Matkat – Tavira

Taviraa kutsutaan myös Algarven Venetsiaksi – kuvauksellinen kaupunki, mukulakivikatuja, kaunista arkkitehtuuria, vanhoja kirkkoja ja pieniä siltoja.
Taviran läpi virtaava Gilãojoki jakaa kaupungin kahteen osaan, ja heti rannikon edustalla Ilha de Taviran ja Ilha de Cabanasin paratiisisaaret ovat suurimmalta osaltaan hienoa hiekkarantaa. Koko alue kuuluu osana Ria Formosan luonnonsuojelualueeseen, joten pääset nauttimaan lomallasi kauniista luonnosta, rennosta menosta ja kulttuurillisista elämyksistä.

Ruoka, juoma ja iltaelämä

Tavira on pieni ja valokuvauksellinen kaupunki, ja täällä on hyvä valikoima erilaisia ravintoloita ja baareja. Tarjolla on kaikkea mahdollista pienistä ja kodikkaista paikallisista ruokapaikoita hienoihin gourmetravintoloihin. Viihtyisiä baareja, karaokeklubeja sekä pari tanssipaikkaakin on kaupungissa tarjolla.

Mitä nähdä ja tehdä Tavirassa

Tavira sopii hyvin sinulle, joka haluat viettää aktiivista lomaa kauniin ympäristön keskellä. Täällä voit nauttia sekä historiallisista nähtävyyksistä Vanhankaupungin ytimessä että tavallisuudesta poikkeavasta luontoelämyksestä kansallispuistossa. Vuokraa kajakki ja lähde tutustumaan luonnonpuiston vesireitteihin, melo SUP-laudalla joella, joka kulkee kaupungin halki tai lähde veneellä tutustumaan lähisaarten upeisiin rantoihin. Venematka kestää vain noin 20 minuuttia.

Golflomalle Tjäreborgin mukana

Taviran ympäristössä on useita hienoja golfkenttiä, esimerkiksi Quinta da Ria ja Quinta de Cima, ja golfkausi Algarven rannikolla on pitkä. Täällä voi usein golfata tammikuusta lokakuulle, ja Tjäreborgin kautta voit matkustaa joustavasti Taviraan vuoden ympäri, eli voit itse määritellä koska lähdet matkalle ja kuinka kauan viivyt matkalla. Jos hauat pelata golfia lomasia aikana, silloin Monte Rei Golf & Country Club on hyvä valinta.

Kaksi maata samalla matkalla

Matkustaessasi Taviraan, joka sijaitsee Algarven rannikon itäosassa, sinulla on mahdollisuus lähteä käymään myös Espanjan puolella. Tavirasta on vain kolmisenkymmentä kilometriä Espanjan rajalle ja kauniiseen Sevillaan 170 kilometriä. Vuokraamalla auton voit tutustua matkan varrella myös unohdettuun andalusialaiseen Huelvan maakuntaan, jossa on pitkiä ja koskemattomia rantoja. Jos poikkeat hieman reitiltä etelään Huelvan ja Sevillan välissä, voit käydä myös Doñanan kansallispuistossa ja erämaan suojelualueella.
Hyvä tietää
  • Vapaavalintainen matkan pituus
  • Kilometrinpituisia hiekkarantoja
  • Golfhotelleja
  • Hyviä ravintoloita
  • Aikuisille sopivia hotelleja
  • All Inclusive -hotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Tavira

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Tavira