Matkat – Vilamoura

Vilamoura on erinomainen kohde viikonlopun viettoon tai pidempään lomaan. Täällä sinua odottavat rantaelämä, golf ja rennot päivät auringossa.

Vilamoura on tasokas matkatkohde, jossa on useita tyylikkäitä golfhotelleja ja useampia golfkenttiä mukavan etäisyyden päässä toisistaan. Täällä on myös kasino ja viehättävä satama, jossa voit ihastella upeita veneitä. Sataman luona on vanha kalastajakylä Quarteira, jossa on upea rantapromenadi Avenida Infante de Sagres – täällä on mukava istahtaa johonkin baariin tai kahvilaan. Praia de Quarteira on pitkä, pehmeä ja palmujen reunustama hiekkaranta, joka on yksi rannikon suosituimmista rannoista. Aallonmurtaja pitää Atlantin mainingit loitolla rannasta, joten täällä on myös lasten hyvä uida. Rannan vieressä kulkevalla promenadille on mukava lähteä iltakävelylle tai lenkille.

Gofia Vilamourassa

Vilamoura on tunnettu viidestä haasteellisesta golfkentästään. Osa kentistä on todella lähellä, sillä ne ulottuvat kaupungin keskustaan asti. Algarven rannikolla on useampia golfkenttiä, ja golfkausi kestää tammikuusta lokakuuhun. Koska kentältä toiselle siirtyminen käy kätevästi, niin innokkaimmatkin golffarit saavat varmasti peli-intonsa taltutettua.

Tjäreborgin reittilennot

Tjäreborgin valikoimassa on useita erilaisia hotelleja todellisista luksusvaihtoehdoista yksinkertaisempiin huoneistohotelleihin, kuten esimerkiksi Kings Apartments. Mainio ylellisempi vaihtoehto on Tivoli Marina Vilamoura, joka sijaitsee rannan ja Vilamouran sataman tuntumassa. Tjäreborgin reittilennoilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan, joten saat varmasti juuri itsellesi ja matkaseurueellesi sopivan loman.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Luksushotelleja
 • Hotelleja, joissa spa
 • Hyviä ravintoloita
 • Pitkä rantapromenadi
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Vilamoura

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
15°9°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
16°10°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
18°11°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°13°
9
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°14°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
25°18°
12
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°20°
12
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
28°20°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°19°
9
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°13°
6
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°10°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
Rannat
Suuri, perheystävällinen ranta. Rannikolla on myös useita rantoja.
Lennot ja kuljetukset

Näin matkustat tänne

Vilamouraan matkustat Tjäreborgin kautta reittilennoilla vuoden ympäri, ja voit itse valita matkasi pituuden.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Faron lentokentältä Vilamouran hotelleihin on n. 30 min (n. 25 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Laaja valikoima erilaisia ravintoloita Michelin-paikoista yksinkertaisempiin ravintoloihin.
Monipuolinen yöelämä. Vilamourassa on ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Algarven rannikkon trendikkäimmät ja eksklusiivisimmat yökerhot löydät Vilamourasta.
Ostokset
Ostosmahdollisuuksia sekä Vilamourassa että Quarteirassa. Paras tarjonta on sataman luona, jossa on useita ostoskeskuksia.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Rantaelämää ja golfia.
Kulkuyhteydet
Vilamourassa ja Quarteirassa on helppo liikkua kävellen. Muualle Algarven rannikolle pääsee junalla ja bussilla.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Portugalin lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Portugalin lähetystöstä/konsulaatista
.... Portugalin suurlähetystö, Helsinki, p. (+358) 9 682 4370

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia.
Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotuksesi ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja.

Sähkö

220 V

Kieli

Portugali

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmistossa, retkissä, hinnoissa jne.
Tee matkahaku