Matkat – Sesimbra

Lissabonin alue, Portugali
Kaunis Sesimbran kylä on tunnettu kalaravintoloistaan ja upeista rannoistaan.
Sesimbra on pieni ja eloisa kalastajakylä, josta on viime aikoina kasvanut viehättävä turistikohde. Kala- ja äyriäisravintolat, hyvät golfausmahdollisuudet ja kauniit rannat houkuttelevat tänne lomailijoita, mutta täällä on myös historiallisia kirkkoja, 1100-luvun linna ja Arrabidan kansallispuisto.

Kauniita kujia ja rento ilmapiiri

Sesimbra sijaitsee etelärannikolla Serra da Arrábidas -kansallispuiston rinteillä. Alhaalta rantapromenadilta ylös vuorenrinnettä kiemurtelevien kujien varsilla on kauppoja, baareja ja ravintoloita, joiden ruokalistoilla pääosassa ovat kala- ja äyriäisruuat. Mikäli haluat tutustua vielä lähemmin meren herkkuihin, kannattaa suunnistaa sataman kalahuutokauppaan. Elämä Sesimbrassa on edelleen aitoa ja rentoa, vaikka kylän suosio lomakohteena onkin jatkuvasti lisääntynyt.

Hienoja rantoja ja hyviä golfkenttiä

Lähes kolmetoista kilometriä pitkä rantaviiva koostuu toinen toistaan seuraavista hiekkarannoista, joista jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa. Kenties teet kuten paikalliset ja jumitut Caparican pitkälle ja ihanalle hiekkarannalle. Mikäli vesiurheilumahdollisuudet kiinnostavat, niin siinä tapauksessa hyvät vaihtoehdot ovat Melideksen ja Albufeiran rannikko ja laguunit. Alueella on myös useita hyviä golfkenttiä, kuten esimerkiksi tosi hieno Aroeira.

Lissabon

Lissabonin läheisyys on vielä yksi Sesimbran pluspuolista. Kaupungissa yhdistyvät kaikki menestyksekkäälle pääkaupungille tunnusomaiset piirteet modernista arkkitehtuurista ja meren läheisyydestä liikenneongelmiin. Ulkona pubeissa käyminen on vielä melko edullista, ja vilkas yöelämä jatkuu myöhään. Mikäli satut poikkeamaan oikealle kadulle, saatat törmätä vanhanaikaiseen - ja hauraaseen - tunnelmaan, jossa voit aistia vähän hienomman elämän ilmapiirin tyylikkäine vanhoine kahviloineen ja baareineen, partureineen ja kengänkiillotussyvennyksineen.

Muiden mielipiteet kohteesta Sesimbra

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Sesimbra