Matkat – Bur Dubai

Bur Dubai on rauhallisempi kaupunginosa Downtown Dubain yläpuolella. Alueella on useita hotelleja ja paikallisia ravintoloita.
Dubain vanhan keskustan jakaa kahtia Dubai Creek -joki, jonka pohjoispuolella on Deiran kaupunginosa ja eteläpuolella Downtown Dubai. Näiden kahden alueen välissä sijaitsee Bur Dubain kaupunginosa. Joella seilaavat perinteiset dhow-puuveneet, ja taksiveneellä eli abralla pääset joen yli paikalliseen tyyliin. Bur Dubain on melko suuri alue, ja sen vanhassa osassa joen rannalla sijaitsee Dubain kulttuurikeskus. Siellä on muun muassa Dubai Museum sekä Al Bastakiyan idyllinen ja boheemi kaupunginosa 1800-luvulta.

Ylellistä vai edullista?

Kun matkustat Bur Dubaihin Tjäreborgin kanssa, voit valita ylellisen tai yksinkertaisemman hotellin. Ylellisyyttä kaipaaville suosittelemme viiden tähden hotelli Grand Hyatt Dubaita, joka on saanut korkeimmat mahdolliset arvosanat vierailtamme. Yksinkertaisempi hintansa veroinen vaihtoehto on esimerkiksi Citymax Bur Dubai, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Dubain vanhinta ostoskeskusta. Jos majoitut mieluummin huoneistossa ja kokkaat itse aamiaista, hyvä vaihtoehto on Golden Sands Hotel Apartments, jossa on tilavat huoneet, kuntosali ja uima-allas.

Suunnittele unelmalomasi

Tjäreborgilla voit suunnitella juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivan loman. Reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Halutessasi voit myös yhdistää matkaasi jonkin toisen kohteen, kuten Malediivit tai toisen emiraatin.

Rantoja ja aktiviteetteja

Vain kymmenen minuutin taksimatkan päässä Bur Dubaista sinua odottavat upeat rannat ja aavikon kumpuilevat hiekkadyynit. Rannikkoa reunustavat kymmenien kilometrien pituiset valkeat hiekkarannat, joiden vesi on turkoosia ja kirkasta. Talvellakin Dubain sää on suunnilleen samanlainen kuin Suomen parhaimpina kesäpäivinä. Dubaissa on tarjolla paljon aktiviteetteja, mikäli sattuisit kyllästymään shoppailuun ja rantaelämään. Laajassa valikoimassa on muun muassa tennistä, jeeppisafareja, kalastusta ja purjelautailua. Dubaissa sijaitsee myös yksi maailman moderneimmista vesipuistoista. Missä muussa kaupungissa voisit hiihtää kolmella eri alustalla, lumella, vedessä ja hiekalla? Voit myös täydentää matkaasi vierailemalla jossakin naapuriemiraateista tai vaikkapa pelaamalla kierroksen golfia – Dubaissa vietät ainutlaatuisen loman, jollaista et koe missään muualla.
Hyvä tietää
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Hotelleja, joissa uima-allas
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Edullisia hotelleja
  • Aurinkoinen kohde
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Bur Dubai

Tee matkahaku – Bur Dubai