Matkat – Ajman

Lähde Ajmaniin, Arabiemiraattien pienimpään ja rauhallisimpaan emiraattiin. Rannalla sijaitsevien luksushotellien hinnat kestävät vertailua.
Ajmanin matkallasi suurin vetonaula on 16 kilometrin pituinen kullankeltainen hiekkaranta, jonka toisella puolella levittäytyy Persianlahden turkoosi vesi ja toisella kaunis, neljä kilometriä pitkä rantakatu, corniche. Rannalla riittää väkeä koko päivän aina aamulenkkeilijöistä iltakävelijöihin. Täällä voit käyskennellä pitkin merenrantaa ja nauttia illan viileydestä samalla, kun valitset mieleistäsi illanviettopaikkaa runsaasta baari- ja ravintolatarjonnasta. Tarjolla on ruokaa kaikkialta maailmasta, mutta useimmissa ravintoloissa myös paikallinen ruokakulttuuri on selkeästi esillä.

Luksusta koko rahan edestä Ajmanissa

Ajmanissa valittavanasi on huolella valikoituja hotelleja, jotka sijaitsevat rannalla, vain kivenheiton päässä rannalta. Ajman Hotel -hotellissa on spa-hoitola, ihana uima-allas ja yksityinen ranta sekä runsas ruoka- ja juomatarjonta. Fairmont Ajmanissa voit nauttia yhtä korkeatasoisesta palvelusta sekä yhtä hyvästä sijainnista rannalla. Myös tässä hotellissa on monipuolinen baari- ja ravintolavalikoima. Valitsitpa valikoimastamme minkä hotellin tahansa Ajmanissa, et tule helposti löytämään yhtä korkeatasoista hotellia samaan hintaan.

Koe Ajman

Lomamatka Ajmanissa on paljon muutakin kuin rannasta ja rantaelämästä nauttimista. Dubaihin verrattuna tunnelma Ajmanissa on huomattavasti rauhallisempi, ja lomaa voi maustaa mielensä mukaan unohtumattomilla elämyksillä. Voit muun muassa vierailla 1700-luvun linnoituksessa sijaitsevassa kauniissa museossa, tutustua Ajman City Center -ostoskeskuksen valikoimiinn tai kierrellä jännittävillä souk-markkinoilla, joilta voi ostaa kultaa, vaatteita ja käsitöitä.

Jos haluat tehdä jotain oikein erityistä, voit matkustaa Manamaan, joka kuuluu osana Ajmaniin. Se sijaitsee Sharjahin emiraatissa, muutaman kymmenen kilometrin päässä Ajmanin eteläpuolella. Manamassa kasvatetaan hedelmiä ja vihanneksia suurilla viljelmillä, jonne saadaan vesi läheisiltä vuorilta.

Totta kai sinun täytyy myös vierailla Dubain metropolissa, joka sijaitsee vain alle tunnin päässä Ajmanista. Kaupunki tekee sinuun heti vaikutuksen majesteettisella arkkitehtuurillaan ja valtavalla ostosvalikoimallaan – esimerkiksi Mall of the Emirates -ostoskeskuksessa on lähes tuhat kauppaa ja ravintolaa. Dubaissa voit myös ihailla maailman korkeinta rakennusta, Burj Khalifaa, sekä vierailla suurissa vesi- ja huvipuistoissa. Dubaissa voi jopa harrastaa hiihtoakin, vieläpä kolmella eri tapaa: lumella, vedessä ja hiekalla. Abu Dhabissa kannatta myös vierailla katsomassa kuuluisaa Šeikki Zayedin moskeijaa.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • All Inclusive
  • Rantahotelleja
  • Luksushotelleja
  • Aurinkoinen kohde
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Ajman

Tee matkahaku – Ajman