Matkat – Vilamoura

Vilamoura on erinomainen kohde viikonlopun viettoon tai pidempään lomaan. Täällä sinua odottavat rantaelämä, golf ja rennot päivät auringossa.
Vilamoura on tasokas matkakohde, jossa on useita tyylikkäitä golfhotelleja ja useampia golfkenttiä mukavan etäisyyden päässä toisistaan. Täällä on myös kasino ja viehättävä satama, jossa voit ihastella upeita veneitä. Sataman luona on vanha kalastajakylä Quarteira, jossa on upea rantapromenadi Avenida Infante de Sagres – täällä on mukava istahtaa johonkin baariin tai kahvilaan. Praia de Quarteira on pitkä, pehmeä ja palmujen reunustama hiekkaranta, joka on yksi rannikon suosituimmista rannoista. Aallonmurtaja pitää Atlantin mainingit loitolla rannasta, joten täällä on myös lasten hyvä uida. Rannan vieressä kulkevalla promenadille on mukava lähteä iltakävelylle tai lenkille.

Gofia Vilamourassa

Vilamoura on tunnettu viidestä haasteellisesta golfkentästään. Osa kentistä on todella lähellä, sillä ne ulottuvat kaupungin keskustaan asti. Algarven rannikolla on useampia golfkenttiä, ja golfkausi kestää tammikuusta lokakuuhun. Koska kentältä toiselle siirtyminen käy kätevästi, niin innokkaimmatkin golffarit saavat varmasti peli-intonsa taltutettua.

Tjäreborgin reittilennot

Tjäreborgin valikoimassa on useita erilaisia hotelleja todellisista luksusvaihtoehdoista yksinkertaisempiin huoneistohotelleihin, kuten esimerkiksi Kings Apartments. Mainio ylellisempi vaihtoehto on Tivoli Marina Vilamoura, joka sijaitsee rannan ja Vilamouran sataman tuntumassa. Tjäreborgin reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan, joten saat varmasti juuri itsellesi ja matkaseurueellesi sopivan loman.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja, joissa spa
  • Hyviä ravintoloita
  • Pitkä rantapromenadi

Muiden mielipiteet kohteesta Vilamoura

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Vilamoura