Hotellit (208)

Matkat – Portugali

Portugali on täynnä suuria vastakohtia - Lissabonin kapeita kujia, golfia, Algarven rannikon rantoja ja Madeiran villiä ja kaunista luontoa.
Portugalista on vuosikymmenten kuluessa tullut yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista.
Suosioon vaikuttavia tekijöitä ovat varmasti sekä maan monipuolisuus että miellyttävä ilmasto, joka houkuttelee tänne matkailijoita vuoden ympäri. Kaiken lisäksi hintataso on edelleen kohtuullinen olitpa sitten Madeiralla, Algarvessa tai jossain Portugalin rannikkokaupungissa.

Lissabonin ympäristö

Ruoka, tunnelma, arkkitehtuuri ja monipuolinen historia ovat vain muutamia syitä vierailla Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa. Portugalissa on helppo lähteä omin päin tutustumaan rantoihin, kaupunkeihin sekä golfkentille, jotka sijaitsevat Lissabonin etelä- ja pohjoispuolen rannikoilla. Voit yhdistää Portugalin matkaasi myös jonkun toisen kohteen, kuten Estoril/Cascaisin kalastajakylän tai suositun rantakohteen Sesimbran, jossa viihtyvät sekä hiekkarantojen että golfin ystävät.

Madeira

Osa Portugalia oleva Madeira on useamman kerran nimetty maailman kauneimmaksi saareksi. Täällä voit pelata golfia, lähteä vaeltamaan saaren kuuluisia levadoita pitkin tai kierrellä ympäriinsä saaren pääkaupungin Funchalin katuja pitkin ja nauttia tunnelmasta, jossa on aistittavissa Portugalin ja Iso-Britannian vaikutteet. Hyvä vaihtoehto on vuokrata auto matkavarauksesi yhteydessä ja lähteä tutustumaan tähän kauniiseen saareen omin päin ja omassa tahdissa.

Algarven rannikko Portugalissa

Algarve on tunnettu golfkentistään ja rannoistaan, mutta täällä on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Kuten muuallekin Portugaliin, Algarveenkin voi yleisesti ottaen matkustaa vuoden ympäri, sillä ilmasto on leuto ja golfkaudessakin on vain muutaman kuukauden tauko talvikuukausina. Tjäreborgilla matkustaessasi valittavanasi on kolme kohdetta: Albufeira, Vilamoura ja Praia da Rocha, ja tietenkin voit varata myös kätevän golfpaketin ja vuokrata auton matkavarauksesi yhteydessä.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Portugali

Matkakohteet – Portugali

Lissabonin alue
Matkustaessasi Lissabonin alueelle voit asua viehättävässä pääkaupungissa Lissabonissa tai jossain ranta- ja golfkohteessa, kuten Sesimbrassa, Costa da Caparicassa tai Estoril/Cascaisissa.
Costa da Caparica
Costa da Caparica on erittäin suosittu rantalomakohde varsinkin portugalilaisten keskuudessa. Kun matkustat Tjäreborgin matkalla, voit asua aivan rannalla.
Estoril/Cascais
Estoril/Cascais tarjoaa ihastuttavan yhdistelmän rantaa ja suurkaupunkia, ja tänne saapuukin matkailijoita eri puolilta maailmaa nauttimaan Portugalin rivierasta.
Lissabon
Portugalin pääkaupunki Lissabon on hurmaava suurkaupunki, jossa näet ja koet paljon. Tjäreborgin valikoimassa on monia hyviä hotelleja valittavanasi.
Sesimbra
Sesimbra on rauhallinen lomakohde Costa Azulissa. Täällä on sinulle tarjolla hienoja hiekkarantoja, hyviä golfkenttiä sekä ravintoloita, joissa voit nauttia tuoreista merenelävistä.
Madeiralle kannattaa matkustaa monesta syystä. Tällä vihreällä saarella on mainioita vaellusreittejä, kaunista luontoa, mahtavaa kukkaloistoa sekä paljon aktiviteetteja ja kulttuurinähtävyyksiä.
Funchal
Funchal on moderni, kosmopoliitti kaupunki, jossa on paljon tekemistä. Kaupungissa on runsaasti hyviä ravintoloita, kattavat ostosmahdollisuudet, suosittuja vaellusreittejä sekä hienoja hotelleja.
Ponta do Sol
Ponta do Solissa ja Calhetassa voit rentoutua maalaismaisessa ympäristössä Atlantin valtameren rannalla. Rauhallinen ja rento ilmapiiri, viihtyisiä pikkukatuja sekä muutamia erinomaisia ravintoloita.
Ribeira Brava
Madeiran etelärannikolla sijaitsevassa Ribeira Bravassa voit rentoutua, kokea luontoelämyksiä sekä nauttia paikallisesta tunnelmasta.
Canico
Canicon uneliaassa pikkukylässä on kaunis tori, labyrinttimäinen pienten kujien verkosto sekä pieni, viehättävä kirkko. Suurin osa hotelleista sijaitsee meren rannalla, hieman kauempana itse kylästä.
Santo da Serra
Santo da Serra on pieni lomakohde ylhäällä vuorilla, itäisellä Madeiralla. Täällä pääset ihailemaan saaren kaunista luontoa levadavaelluksilla, hevosenselästä käsin tai vaikkapa golfkentällä.
Porto
Unescon maailmanperintölistalla oleva Porton kaupunki sijaitsee strategisella paikalla Costa Verden rannikolla, Pohjois-Portugalissa.
Porto
Portviiniä, jalkapalloa ja kulttuuria. Porto on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat elämän hyviä puolia.
Algarvessa voit tehdä mielenkiintoisia retkiä, ihastella kaunista luontoa, haastaa itsesi golfkentällä tai vain nauttia hyvästä ruuasta ja ihanista rannoista.
Albufeira
Albufeira on erinomainen kohde niin rentouttavan viikonlopun viettämiseen kuin myös pidempään lomailuun, sillä täällä on sekä huveja että rauhaa. Tjäreborgilla matkustat joustavilla reittilennoilla.
Vilamoura
Vilamoura on yksi Portugalin viehättävimmistä matkakohteista. Täällä voit golfata tai nauttia auringosta ja uimisesta.
Praia da Rocha
Tervetuloa yhdelle Euroopan kauneimmista rannoista Praia da Rochaan. Tjäreborgin reittilennoilla matkustaessasi voit viipyä juuri niin kauan kuin haluat.
Tavira
Taviran houkutuksia ovat historialliset nähtävyydet, maalaukselliset mukulakivikadut, upeat rannat ja hienot golfkentät. Matkusta joustavasti Tjäreborgin matkalla ja päätä itse matkasi pituus.
Armacao De Pera
Armação de Pêra on viihtyisä lomakohde etelärannikolla, lähellä Albufeiraa. Täällä sinua odottaa sekoitus historiaa, viihdettä ja kaunista luontoa.