Matkat – Albufeira

Albufeirassa voit sekä huvitella että renoutua, reittilennoilla matkustat Albufeiraan ympäri vuoden.
Albufeira on kaunis kaupunki, jossa on kapeita katuja, valkoiseksi kalkittuja taloja ja viehättävä kalasatama iloisen värisine veneineen. Albufeirasta on helppo löytää mukava ravintola, jossa voit maistella lukuisia kala- ja äyriäisruokia kohtuulliseen hintaan. Albufeirassa on myös vilkas ja monipuolinen huvielämä, sillä täällä on baareja, musiikkipubeja ja diskoja.

Koe Algarven rannikko

Algarvessa on helppo liikkua omin päin sekä bussilla että junalla, mutta kaikkein kätevintä lähiympäristöön tutustuminen on vuokra-autolla. Auton voi hyvin vuokrata vain muutamaksi päiväksi ja sen jälkeen keskittyä nauttimaan rantaelämästä ja Albufeirasta. Mainioita retkikohteita ovat esimerkiksi Euroopan eteläisin piste Cabo de São Vicente, Ria Formosan kansallispuisto sekä Espanjan Sevilla.

Upeita rantoja Albufeirassa

Algarven rannikko on tunnettu upeista rannoistaan, eikä Albufeira ole tästä poikkeus. Täällä on useita kallioisia hiekkarantoja, joista tunnetuimmat ovat Praia dos Pescadores ja Praia de Albufeira. Molemmilla rannoilla on hyvin tilaa kaikille, jotka haluavat virkistäytyä Atlantin aalloissa.

Golfia Albufeirassa

Albufeira kuuluu Algarven rannikon golfalueeseen, ja vuokra-autolla pääset kätevästi kentältä toiselle. Golfkausi alkaa yleensä tammikuussa ja jatkuu lokakuuhun asti, joten täällä pääset pelaamaan golfia pitkään. Valittavanasi on useita kenttiä mukavan etäisyyden päässä toisistaan. Tjäreborgilla matkustat Algarveen joustavilla reittilennoilla vuoden ympäri ja päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Eritasoisia hotelleja
  • Upeita rantoja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Albufeira

Tee matkahaku – Albufeira