Matkat – Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts on antoisa vierailukohde lasten kanssa matkustaville sekä sinulle, joka olet säilyttänyt leikkimielisyyden.
Dubai Parks and Resorts sijaitsee jonkin matkan päässä Dubain keskustasta. Se on valtava huvipuistoalue, jossa on useita mielenkiintoisia teemapuistoja. Koko alueella on yli sata erilaista huvilaitetta ja showesitystä. Täällä voit tavata smurffit, rakentaa Legoja sydämesi kyllyydestä LEGOLAND® Dubaissa ja paljon muuta.

Lapita Dubai Parks Autograph Collection

Lapita Dubai Parks Autograph Collection on polynesialainen unelma – koko perheen hotelli, jossa on iso uima-allasalue, lastenkerho, useita ravintoloita sekä spa ja kuntosali. Täällä asut kävelymatkan päässä kaikista Dubai Parks and Resortsin huvipuistoista. Asuessasi Lapita Dubai Parks Autograph Collection -hotellissa hintaan sisältyy pääsylippu kaikkiin puistoihin.

Tutustu Dubai Parks and Resortsiin

Dubai Parks and Resorts on yli 2 km2:n suuruinen alue, jossa on useita erilaisia teemapuistoja ja kaikenlaisia huvittelumahdollisuuksia – täällä viihtyvät kaikki lapsista teini-ikäisiin. Täällä voit tutustua LEGOLAND® Dubain yli 15 000 Lego-rakennelmaan, vierailla Hotel Transylvaniassa tai MOTIONGATE™ Dubai -teemapuistossa ja tavata Shrekin tai Kung Fu Pandan sekä paljon muuta. Riverland™ Dubaissa on paljon kaikenlaisia kauppoja.

Yhdistelmämatkat

Tjäreborgilla on Dubai Parks and Resortsin lisäksi Dubaissa viisi muuta lomakohdetta, joihin kaikkiin voi yhdistää loman Dubai Parks and Resortsissa. Mainio vaihtoehto on aloittaa matka viettämällä muutama päivä ensin huvipuistoissa ja jatkaa sitten Dubain rantojen ja ostosmahdollisuuksien äärelle.
Hyvä tietää
  • Perhehotelli
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Yhdista eri kohteita

Muiden mielipiteet kohteesta Dubai Parks and Resorts

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Dubai Parks and Resorts

Hintaesimerkki – Dubai Parks and Resorts