Matkat – Costa da Caparica

Lissabonin alue, Portugali
Costa da Caparica ei tuota pettymystä rantaelämää rakastaville. Varma suosikkikohde - varsinkin portugalilaisten keskuudessa.
Pidätkö auringosta ja uimisesta ja haluat välillä käydä pelaamassa muutaman kierroksen golfia korkeatasoisilla kentillä? Silloin Costa Azul - sininen rannikko - on täydellinen valinta. Rannikolla sijaitsee muun muassa Costa da Caparita, upea rantakohde lähellä pääkaupunki Lissabonia. Tjäreborgin hotellissa voit asua aivan rannalla.

Ihania rantoja ja hyviä golfkenttiä

Tajojoen eteläpuolella levittäytyy 13 kilometriä pitkä vyöhyke toinen toistaan hienompia hiekkarantoja – alue on jo pitkään ollut portugalilaisten itsenä suosikkikohde. Oikea unelmakohde rantaelämää rakastaville, mutta myös golfaajille. Alueella on useita hyviä golfkenttiä, muun muassa erittäin hieno Aroeira. Jos pidät vesiurheiluaktiviteetesta, Melidesin ja Albufeiran rannikkolla ja laguunissa on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja.

Tjäreborgin retkivinkkejä

Costa da Caparican lähistössä on useita hyviä retkikohteita. Sesimbra on vilkas pieni kalastajakylä, josta on viime aikoina kehittynyt viehättävä lomakohde. Kylässä on monta historiallista kirkkoa, 1100-luvulta peräisin oleva kirkko ja Arrabidan kansallispuisto. Cascais on hieman rauhallisempi kalastajakylä, jossa on värikkäitä veneitä, vilkas liike-elämä ja monia ruokapaikkoja, joissa tarjoillaan meren herkkuja. Toinen suosittu retkikohde on Sintra, kaunis vuoristokaupunki, jota runoilija Lord Byron on kuvannut ehkäpä Euroopan ihastuttavimmaksi.

Yhdistä rantaloma kaupunkilomaan

Portugalin pääkaupunki Lissabon täyttää kaikki menestyvän pääkaupungin tunnusmerkit. Kaupungissa on arkkitehtoonisia innovaatiota, upeita merimaisemia, mutta myös liikennekaaosta. Ulkona syöminen on edelleen suhteellisen edullista ja yöelämä on erittäin vilkasta. Jos osut oikealle kadulle, saat kokea vanhan ajan tunnelman tyylikkäine ja tunnelmallisine kahviloineen, baareineen, parturisalonkeineen ja kengänputsauspaikkoineen.

Muiden mielipiteet kohteesta Costa da Caparica

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Costa da Caparica