Matkat – Ras Al Khaimah

Lähde Ras Al Khaimahiin nauttimaan upeista, lapsiystävällisistä rannoista ja kauniista luonnosta.
Noin 90 kilometrin päässä Dubain metropolista sijaitsee Dubain pikkuveli, Ras Al Khaimah. Se on neljänneksi suurin Arabiemiraateista, Dubaita pienempi ja rauhallisempi, ja se sijaitsee kauniissa luonnonympäristössä, Persianlahden ja vuorten välissä.

Tjäreborgin Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah sopii matkakohteeksi kaikille, jotka haluavat viettää rentouttavaa lomaa lapsiystävällisillä rannoilla. Täällä on erinomaiset olosuhteet sukelluksen, snorklauksen ja muiden vesiurheilulajien harrastamiseen sekä vesipuistoja ja golfkenttiä.

Huvittelumahdollisuuksia on suurimmissa hotelleissa ja ostoskeskuksissa, joissa myös useimmat ravintolat sijaitsevat.

Luksushotelleja Ras Al Khaimahissa

Jos haluat asua lomallasi ylellisesti, Tjäreborgilla on useita sinulle sopivia vaihtoehtoja. Yksi suosituksemme on Rixos Bab Al Bahr, keinotekoisen saaren yksityisrannalla sijaitseva luksushotelli. Hotellissa voit rentoutua allasosastolla tai hyvinvarustellussa spa-hoitolassa, ja koska All Inclusive kuuluu hintaan, voit keskittyä täysin rinnoin rentoutumiseen ja lomasta nauttimiseen.

Suunnittele unelmalomasi

Matkustaessasi Ras Al Khaimahiin reittilennoilla päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit myös yhdistää lomaasi oleskelun jossakin toisessa kohteessamme, esimerkiksi jossain muussa emiraatissa, Dubain kaupungissa tai Malediiveilla.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • All Inclusive
  • Edullisia hotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Ras Al Khaimah

Tee matkahaku – Ras Al Khaimah