Matkat – Praia da Rocha

Praia de Rochassa sinua odottaa yksi Euroopan ehdottomasti kauneimmista rannoista.

Praia de Rocha on sympaattisen pieni kaupunki, ja täällä pääosassa on upea ranta. Silti Praia de Rochassa vierähtää mukavasti viikko tai kaksi, ja rantaelämän lisäksi voit lähteä vaeltamaan rannikolle, tehdä veneretkiä, lähteä vuokra-autolla tutustumaan sisämaahan sekä portugalilaisen ruokakulttuurin mielenkiintoisiin saloihin.

Praia da Rocha - kallioranta

Praia da Rocha tarkoittaa kalliorantaa ja se on juuri se, mikä erottaa lomakohteen muista. Koko kahden kilometrin mittaisella rannalla, aina itäpään Sankta Katarina -linnoitukselle asti, on pitkin matkaa erilaisia kallioita ja luolia. Rantaa pitkin kulkee myös eläväinen rantakatu. On helppo ymmärtää, miksi rannan on sanottu olevan koko Euroopan valokuvatuin. Aivan Praia da Rochan vieressä virtaa Rio Arade ja sen elegantti satama, ja hieman ylöspäin virtaa sijaitsee Portimaon kaupunki, jossa on enemmän huveja, ravintoloita ja katuelämää.

Tjäreborgin matkat Praia da Rochaan

Matkustaessasi Tjäreborgilla Praia da Rochaan löydät varmasti mieleisesi hotellin: voit asua joko hotellissa tai huoneistossa lähellä rantaa tai kylän keskustassa, jolloin olet lähellä ravintoloita ja ihmisvilinää. Joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät myös itse matkasi ajankohdan ja pituuden, joten voit suunnitella juuri itsellesi sopivan matkan.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Hotelleja lähellä rantaa
 • Huoneistohotelleja
 • Upeita hiekkarantoja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Praia da Rocha

Nähtävyydet
3,0
Ostokset
3,0
Ruoka & juoma
3,0
Sää
 • tammikuu
15°9°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
16°10°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
18°11°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°13°
9
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
22°14°
10
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
25°18°
12
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
28°20°
12
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
28°20°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°19°
9
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
22°16°
7
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
19°13°
6
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°10°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
Rannat
Praia da Rochassa on kaksi kilometriä pitkä upea hiekkaranta, jota reunustaa kalliot. Ranta on jakautunut useampaan osaan, joissa on pieniä uimapoukamia.
Lennot ja kuljetukset

Näin matkustat tänne

Praia da Rochaan matkustat Tjäreborgin kautta reittilennoilla vuoden ympäri ja voit itse valita lomasi pituuden.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Faron lentokentältä Praia da Rochan hotelleihin on n. 1 t (n. 70 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Äyriäisten ystävälle Portugalin rannikko on todellinen paratiisi. Useat ravintolat on suljettu sunnuntaisin, mutta ruokaa on saatavana aina jostain.
Praia de Rochan yöelämä on rauhallinen, mutta noin kolmen kilometrin päässä sijaitsevassa Portimaossa on laajempi tarjonta.
Ostokset
Praia da Rochassa kaupat ovat keskittyneet rantapromenadin varrella olevalle pääkadulle. Portimaossa on yksi ostoskeskus.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Patikointia, golfia, veneretkiä ja mahdollisuus lähteä tutustumaan esimerkiksi lähellä sijaitsevaan Silvan keskiaikaiseen kaupunkiin.
Kulkuyhteydet
Paikallisbussit ja taksit kulkevat Praia da Rochan alueella ja Portimaossa. Muihin Algarven rannikon kaupunkeihin voi matkustaa junalla ja bussilla.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Portugalin lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Portugalin lähetystöstä/konsulaatista
.... Portugalin suurlähetystö, Helsinki, p. (+358) 9 682 4370

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia.
Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotuksesi ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja.

Sähkö

220 V

Kieli

Portugali

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tee matkahaku