Matkat – Praia da Rocha

Praia de Rochassa sinua odottaa yksi Euroopan ehdottomasti kauneimmista rannoista.
Praia de Rocha on sympaattisen pieni kaupunki, ja täällä pääosassa on upea ranta. Silti Praia de Rochassa vierähtää mukavasti viikko tai kaksi, ja rantaelämän lisäksi voit lähteä vaeltamaan rannikolle, tehdä veneretkiä, lähteä vuokra-autolla tutustumaan sisämaahan sekä portugalilaisen ruokakulttuurin mielenkiintoisiin saloihin.

Praia da Rocha - kallioranta

Praia da Rocha tarkoittaa kalliorantaa ja se on juuri se, mikä erottaa lomakohteen muista. Koko kahden kilometrin mittaisella rannalla, aina itäpään Sankta Katarina -linnoitukselle asti, on pitkin matkaa erilaisia kallioita ja luolia. Rantaa pitkin kulkee myös eläväinen rantakatu. On helppo ymmärtää, miksi rannan on sanottu olevan koko Euroopan valokuvatuin. Aivan Praia da Rochan vieressä virtaa Rio Arade ja sen elegantti satama, ja hieman ylöspäin virtaa sijaitsee Portimaon kaupunki, jossa on enemmän huveja, ravintoloita ja katuelämää.

Tjäreborgin matkat Praia da Rochaan

Matkustaessasi Tjäreborgilla Praia da Rochaan löydät varmasti mieleisesi hotellin: voit asua joko hotellissa tai huoneistossa lähellä rantaa tai kylän keskustassa, jolloin olet lähellä ravintoloita ja ihmisvilinää. Joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät myös itse matkasi ajankohdan ja pituuden, joten voit suunnitella juuri itsellesi sopivan matkan.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Huoneistohotelleja
  • Upeita hiekkarantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Praia da Rocha

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Praia da Rocha