Matkat – Sesimbra

Lissabonin alue, Portugali

Kaunis Sesimbran kylä on tunnettu kalaravintoloistaan ja upeista rannoistaan.

Sesimbra on pieni ja eloisa kalastajakylä, josta on viime aikoina kasvanut viehättävä turistikohde. Kala- ja äyriäisravintolat, hyvät golfausmahdollisuudet ja kauniit rannat houkuttelevat tänne lomailijoita, mutta täällä on myös historiallisia kirkkoja, 1100-luvun linna ja Arrabidan kansallispuisto.

Kauniita kujia ja rento ilmapiiri

Sesimbra sijaitsee etelärannikolla Serra da Arrábidas -kansallispuiston rinteillä. Alhaalta rantapromenadilta ylös vuorenrinnettä kiemurtelevien kujien varsilla on kauppoja, baareja ja ravintoloita, joiden ruokalistoilla pääosassa ovat kala- ja äyriäisruuat. Mikäli haluat tutustua vielä lähemmin meren herkkuihin, kannattaa suunnistaa sataman kalahuutokauppaan. Elämä Sesimbrassa on edelleen aitoa ja rentoa, vaikka kylän suosio lomakohteena onkin jatkuvasti lisääntynyt.

Hienoja rantoja ja hyviä golfkenttiä

Lähes kolmetoista kilometriä pitkä rantaviiva koostuu toinen toistaan seuraavista hiekkarannoista, joista jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa. Kenties teet kuten paikalliset ja jumitut Caparican pitkälle ja ihanalle hiekkarannalle. Mikäli vesiurheilumahdollisuudet kiinnostavat, niin siinä tapauksessa hyvät vaihtoehdot ovat Melideksen ja Albufeiran rannikko ja laguunit. Alueella on myös useita hyviä golfkenttiä, kuten esimerkiksi tosi hieno Aroeira.

Lissabon

Lissabonin läheisyys on vielä yksi Sesimbran pluspuolista. Kaupungissa yhdistyvät kaikki menestyksekkäälle pääkaupungille tunnusomaiset piirteet modernista arkkitehtuurista ja meren läheisyydestä liikenneongelmiin. Ulkona pubeissa käyminen on vielä melko edullista, ja vilkas yöelämä jatkuu myöhään. Mikäli satut poikkeamaan oikealle kadulle, saatat törmätä vanhanaikaiseen - ja hauraaseen - tunnelmaan, jossa voit aistia vähän hienomman elämän ilmapiirin tyylikkäine vanhoine kahviloineen ja baareineen, partureineen ja kengänkiillotussyvennyksineen.

Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Sesimbra

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Sää
 • tammikuu
14°8°
5
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°8°
6
Aurinkotuntia/pv
13°
Veden lämpötila
14
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
17°10°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°12°
8
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
21°13°
9
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
25°15°
11
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
27°17°
12
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
28°17°
11
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
26°17°
9
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
22°14°
7
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
17°11°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
15°9°
5
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Lentoaika vaihtelee valitun lentoreitityksen mukaan. Suora lento noin 5 tuntia.

Näin matkustat tänne

Sesimbraan voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa Tjäreborgin kautta reittilennoilla ja määritellä itse matkasi pituuden. Lento laskeutuu Lissaboniin.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Lissabonin lentokentältä Sesimbran hotelleihin on n. 1 t (n. 45 km), riippuen muusta liikenteestä.
Kohdefakta

Palvelumme

Sesimbra on omatoimikohde.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme myös jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Portugalin lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Portugalin lähetystöstä/konsulaatista
.... Portugalin suurlähetystö, Helsinki, p. (+358) 9 682 4370

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia.
Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotuksesi ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR).

Aikaero

Suomen aika - 2 tuntia.

Sähkö

220 V

Kieli

Portugali

Lisätiedot

Lue myös Tjäreborgin matkaehdot. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tee matkahaku