käydä Ferrari Worldissä, joka on maailman suurin sisätiloissa toimiva huvipuisto ja jossa voit muun muassa ajaa maailman nopeimmalla vuoristoradalla. Jos kaipaat lisää vauhdikasta menoa, voit lähteä valtavaan Yas Waterworld -vesipuistoon tai opastetulle kierrokselle Abu Dhabin Formula 1 -radalle. Abu Dhabissa on myös šeikki Zayedin moskeija, joka kuuluu maailman suurimpiin moskeijoihin.
Hyvä tietää
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja keskustassa
  • Hyvä ilmasto
  • Kaupunki- ja rantakohde
  • Hyvät ostosmahdollisuudet

Muiden mielipiteet kohteesta Abu Dhabi

Tee matkahaku – Abu Dhabi

Abu Dhabin Grand Prix

Abu Dhabin Grand Prix

Koe Formula 1 yhdellä maailman upeimmista radoista. Rata sijaitsee meren äärellä ja upean sijaintinsa vuoksi onkin usein verrattu Monacon rataan.

Formulamatkalla pääset näkemään Abu Dhabin osakilpailun ja Arabiemiraattien loistokkuuden yhdellä ja samalla matkalla.

Risteilyt Persianlahdella

Risteilyt Persianlahdella

Lähde risteilylle jossa pääset näkemään ja kokemaan tuhannen ja yhden yön tarinoista tuttuja ympäristöjä. Risteilymatkoihimme Persianlahdelle sisältyy aina myös lennot ja hotellimajoitus.