Matkat – Armacao De Pera

Armação de Pêra on viihtyisä lomakohde etelärannikolla, lähellä Albufeiraa. Täällä sinua odottaa sekoitus historiaa, viihdettä ja kaunista luontoa.
Kaupungin vanhemmassa osassa mukulakivikujat kiemurtelevat historiallisten rakennusten välissä. Auringon laskettua voit kuulla tyypillistä portugalilaista fado-musiikkia, joka kantautuu kujien varsilla sijaitsevista kodikkaista pienistä baareista. Armação de Pêrassa voit myös kokeilla paikallista ruokaa jossakin monista viihtyisistä ravintoloista, joiden listalla on runsaasti kalaa ja äyriäisiä. Kala on taatusti tuoretta, sillä ateria on valmistettu kalastajaveneiden aamulla tuomasta saalista. Kun haluat tutustua paremmin tähän kauniiseen Portugalin osaan, bussilla on helppo liikkua paikasta toiseen. Jos päätät varata auton, sinulla on paremmat mahdollisuudet tehdä tutkimusmatkoja oman aikataulusi mukaan. Tjäreborgin kautta voit vuokrata auton muutamaksi päiväksi tai koko oleskelusi ajaksi.

Rantaelämää

Armação de Pêra tunnetaan kauniista ja monipuolisista rannoistaan, joilla on kullankeltaista hiekkaa ja kirkasta vettä. Aivan kaupungin edustalla sijaitsee Praia dos Pescadores, kalastajien ranta, jolla voit usein nähdä kalastajien puhdistavan verkkojaan ja korjaamassa varusteitaan. Ranta on suuri, joten tilaa on runsaasti kaikille. Lyhyen matkan päässä itään päin on Praia Granden, jota reunustavat sisämaan puolella suuret hiekkadyynit. Täällä on usein vähän hiljaisempaa. Rannalla on myös muutama ravintola, joissa voit syödä lounasta tai juoda jotain kylmää juomaa. Jos päätät uida jollakin länteen päin sijaitsevista rannoista, luvassa on loistavat snorklausolosuhteet, sillä täällä on rannikolle ominaisilla kallioita.

Käy pöytään Armação de Pêrassa

Vaikka Armação de Pêra on vähemmän tunnettu kuin Portugalin etelärannikon suuremmat lomakohteet, valinnanvaraa on runsaasti sekä ulkona syömisen että yöelämän suhteen. Ravintoloita on kaikkialla ja jokaiseen makuun. Rannalla voit luottaa siihen, että ravintolan ruokalistalla on varmasti tuoretta kalaa ja äyriäisiä. Jos päädyt Vanhaankaupunkiin, tarjolla on paikallisia ruokia edullisesti. Armação de Pêra on suosittu myös portugalilaisten itsensä keskuudessa, joten ravintoloissa ja yöelämän sykkeessä on myös mukava paikallinen tunnelma.

Tjäreborgin matkat Armação de Pêraan

Armação de Pêraan matkustat reittilennoilla, joten päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden. Voit suunnitella juuri itsellesi sopivan matkan. Voit myös valita mieleisesi hotellin, mutta kannattaa tutustua White Shells Villasin hotellikuvaukseen. Hotellissa on tyylikkäitä huoneistoja, jotka sopivat yhtä hyvin perheille kuin pariskunnillekin.
Hyvä tietää
  • Vapaavalintainen matkan pituus
  • Hienoja rantoja
  • Huoneistohotelleja
  • Perhehotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Armacao De Pera

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Armacao De Pera