Hotellit (81)

Matkat – Antalyan alue

Antalyassa on hotelleja kaikissa hintaluokissa, mielenkiintoisia markkinoita, ihania rantoja, monipuoliset ostosmahdollisuudet ja paljon muuta.
Antalyan alueella Tjäreborgilla on neljä luonteeltaan erilaista matkakohdetta. Sidessä on yksi kaikkein parhaimmista perhehotelleistamme: Barut Goia (entinen Sunwing Side Beach), sekä yksi Sunprime-hotelli ilman lapsia matkustaville. Alanyassa on kymmeniä erilaisia hotelleja, joista yksi on Sunprime-hotelli. Belekissä valikoimastamme löytyy muutamia rannikon tyylikkäimpiä hotelleja sekä kolme tasokasta golfkenttää. Antalya on aito turkkilainen suurkaupunki, jossa on todellisia luksushotelleja sekä aitoa paikallista elämänmenoa.

Tyylikästä asumista

Antalyan alueella on useampia luksushotelleja, joista monet sijaitsevat rannalla ja valittavana on myös All Inclusive – täydellinen vaihtoehto silloin, kun haluat keskittyä nauttimaan rennosta lomasta. Valikoimassamme on myös yksinkertaisempia hotelleja sekä huoneistoja, jos haluat mieluummin hyödyntää paikallisten markkinoiden antimia. Valitsemalla All Inclusiven vietät ihanan helppoa lomaa, sillä hintaan sisältyy silloin nimensä mukaisesti ihan kaikki.

Rantaelämää

Antalyan alueen rannat ovat yleensä kilometrien pituisia, vesi on kirkasta, palvelu hyvää ja säätkin suosivat. Kun nälkä yllättää, sinun ei tarvitse lähteä kauas, sillä täällä kaikki on kätesi ulottuvilla. Sesonki kestää huhtikuusta lokakuuhun, joten voit nauttia auringosta ja uimisesta pitkälle syksyyn.

Family Garden ja Sunprime

Jos matkustat lasten kanssa Antalyan alueelle, mainio hotellivaihtoehto on Family Garden -hotelli Barut Goia (entinenSunwing Side Beach). Täältä löytyy kaikki, mitä lomalta voi odottaa: mukavia ja hyvin suunniteltuja asuntoja, paljon kaikenlaista tekemistä usein yhdessä Lollon&Bernien kanssa ja tietenkin ravintoloita, jotka tarjoilevat kaikenikäisille lomailijoille maistuvia herkkuja. Jos matkustat ilman lapsia, hyvä vaihtoehto on joku kahdesta Antalyan alueen Sunprime-hotellista. Nämä hotellit sopivat mainiosti aikuisille lomailijoille, jotka arvostavat tyylikästä ympäristöä ja erinomaista palvelua.

Koe Turkki

Antalyan alueella voit tehdä löytöjä paikallisten basaarien vilinässä tai nauttia rauhallisesta veneretkestä Manavgatjoella. Täällä on vilkas yöelämä, ja illallista voi syödä rauhassa auringonlaskua katsellen. Ravintoloiden valikoima on monipuolinen, voit ostaa kebabin katukojusta tai istua viettämään iltaa hienompaan ravintolaan valkoisine pöytäliinoineen. Turkkilainen keittiö on aivan omaa luokkaansa, ja tietenkin sen herkut maistuvat erityisen hyviltä paikan päällä. Ostostarjonta on monipuolinen – hyviä ja edullisia löytöjä voit tehdä paikallisissa basaareissa ja markkinoilla. Siksi onkin tapana sanoa, että Turkkiin kannattaa ottaa vähän matkatavaroita, mutta pakata ne suureen laukkuun.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Antalyan alue

Matkakohteet – Antalyan alue

Sunprime
Alanya
 • Ravintolat & baarit
 • Lapsiystävällisyys
 • Rannat
Alanyassa nautit pitkistä rannoista, hyvistä ostosmahdollisuuksista, nähtävyyksistä, ravintoloista ja baareista, sekä myös turkkilaisesta arkielämästä markkinoineen ja paikallisine kahviloineen.
Sunprime
Side
 • Lapsiystävällisyys
 • Rannat
 • Ravintolat & baarit
Sidessä on hienot rannat ja ostosmahdollisuuksia sekä historiallisia nähtävyyksiä keskellä kaupunkia. Rantakadun varrella on vieri vieressä ravintoloita ja näköalat merelle ovat verrattomat.
Antalya
 • Ravintolat & baarit
 • Ostokset
 • Aktiviteetit (nähtävyydet)
Nauti turkkilaisen suurkaupungin vilinästä ja rennosta rantalomailusta. Antalyassa on kulttuuria, nähtävyyksiä ja paikallista arkielämää sekä ostosmahdollisuuksia, uimista ja hienoja hotelleja.
Belek
 • Ravintolat & baarit
 • Rannat
 • Lapsiystävällisyys
Golf ja Belek kuuluvat erottamattomasti yhteen. Pieni, hienostunut kohde tunnetaan tyylikkäistä All Inclusive -hotelleistaan, fantastisista golfkentistään sekä hienosta rannastaan.