Matkat – Albufeira

Albufeirassa voit sekä huvitella että levätä. Tjäreborgin reittilennoilla matkustat Albufeiraan ympäri vuoden.

Albufeira on kaunis kaupunki, jossa on kapeita katuja, valkoiseksi kalkittuja taloja ja viehättävä kalasatama iloisen värisine veneineen. Albufeirasta on helppo löytää mukava ravintola, jossa voit maistella lukuisia kala- ja äyriäisruokia kohtuulliseen hintaan. Albufeirassa on myös vilkas ja monipuolinen huvielämä, sillä täällä on baareja, musiikkipubeja ja diskoja.

Koe Algarven rannikko

Algarvessa on helppo liikkua omin päin sekä bussilla että junalla, mutta kaikkein kätevintä lähiympäristöön tutustuminen on vuokra-autolla. Auton voi hyvin vuokrata vain muutamaksi päiväksi ja sen jälkeen keskittyä nauttimaan rantaelämästä ja Albufeirasta. Mainioita retkikohteita ovat esimerkiksi Euroopan eteläisin piste Cabo de São Vicente, Ria Formosan kansallispuisto sekä Espanjan Sevilla.

Upeita rantoja Albufeirassa

Algarven rannikko on tunnettu upeista rannoistaan, eikä Albufeira ole tästä poikkeus. Täällä on useita kallioisia hiekkarantoja, joista tunnetuimmat ovat Praia dos Pescadores ja Praia de Albufeira. Molemmilla rannoilla on hyvin tilaa kaikille, jotka haluavat virkistäytyä Atlantin aalloissa.

Golfia Albufeirassa

Albufeira kuuluu Algarven rannikon golfalueeseen, ja vuokra-autolla pääset kätevästi kentältä toiselle. Golfkausi alkaa yleensä tammikuussa ja jatkuu lokakuuhun asti, joten täällä pääset pelaamaan golfia pitkään. Valittavanasi on useita kenttiä mukavan etäisyyden päässä toisistaan. Tjäreborgilla matkustat Algarveen joustavilla reittilennoilla vuoden ympäri ja päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Eritasoisia hotelleja
 • Upeita rantoja
 • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Albufeira

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
15°9°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
16°10°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
18°11°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°13°
9
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°14°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
25°18°
12
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°20°
12
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
28°20°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°19°
9
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°13°
6
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°10°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
Rannat
Albufeirassa on kaksi päärantaa Praia dos Pescadores ja Praia de Albufeira. Lisäksi rannikolla on useita rantoja.
Lennot ja kuljetukset

Näin matkustat tänne

Albufeiraan matkustat Tjäreborin kautta joustavasti vuoden ympäri reittilennoilla ja voit itse valita matkasi pituuden.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Faron lentokentältä Albufeiran hotelleihin on n. 45 min (n. 35 km), riippuen muusta liikenteestä. Lentokentältä pääsee myös bussilla Faron keskustaan ja sieltä junalla ja bussilla edelleen eteenpäin Algarven rannikon muihin kaupunkeihin.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Albufeirassa on useita hyviä ravintoloita, ja ruoka on täällä todella herkullista. Kokeile esimerkiksi Vanhankaupungin torilla olevia ravintoloita. Myös rantojen läheisyydessä on paljon ravintoloita. Jos kaipaat vilkasta menoa, hyvä vaihtoehto on valita joku The Strip -pääkadun (Avenida sa Carneiro) ravintoloista tai pubeista.
Albufeirassa on vilkas yöelämä. Täällä on paljon baareja ja yökerhoja, jotka ovat keskittyneet The Strip -baarikadulle.
Ostokset
Albufeirassa on sekä pienempiä kauppoja että suurempia ostoskeskuksia, joissa on elokuvateattereita ja keilahalleja.
Kulkuyhteydet
Albufeirassa on paikallisbusseja ja takseja. Muihin Algarven rannikon kaupunkeihin kulkee junia ja busseja.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Portugalin lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Portugalin lähetystöstä/konsulaatista
.... Portugalin suurlähetystö, Helsinki, p. (+358) 9 682 4370

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia.
Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotuksesi ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja.

Sähkö

220 V

Kieli

Portugali

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa, retkissä, hinnoissa jne.
Tee matkahaku