Matkat – Jebel Ali

Jebel Ali sopii matkakohteeksi sinulle, joka haluat nähdä ja kokea paljon lomasi aikana, ja päättää itse tahdin.
Noin 40 kilometriä Dubain keskustasta ja 20 kilometriä Jumeirah Beachiltä sijaitseva Jebel Ali on satamakaupunki, jossa on Lähi-idän suurin satama. Siellä sijaitsee myös Jebel Ali Beach, yksi Dubain suurimmista turistialueista. Täällä on 9-reikäinen golfkenttä, ampumarata, tenniskenttiä, paljon erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Voit myös valita yhdistelmämatkan ja viettää Jebel Alin lisäksi pari yötä Dubain keskustassa, jotta voit lomallasi nauttia sekä rantaelämästä että shoppailusta ja jännittävästä huvielämästä.

Lapsiystävällinen hotelli Jebel Alissa

Jos matkustat Jebel Aliin lasten kanssa, suosittelemme JA Beach Hotel -hotellia, joka on suuri, kauniin puutarhan ympäröimä hotelli yksityisellä rannalla. Hotellissa on paljon aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille. Perheen pienimpiä viihdyttää lastenkerho sekä hotellialueella olevat kanit, vuohet ja kamelit. Aikuiset voivat nauttia esimerkiksi spa-hoidoista tai poiketa hotellin kuntosalille. Jos haluat lomaasi lisää mukavuutta ja helppoutta, voit varata All Inclusiven matkavarauksesi yhteydessä.

Ylellisyyttä Jebel Alissa

Aivan JA Beach Hotel -hotellin vieressä sijaitsee toinen hotelli, JA Palm Tree Court & Spa. Hotellit ovat sisarhotelleja, joilla on yhteinen ranta sekä samoja palveluita, mutta JA Palm Tree Court tarjoaa hieman enemmän ylellisyyttä. Sen tulet huomaamaan erityisesti, jos varaat lomasi ajaksi All Inclusiven matkavarauksesi yhteydessä.
Hyvä tietää
  • Hyviä rantoja
  • Ihana lomatunnelma
  • Monia urheilumahdollisuuksia

Muiden mielipiteet kohteesta Jebel Ali

Tee matkahaku – Jebel Ali